Kam na 3D sono v Banskobystrickom kraji?

kristinaamia
14. okt 2019

Dobrý deň, poradili by ste mi kam na 3D sono v Banskobystrickom kraji? Môj dr. ma posiela do Martina, ale nevyhovuje mi to ani vzdialenosťou ani finančne.

nikiki29
14. okt 2019

@kristinaamia je nejaký problém že treba odborníka alebo stačí urobiť klasické 3D sono? V BB má viac lekárov také sono, určite by sa dalo dohodnúť. napr. MUDr. Frühwald, MUDr. Trška...
Ak treba bábätko odbornejšie pozrieť, Grochal v Martine je určite top. Ja som bola tam...

maj2011
14. okt 2019

Tak ako pose @nikiki29 ...A je aj v br dr.svantner a vo zvolene tiež.treba kuknúť google

fiafia
14. okt 2019

@kristinaamia za mňa jednoznačne Martin a dr Grochal. Je to síce drahsie, cesta dosť ďaleko ale je tam krásne tak sme si spravili aj menší výlet. Dr je uznávaný odborník, má ľudský prístup, všetko povysvetluje plus fotka na pamiatku. Bola som tam dva x a peniažky neľutujem za tú istotu mi to stalo.

vedvieskto
15. okt 2019

Teraz čo je nové 3D sono za celkom rozumnú cenu, tak robí dr. Biháriová v BS a ambuluje u dr.Špilu. čo viem, tak má aj atestáciu zo sonografie a robila dakedy v Motole. Ona je skvelá doktorka

kristinaamia
autor
21. okt 2019

Má to byť celkové pozretie bábätka a aj 3D fotku by som chcela. Na MT sú skvelé recenzie, ale bohužiaľ aj vysoké ceny. A to v Štiavnici neviete koľko stojí, event. nejaký kontakt?

ukulela
21. okt 2019

ale ved skus MUDr. Frühwald, MUDr. Trška...priamo v bb

vedvieskto
21. okt 2019

@kristinaamia cez google mudr. Špila Banska Štiavnica a na stránke je všetko

admontis
10. apr 2020

Pani doktorka Biháriová je skvelá. Navštevujem ju na soná v BS. No predsa, keď sa jej niečo nezdalo tak nás poslala do Martina ku Mudr.Grochálovi.

0100
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0100
15. feb 2023

Neviete ci berie Dr.Bihariova nove pacientky hladam gynekologa vo zv dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre