Kde pustia nezaočkovaného otecka k pôrodu?
Prosim Vas baby s neockovanymi partnermi kam pojdete rodit? Prepadam miernej panike kedze sni na sukromnej klinike nechcu pustit neockovanych, ja neviem kde sa podejem alejedno viem, ze toho partnera tam mat budem a chcem! ProsimVas piste ak mate skusenosti pripadne nejake info. Dakujem 🥺
„Vždycky bylo, je, a já se domnívám, že i bude na světě lidí víc hloupých a nevzdělaných, než chytrých a vzdělaných, i když chytrost a vzdělanost nejsou na sobě přímo závislé. Já znám mnoho vzdělaných hlupáků.“ (Jan Werich)
Asi toľko 🙋♀️
@beronsche ved to ju zrkadlí. Fakt by mi ani v päte nenapadlo lustrovať ju v histórii čo je zač. Ona má zjavne na to chut a cas. Hlavne, ze ju "cudzie anonymné nicky nezaujímajú." 🤷♀️🙈 Stačí v tejto diskusii pár jej príspevkov a úsudok utvorený. Jediná osoba s VŠ, stred vesmíru. To je ten jej metrix v ktorom zije. Nerucajme jej ho.
@simonamunk kašli na ne..... To, že sa máš zaočkovať (neoverenou vakcinkou) píšu len tie, ktoré ľutujú, že sa dali zaočkovať..... Nedávaj si to ani za nič a ani tvoj muž.
@weronika171717 baby ja sa celkom bavim a dakujem Vam , hlavne Vam pozitivnym a napomocnym lebo tuto uz co ludia riesia to je nehoraznost.. pani asi nema deti alebo aj ak ma asi nezazila nic co okolo pekneho porodu co i len preletelo ( nie kazdy moze byt pekny, ani moj prvy nebol ale spominam nan napriek tomu stale pekne) a prajem kazdej zene aby raz zazila partnera v takomto silnom okamihu a videla jeho reakciu a on ju ako bojuje a privedie mu najkrajsi zazitok a zazrak na svete a ak aj nie, aspon bude pri nej aj ked pridu komplikacie, na take veci sa nezabuda, a niekto ich mozno zazila len raz, moZno uz nikdy rodit nebudem ani ja, a preto si to vychutnam tak ako chcem a dakujem Vam ze ste mi aspon takto pomohli. Uvazujem este nad Ziarom len musim zistit podmienky zatial to tam vyzera fajn. 💕💕💕💕
@ptmt1011 a tesi ma ze stale prevazuje ten “zdravy” rozum a ze nas je tu viacej s podobnym nazorom na ockovanie. Svet mozno nie je az uplne strateny, myslela som si ze nas je menej ale je to stale este fajn 💕💕💕 antivaxerky nech ste zdrave a stale takto naladene 💕💕💕
@ptmt1011 Ty mas svoj nazor, ja ma svoj. Ja ho vyjadrujem slusne. Vy urazate a komunikujete nasilnym stylom - trepes bludy, nemas cim rozmyslat,.... Ked ste zacali urazat, odpovedam podobnym stylom.
Nieco ako sa stalo tu. Da sa dokopy tlupa viacerych "odvaznych", aby mali viac odvahy a idu buchat na dom a vyhrazat sa rodine "hrdinovia".
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/145165-poslan...
@ptmt1011 AZ POTOM, ked zacali oni utocit. Neznamy nick ta zacne urazat, pozries si, co je zac a vidis, co za pips vypisuje v inych temach.
Neder si zbytocne klavesnicu, je to nahlasene, za sa to tu zvrhava do osobnych urazok .. Vratane mna, ze sa necham vyprovokovat.
Ked ta niekto zacne urazat na ulici, budes ticho pocuvat alebo ich posles kade lahsie ...
@simonamunk 6 stran diskusie, neviem ci sa nieco relevantne k otazke dozvedela.
Ale sledujem trnavsku porodnicu a po vlne nevole zaciatkom septembra robia otcom teste priamo v nemocnici (len uz nie na prijme v porodnici, ale vedla novej nemocnice je stan, ktory funguje 24 hodin) bola som tam inak v novembri a ani neviem, ci sa ma pytali ci som ockovana. Urobili mi hned na prijme antigen a potom pcr.
Diskusia sa odklonila od témy, čo je nám ľúto, no jej pokračovanie už asi nikomu nepomôže. Preto bude uzamknutá.
Ďakujeme za pochopenie
Modrý koník team