icon

Kde môžem byť na šestonedelí spolu s oteckom a starším dieťaťom?

bazulka
1. júl 2013

Neviem sa dopatrat informacii, v ktorych nemocniciach je mozne na sestonedeli byvat spolu s oteckom aj so starsim dietatom. Najlepsie v BA 😀 Neviete niekto poradit?

alami
•
1. júl 2013

Myslím si , že táto http://www.porodnicabstiavnica.sk/9_kontakt.html je tam aj Bratislavská adresa, pozri, či to je tiež pôrodnica, či čo.

bosoriak
•
1. júl 2013

Pokial viem, tak Koch, ten ma apartman, kde mozte byt vsetci. Ostatne nemocnice tuto moznost kvoli preplnenosti nedovoluju. Mozno je to uz inak, ale na Antolskej su tusim 2 alebo 3 nadstandartne izby, kazda 2-lozkova. Na Kramaroch ich je viac, ale ked som tam bola ja pred dvomi rokmi, tak neumoznovali pobyt partnera, kvoli kapacite.
Najlepsie spravis, ak si zavolas do konkretnej porodnice a zistis.

baryana
•
2. júl 2013

na kramaroch ale z vlastnej skusenosti viem, ze nesmeli na izbu deti. za mnou ked prisli baby a to mali 13 a 14, tak sestricky prizmurili oci, aby mohli byt so mnou na izbe. ale po jednej. a to som bola na izbe sama.

kkl82
•
2. júl 2013

sice nie ba, ale v porodnici v topolcanoch je toto mozne 😉. vip izba stoji cca 30 eur za noc

aaliyah
•
2. júl 2013

Na V.I.P izbach 😉 tam môže byt s tebou rodina cely den,aj spať tam môžu s tebou 🙂 v Topoľčanoch su tie izby,a tiež aj v Nitre ,a určite sa najdu aj niekde inde 😉

sampo
•
2. júl 2013

v BA ti neporadim, ale v BS urcite mozes 🙂 🙂 to zas od BA nie je tak daleko.. ja som mala vedla na izbe maminu s oteckom aj starsim braskom (ocko strasne chrapal 😀 ) .. no a ja som bola sama, podla mna by sa tam moje starsie dieta nudilo 😅

katulienka.
•
2. júl 2013

u Kocha, ja ked som rodila prve, bola zatvorena.. ale mama bola s kamoskou pri porode, a potom aj na izbe, a pochvalovala si. a na navstevu sme mohli prist hocikedy, pocas celeho dna, aj v den porodu 🙂

zuzzuli
•
2. júl 2013

pokial ja viem aj Galantska porodnica to umoznuje 😉 ale najlepsie je zavolat a overit si 🙂

ninan2
•
2. júl 2013

V Bratislave na Antolskej ak mas VIP izbu a nemaju plny stav, v Kochu urcite ale je to strasne drahe, a potom tak blizsie Banska Stiavnica a Topolcany.

stanislavao
•
2. júl 2013

podla mna vsade na VIP izbe. pokial je volna izba, ked ste tam, tak tam mozete byt. samozrejme sa to vsetko hradi z vlastneho. v TO je to urcite mozne.

efelinka2002
•
26. jún 2017

@aaliyah Mate, prosim, osobnu skusenost s Nitrou? Ak bude volna VIP izba v Nitre, rada by som tam mala aspon na noc aj svoje starsie dietatko. Dakujem.

sindas
•
26. jún 2017

Aj v Galantskej nemocnici sa da, ale tiez iba na VIP izbe a tu si bohuzial nemozes objednat dopredu.. ak odrodis a je volna tak super ak neni volna smola...