Kde ordinuje gynekologička MUDr. Soňa Horváthová?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosť v BA s touto pani doktorkou? Neviete, kde teraz ordinuje, či berie nové pacientky a či býva aj pri pôrodoch? Ďakujem za každú odpoveď :o)
@elementissa prosim ta narazila som na tvoj komentar tak snad sem este chodis a odpovies mi. Mne bola tato pani doktorka odporucena kamaratkou. Ona mi tvrdila ze ziadny tehotensky balik neplatila a ze jej bolo robene sono za kazdym ked mala vysetrenie dokonca dostavala aj fotky. Nevies ako to fungovalo vtedy ked si tam chodila ty? Platila si alebo neplatila kazde vysetrenie 🙂 dakujem
Prosim vas premyslam nad pani doktorkou,tak sa chcem spytat, ci je este ordinuje na gorkeho,ci su platne vyssie uvedene cisla pripadne ako sa s nou skontaktovat,ci sa plati a ci berie nove pacientky.Dakujem
V roku 2025 sa pani doktorka Horvathova dost zopsula. Objednanie bol zrazu strasny problem. Dovolala som sa az na asi 10 pokus zaciatkom februara, volala som od januara. Viem mala tam dovolenku, cez tu som nevolala. Sestricka mila ako smirgel. Dostala som termin na konci marca, ten mi tyzden pred nim zrusili, dalsi som dostala az v maji. Cize cakacka 4 mesiace. Samozrejme plna cakaren, objednavaci cas cisto orientacny. Lekarka mala len svoju klasicku poznamku "A kedy decko?", to ju citujem. Ok, nie som z cukru, nespravila to prvy krat. Ale potrebovala som poradit, nepytala som lieky. Vramci toho som zistila, ze nema jednu podstatnu rodinnu anamnezu v karte, hoci som jej ju urcite diktovala ked som k nej prisla prvy krat. Potom ma poslala niekam, s tym co som potrebovala poradit, hoci viacere kamosky toto riesili s gynekologickami. Dala mi papier na sono prsnikov. To bola tiez tortura sa niekam objednat, kazdopadne, zaciatkom oktobra som bola. A co nezistim? Som na sone uz 4x, pre malu nezhubnu hrcku. Pani doktorka mi napisala do ziadanky, ze nemam ziadnu indikaciu, ziaden problem. To ma vytocilo rovno na uvod. Nastastie som mala spravu z minulorocneho USG odfotenu. Ukazala som lekarovi, a ten nebol nadseny, ze ziadanka ma zle info, lebo by nevedel porovnat progres nebyt mojej prezieravosti s fotkou. Nechapal, ze mi ju lekarka doteraz neodporucala vybrat. Hrcka samozrejme troska narastla, lekar bol strasne zlaty, aj mi do spravy dal, ze odporuca vybrat. Aby sa uz pani doktorka laskavo nad tym zamyslela. Takze tohto roka "red flag" jeden za druhym u pani doktorky, a na toto nemam chut. Zrejme jej spolu s vysledkami sona dorucim aj kde ma poslat moju kartu. O takyto pristup nemam zaujem.

Ahojte, chodite niekto k dr. Horvathovej v Bernolakove? Neviete mi povedat, ake je tam vybavenie ambulancie? Ma tam sono? Resp. Robi na tejto ambulancii aj odbery krvi? Dakujem 🙏