icon

Je Mudr. Kristína Biskupská Boďová aj pôrodníčka a aké sú vaše skúsenosti s ňou?

trendyy
26. nov 2019

Neviete či Mudr.Kristína Biskupska Boďova aj rodí pacientky? Pripadne ma niekto skúsenosť?

soviatko
26. nov 2019

Neskúšala si sa spýtať priamo v skupine "Pôrodnica Martin"? Tam asi skôr dostaneš odpoveď.

marton_popradske
26. nov 2019

Martinská pôrodnica je geniálna. Pred pol rokom som bol pri pôrode môjho syna... s pokorou im budem vždy ĎAKOVAŤ za prístup, ľudskosť i profesionalitu.

trendyy
autor
26. nov 2019

@marton_popradske to sa super čita od chlapa 😉

michaela_lalikova
26. nov 2019

@trendyy ja ju mam ako svoju gynekologicku a viem, ze mava sluzby aj v nemocnici a sa mi zda, ze chodi normalne aj k porodom

adulka94
5. jún 2025
@michaela_lalikova

@trendyy ja ju mam ako svoju gynekologicku a viem, ze mava sluzby aj v nemocnici a sa mi zda, ze chodi normalne aj k porodom

@michaela_lalikova prepáčte môžem sa spýtať aký má prístup? Potrebujem ísť na vysetrenie so 7r dcérou k nej a dosť sa obávam....

trendyy
autor
6. jún 2025
@adulka94

@michaela_lalikova prepáčte môžem sa spýtať aký má prístup? Potrebujem ísť na vysetrenie so 7r dcérou k nej a dosť sa obávam....

@adulka94 ona je veľmi mila ma 5 dcer tuším takže verím že k malej bude príjemná 🙏🏼

adulka94
6. jún 2025
@trendyy

@adulka94 ona je veľmi mila ma 5 dcer tuším takže verím že k malej bude príjemná 🙏🏼

@trendyy dakuejm pekneeeeee za info, odľahlo mi....😇

freeze24
2. sep 2025
@adulka94

@trendyy dakuejm pekneeeeee za info, odľahlo mi....😇

@adulka94 ahoj, boli ste prosim u pani doktorky? Aj ja potrebujem najst detsku gynekologicku. Tak hladam recenzie

adulka94
2. sep 2025
@freeze24

@adulka94 ahoj, boli ste prosim u pani doktorky? Aj ja potrebujem najst detsku gynekologicku. Tak hladam recenzie

@freeze24 áno už dvakrát.. akurát minulý týždeň

freeze24
2. sep 2025
@adulka94

@freeze24 áno už dvakrát.. akurát minulý týždeň

@adulka94 mozem prosim vediet ako si bola spokojna?

adulka94
2. sep 2025
@freeze24

@adulka94 mozem prosim vediet ako si bola spokojna?

@freeze24 úplne super prístup len neberú až tak podľa času- obidvakrat sme čakali vyše hodiny.... ak nejaké otázky odpoviem v správe