icon

Je prerábka pôrodnice v Trstenej dokončená?

renatasestrenkova
14. feb 2020

Ahojte žienky. Neviete náhodou či už je prerábka dokončená? Či su už tie nové izby v trstenej? Za každú odpoveď Ďakujem ☺

lypka
14. feb 2020

Nájdi si skupinu pôrodnica Trstená, tam je písané, ale ešte to nie je dokončené.

vojtasova
14. feb 2020

@renatasestrenkova viete čo ..mne doktorka hovorila,že až v polovici marca že to nestihnem a budem ..v tom starom tak hádam som trošku dala na vašu otázku odpoveď.🙂

wejuska7910
14. feb 2020

Nie ani zdaleka, zatial su hotove dve tretiny prac

lenka1304
17. feb 2020

Ahojte baby...chcem sa opytat ci by mi vedela niektora poradit ohladom porodnice v trstenej...ako tam funguje ked chce byt otecko pri porode

renatasestrenkova
autor
19. feb 2020

@lenka1304 keď prídete na príjem poviete že chcete pri pôrode....pri mne ho poslali domov ešte lebo som bola malo otvorená dohodli sme sa že mi povedia kedy ma prísť a ja som mu zavolala a prišiel. Čakal na chodbe ešte 2h kym som nezačala rodiť potom prišiel odrodili sme a odišiel so setričkami a s malým...keď som bola zašita tak sa vrátil už aj s malým...

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
adrianapupava
5. máj 2020

@renatasestrenkova neviem ci ti to pomôže, ale sestra (robila sestričku na pôrodnici) mi hovorila ze v lete sa majú sťahovať už.. Takže ešte nie je hotová. Pôvodný plán bol tuším v marci že bude...

lenka1304
5. aug 2021

Zdravím vás neviete ako to teraz po novom funguje v pôrodnici trstenej? Otvorili novú a viem ze bábätká sú mamickach už len neviem co všetko tam treba vziať ci aj oblečenie vlastne pre mimi.. Mlieko a také veci pre bábätko 😊