Je nutné sa vždy riadiť názorom lekára na liečbu?
Kocky, zaujimalo by ma, tie co mate iste zdravotne problemy, ci uz diabetes, pohybove, pripadne ine... riadite sa vzdy radami lekara v suvislosti s planovanim tehotenstva? Ja s tym nemam najlepsie skusenosti...
@estterka inak aj mne povedal malej pediater, ked som mu povedala, ze este v 2 rokoch ju kojim, ze ci som sa zblaznila, ona potrebuje kravske mlieko... a moj gynekolog mi povedal, ked som mu povedala, ze kojim uz 22 mesiacov, povedal, ze kojte len dalej, tak dlho ako sa bude dat ak mi to nevadi... tak si teda vyberme!!! 😀
@bambi2 jj to je, zasierala som si roky organizmus hormonmi a zrejme to vobec nebolo ani treba.. stale mi hovoril že musim brať HAK nielen preto že mam malu maternicu ale navyše jumam naopak otočenu, pričom to vraj vobec nevadi, je to uplne normalne, že niektore ženy ju tak proste maju ale nema to žiaden vplyv na otehotnenie či vynosenie dieťaťa, je to niečo ako ked niekto piše lavou rukou...
A to čo pišeš o tej chemi tak tiež zdielam tvoj nazor je nenormalne ako sme zaťaovaní všetkým aj okolim prehnojovanymi potravinami a ešte aj do seba pchať nejaku chemiu navyše tak dakujem neprosim. Tiež malemu odmietam dať teraz očkovanie v 15 mesiaci mmr, už som to aj povedala lekarke a myslim že o berie celkom v poho. ty žiješ vo švajčiarsku tam je to asi inak, ale tu je nenormalne vela povinneho očkovania, a vo velkom je to myslim ťiež o peniazoch 😒
@vejula hej je to povinne ale nikto ta o nicom neinformuje. treba si vsetko zistit sama... a hlavne pytat sa a pytat sa, nebat sa klast otazky, aj ked to pani mudr.lanti nemaju radi... 😀 vsetko zalezi iba na tebe. aj ja som im verila kedysi, ale ta doba uz je fuc... 😉 ja druhe dieta nedam ockovat vobec aj keby ma to stalo neviem co!!!!
tiez si myslim, ze deti netreba napchavat chemiou, dost jej je v potravinach...
vsetko je o peniazoch a hlavne ockovanie... oni si tak vyrabaju buducich pacientov. je to ich zaruka... 😉
@bambi2
A jeste Ti povim lepsi vec...
moje deti jsou ockovane ruzne..neco tady, neco v Praze...a nejlepsi na tom je to, ze i kdyz maji ockovaci prukazky od pediatricky v Praze psany latinsky, i tak se dozaduji po mne prekladu..kdybych jim cokoliv spatneho ci jineho nadiktovala, udelali by v tom pekny zmatek a nedej Buh, aby na tom byl jednou zavisly zivot nekoho z deti.. 😠
bordel (pardon)
@ewisam súhlasím, že to býva na dlhé trate, ale v ostatnom Ťa poopravím, pretože takúto kontrolnú s dozornú funkciu plní ÚDZS, a plní ju len vtedy ak dostane od pacientov podnet. ÚDZS je v zdravotníctve niečo ako SOI v obchode. Teda vzťahujú sa ich právomoci samozrejme aj na "súkromníkov" 😉

hej,lenze vela ludi aj berie to co povie pan doktor akokeby to neviem kto nadprirodzeny bol. ja som skoro odpadla,ked mi u nas znama vravela,ze jej dieta stale place..a na moju otazku,ci ho boli brusko povedala,ze nie,je hladny,ale nemoze jest skor ako za 3 hodiny,lebo lekar povedal,tak ho musim nechat plakat od hladu..ako nech sa na mna nikto nehneva..ale obcas az rozum zastane