icon

Kam ísť rodiť v Bratislave?

ziza
26. jan 2006

Ahojte kočky,

rozhodujem sa kam ísť rodiť. Prikláňam sa skôr k Tužinovu, boli tam 2 moje kamošky...ale nepoznam tam pôrodníkov, viete o nejakom dobrom?
Ziza

tonicka
16. okt 2006

K.a.t.k.a. je chodim k dr. Rosembergovi a je fantastický, a aj kamosky co u neho rodili boli veľmi spokojné a dokonca utešoval ked mali depku rozprával sa s nimi aby zistil, či je to tá normálna poporodná, alebo je to už vážnejšie. Takže ja u neho 😵 😵 😵

barbulka
16. okt 2006

ahoj bibula, ked tam pojdes na kontrolu daju Ti zoznam, treba si priniest plienky, par bodyniek a deku, ostatne staci az pri odchode 🙂

zuz11
16. okt 2006

bibula, mne na prvom cviceni dali presny zoznam co Drobcovi a co pre seba ale bodynka tam nie su 🤐 a pre mimi su tam vlhcene obrusky ak sa nemylim 🤐 vypitaj si ved v poradni ti ten presny zoznam daju a daju ti aj co pre maminu a co v den odchodu 😉

olianko
20. okt 2006

ahojte - viete mi dat niekto kontakt do Ruzinova na cvicenie pre tehotne? na tu profilaxiu? 🙂

chelsee
20. okt 2006

olianko- neviem ci nemusis mat sprievodny papier od gyndy...viem ti dat tc. kde sa da objednat 48234395 🙂

olianko
20. okt 2006

ja mam papier do Harbulaka.Chcela som ist na Antolsku ale ze vraj tam musim chodit aj k porodnikovy, tak zatial kym si ho tam nevybavim tak by som isla aj do Ruzinova.Cas sa mi krati a nechcem nieco zameskat 🙂

olianko
20. okt 2006

ozaj ty tam chodis? ako casto sa tam da ist cvicit? 🙂

chelsee
20. okt 2006

bola som tak 2krat, cvici sa utorky a stvrtky...4krat to je hradene od poistovne zadarmo a ak chces pokracovat tak to je platene 🙂

radoslava
24. okt 2006

Ahojte aj ja chodim cvicit do Ruzinova teda bola som len raz ale chcem sa polepsit. A je tu niekto kto chce rodit v Ruzinovskej nemocnici.

olianko
24. okt 2006

ahoj radoslava 🙂 ja idem prvy krat cvicit vo stvrtok do Ruzinova tak som zvedava ako to tam bude.Ako dlho sa cvici? 1hod? je to len cvicenie alebo je k tomu aj nejaka prednaka co sa tyka porodu? 🙂

radoslava
24. okt 2006

ahoj Olianko cvici sa tak 50 min az 1 hodinu. A len sa cvici ziadna prednaska. Ale vcera som na nete nasla ze kazdy prvy pondelok v mesiaci je v Ruzinove nejaka prednaska ohladom sestonedelia a myslim aj porodu. Teraz to vychadza na 6.11.2006. Ja asi pojdem.

olianko
24. okt 2006

o tych pondelkovych prednaskach viem 🙂 a tiez sa tam chystam ...ides cvicit aj teraz vo stvrtok?
..a ozaj ty mas vybaveneho lekara u ktoreho chces rodit v Ruzinove?

kvakynka
24. okt 2006

radka, aj ja sa k tebe asi toho 6. pridam 😉

olianko
24. okt 2006

tak sa tam asi 6-teho stretneme 😀

aktak
24. okt 2006

totho 6teho pojdem asi aj ja, manzel podla toho ci bude mat volno v praci, a aj by sme si chceli ist okuknut porodnicu nekedy 😵

radoslava
24. okt 2006

Super tesim sa 6 nas tam teda bude dost.
Olianko idem cvicit aj vo stvrtok a tesim sa ze tam budem niekoho poznat 😉
Aktak my sme uz s manzelom boli okuknut nemocnicu. Je to fakt dobre stoji to za to.

olianko
24. okt 2006

ozaj a kedy a s kym sa mozem pozriet na porodnicu..teda ako vyzeraju izby a boxy? 🙂

radoslava
24. okt 2006

Toto je cislo 02/48234609 do Ruzinovskej porodnice. Zavolaj si tam kedy robia prehliadky porodnych sal. Ja som bola v piatok o 13,00. Vacsinou robia tusim stredy a piatky tieto prehliadky. A nahlas sa.

olianko
24. okt 2006

a oni urobia nejaku skupinu alebo si tam sama / na tej prehliadke/?

radoslava
24. okt 2006

To ani nieze oni urobia, to sa vas tam viacej nahlasi a vlastne vytvorite skupinu. Nebudete urcite jediny. Pekne vam poukazuju izby a aj salu pokial sa nebude prave rodit. My sme salu nevideli lebo na jednej rodila, na druhej davali epiduralku a na tretej sa prave narodilo babo aj sme ho videli. Bolo take bielucke este otlacene.

olianko
24. okt 2006

ved skusim tam zavolat a uvidim ... 🙂

radoslava
24. okt 2006

Olianko tak stvrtok sa vidime na cviceni, pojdes teda.

olianko
24. okt 2006

urcite pojdem..uz som sa objednala. 🙂 je to teda v nemocnicnej casti č.d.10/? tam sa mam hlasit 🙂 /

olianko
24. okt 2006

ozaj viete aj nejaky tel.kontakt na Antolsku kde sa da objednat na tu prehliadku nemocnice?

zuz11
24. okt 2006

aj ja asi pojdem ak budem stihat 😀

dorotka
24. okt 2006

olianko tam skocis osobne a zazvonis a ked maju cas teda ked nemaju vela rodiciek tak ti to sestricky poukazuju pripadne ak mas vybrateho lekara dohodnes sa s nim kedy tam bude a on ti to ukaze

radoslava
24. okt 2006

No je to na prizemí v Rehabilitacnej casti je to hned ako prides k informacnej tabuli tak do lava. A tam presne neviem cislo dveri ale ja tam budem uz o 13,50. Ak chces mozme sa stretnut aj pred vchodom do nemocnice.

radoslava
24. okt 2006

Zuz pojdes cvicit do Ruzinova vo stvrtok.

olianko
24. okt 2006

radoslava - ja tam mam byt o 13.30.musim vraj vypisat nejake papiere /alebo sestricka/ , takze ja tam budem skor.
ked stihneme tie papierovacky ost rychlo tak budem sa obsmietat okolo informacnej tabule.to sa potom uvidime...dve gulky 🙂

radoslava
24. okt 2006

Ano viem aj ja som bola vyplnat minule tie papiere, to je nieco ako vstupna prehliadka. Zmeraju ti tlak a tak. Vies co , ja ta budem cakat pred tou ordinaciu kde ti budu robit vstupnu prehliadku.