Kde pustia nezaočkovaného otecka k pôrodu?
Prosim Vas baby s neockovanymi partnermi kam pojdete rodit? Prepadam miernej panike kedze sni na sukromnej klinike nechcu pustit neockovanych, ja neviem kde sa podejem alejedno viem, ze toho partnera tam mat budem a chcem! ProsimVas piste ak mate skusenosti pripadne nejake info. Dakujem 🥺
@fineta dakujem krasne, aspon niekto to chape. A kde ste potom nakoniec rodili?
@liljana ale prosim Vas, vy sa preberte a zite v svojej rozpravke ako Vam stat a vsetci chcu pomahat a chranit Vas, to kde zijete? Trebalo by sa trosku prebrat z tychto vsugeracii aby ste nedopadli vy horsie ako ja, neprajem nikomu nic zle ale akceptujte vy moj nazor tak ako ja akceptujem co ste si vy za sajrajt dali do tela. Je mi to fuk tak nerieste mna a mojich 3000, niekto si moze na porod setrit cely zivot neznamena ze si musi doma prehrabavat lopatou peniaze, je to ten najkrajsi zazitok, zazrak a chcem si to patricne vychutnat, tak ma mrzi ze vy mozno veci prezivate inak. Snad raz pochopite o com je zivot, a ze co Vas caka to Vas neminie a nepomoze Vam ani prezidentka ani vakcina, ak mam umriet pri porode tak sa mi to stane ci si zaplatim 3000 alebo nie, ludia spamatajte sa a nenasledujte nejake pravidla preto ze sa to musi a preto ze kazdy vam chce neskutocne dobre, hlavne vlada politici a lekari, niektori ano, niektori este zostali poctivi, ale bohuzial vo vacsine sa to toci o tom kto komu viac ponukne a kto viac jedov preda, a tu sa teda o 3000 eurakoch nebavime. Ale viete mozem vysvetlovat dvojrocnemu dietatu ako sa uctuje, myslim si ze by to nebolo uspesne kedze kazdy ma kapacitu mozgu umernu k svojmu veku a vyvoju no a bohuzial poniektorym ludom sa to v nejakom bode zastavi a problem je na svete. Prajem Vam vsetkym krasny den, aj antivaxerom aj vam opichnutym 😂😂😂🙈😘
@liljana v pohode ved vsetci raz zomrieme, moju sestru nakazil ockovany a teraz sa budeme zalovat? Podotykam je tiez ockovana. Preberte sa ludia z tohto sna a verte ze niekto moze mat 10 vakcin a nakazi sa aj 6 krat niekto nemusi mat ani jednu a nenakazi sa, to je zivot imunita a nas osud 😘
@lasoli ja uz mam jeden porod za sebou a dakujem bohu ze pri tom bol, a nemusel to dieta ani tahat za nohy stacila jeho pritomnost, ale to nepochopi takyto clovek ako vy. Cize radsej to nebudem ani rozoberat skoda pisania vo vasom pripade
@hivanik bohuzial zdravotnici pracuju v prostredi kde sa s tym musi pocitat, co ale neznamena ze ja ked robim v kancelarii neprichadzam do kontaktu s nakazenymi alebo ze som menej ohrozena, staci vam ist raz do kauflandu a ste jasna ved tam ludia nalepeni na sebe sa tlacia za akciami to nikomu nevadi? A tak isto deti , tiez mam dieta a prenasaju si to hore dole niektori veselo bez priznakov, myslim si ze s tymto sa treba trosku aj zmierit. Je to tak a hotovo nikto pred tym neujde, samozrejme ruska a testovania chapem ale nutit niekoho do nejakych extremov to mi pride trosku cez.
@simonamunk v TN. Presne tak ako sme si to s manželom naplanovali. Ked som na konovi v prvej vlne spomenula, ze predsa pri nas bol, tak mnohe lutovali, ze sa nezariadili inak. Takze preto z vlastnej skúsenosti pisem a trvam na tom, ze spôsob vždy, vzdy! existuje. 😊
Chapem tvoj stres, mám živo v pamäti ako v ôsmom mesiaci dali všetky nemocnice túto podmienku. Mne sa "zrútil svet", nevedela som si to predstaviť sama. Chvíľu sme aj zvažovali ockovanu dulu nech mám nejakú pomoc. Nakoniec sa ale manžel dal zaočkovať, bol proti očkovaniu, veľmi, ešte týždeň predtým. Dal sa len kvôli pôrodu. A po pôrode sme obaja ďakovali veľmi že na to očkovanie išiel a bol tam. Naozaj. On je dokonca naďalej proti očkovaniu, ale toto mu stálo zato. A potom čo sme to prežili to viem vnímať, že naozaj tam bol dôležitý. Áno ženy porodia aj bez partnera, niektoré to tak aj chcú. Ale ak ti na tom fakt tak veľmi záleží a už by si mala nejaké dva mesiace do termínu a nič by sa nemenilo, nebolo by možné nikde rodiť s partnerom bez očkovania, tak by som to očkovanie zvážila. Ale je to na vás
@liljana ved prave. Opat vlastná skusenost. Ze som sa chcela dovzdelavat v tom, v com som mala medzeru. A viete co? Ide mi to velmi slusne.🙏 Takze vsetko sa da, zvlast v dnesnej internetovej dobe. Dohladat si, dovzdelavat sa. Skuste hladat sposob. Napriklad tak ako som ho nasla v schudnutí ja. 😊
@simonamunk Nečítam všetky komentáre, možno už niekto spomínal. V Trenčíne sa dalo rodiť aj za prítomnosti otca počas tretej zúriacej vlny, alebo ktorá vlna to vlastne bola ... Skrátka v novembri. Stačil len test.
@liljana precitali ste si aj s porozumenim môj posledny prispevok? Asi nie. Tak teda jednoduchsie skusim. Ked som mala problem a boj s nadvahou a bola v tomto smere neprebudena, tak som sa snazila na tom popracovať, dohladat si informácie o KT a áno, osloviť aj certifikovaneho poradcu. Na to predsa sú. 😁 Nezakryvala si pred pravdou oči, netvarila som sa, ze sa citim super vo vlastnom tele, necitila som sa v stravovacích navykoch rozumná a nemám najmenší problem priznať si to. Vdaka vytrvalosti, pochopeniu informácií na webe a ľuďom zdatnych v tejto oblasti som teraz s kondiciou tam kde som. A myslim si, že aj právom na seba hrdá. 😊 Co z toho vyplyva? Ze kto chce, hlada sposoby a kto nechce, hľadá dovody. Vo vsetkom a v kazdej oblasti. A teraz rychlo s mojím nickom do vyhľadávacika a chytit sa dalsej slabej stranky a operovať s ňou. To je také súčasné. 👌👌
@liljana lebo nezaockovani nemôže byt nakazený😂😂 bože toto ešte niekto žerie tieto bludy ? Tieto podmienky sú úplne na hlavu a naopak určite je v pôrodnici väčšia hrozbna netestovany zaockovany akí nezaockovany ale otestovaný cize zdravý !! A take bludy že zaockovany neroznasa nech si nechajú pre seba toto im už nikto nezerie . Kamoska 3 krát zaockovana nakazaila svoje pár mesacne dieťa ktoré bolo na tom dosť zle takze asi toľko k tomu očkovaniu
@tatianna56 ktory sam nie je zaockovany
@ptmt1011 Aj ty uz rodis, operujes sa doma, lebo nedoverujes lekarom, co povedia a nariadia v nemocnici? Aspon zdravotne poistovne usetria, ked sa ludia zacnu osetrovat a svojpomocne operovat doma. 🙂 Sup jeden cisarsky rez, smyk slepe crevo von, susedka krajcirka mi to zasije striedavym stehom.
@liljana teraz si má pobavila. Omicronu je úplne sumak či si preockovana 20x. Len v muzovej rodine si spravili stretko, veď všetci ocko. No hups jeden pozitívny a všetci do jedného sa nakazili a priebeh taký ako aj neocko. Omnoho bezpečnejší je neocko otecko s čerstvým pcr testom ako ockovany absolútne bez testu.
@gelifil Hovori ta, co nechape, preco ju vyhodili polovnici zo sukromneho lesa, ked boli na hone? Co keby si si skontrolovala svoj vlastny rozum, kym sa zacnes nan pytat u inych. Dnes sa to hemzi samymi myslitelmi, ktori ked vidia, ze sa da do niekoho pichnut, tak sa pridaju k ostatnym, lebo same si netrufaju.
@gelifil https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/matematika-8-rocnik-4/
Kedze nezvladas ani matiku pre 8smy rocnik, tak je vsetko jasne. Zivotny rebus. Preco sa vzdy najhlasnejsie ozyvaju ti ehm najjednoduchsi. Asi chcu presvedcit aspon silou hlasu.
@simonamunk no ale ty chces nieco,co nieje momentalne mozne,tak sa s tym zmier,alebo daj ho zaockovat a nie hladas ako uniknut.Prostr postav sa situacii tvarou v tvar a nie hladas ako oklamat .
PS da sa rodit aj bez manzela,miliony zien to zvkadli a snad nie si padacka,ci?
@simonamunk a preco bys a zdravitci mali ohrozovat kvoki tomu ze ty nerespektujes momentalnu situaciu?Tiez im nestoji za to sa dat nakazit od nejakeho cudzieho muza ,kt musi rodit s manzelkou,ako keby bez nebo sa porod nemohol zacat.Takze budte taki dobri a respektujte oravudla a nie obchadzat.
@liljana prepac, ale po precitani diskusie aj mna fascinuje, ako sa nam tu snazis natlacit, ze kedze si vystudovana IT, ovladas jazyky, gramatiku, matematiku pre zakladne skoly a aj zdravy jedalnicek, tak automaticky tu mas ty jedina ten spravny nazor na vakcinu.
@liljana každým ďalším komentárom sa len viac a viac strápňuješ a ukazuješ, ako s tvojím inžinierskym titulom v IT anglickej a nemeckej oblasti absentuje u teba porozumenie praobyčajnému textu slovenskej proveniencie a niečo také, ako je čítanie medzi riadkami, vtip, irónia, prípadne sarkazmus ti nič nehovorí😝

@aristka vidis...a na tu som bola ockovana 3x a po 3rokoch nulové protilátky 🤪