Kde ste rodili v Košiciach?
Nie som rodena Kosicanka, takze nemam ani skusenost s nemicnicami a lekarmi, ani tu zatial nepoznam tak ludi co by mi odporucili.
V Saci je vraj dobre ale kedze nemaju novorodenecke asi by som skor novu alebo staru nemocnicu....len ktoru?
Viem ze je to individualne, kazda je spokojna s niecim inym ale aspon taky mensi prieskum aby sa mi mozno lahsie rozhodovalo.
Dakujem 🙂
@danielkadandy ako myslíš, že nemajú novorodenecké oddelenie? Samozrejme že majú, ako každá jedna nemocnica.
@lenja123 novorodenecke maju aj v starej. Ale pri akomkolvek zhorseni zdravotneho stavi babatka prevazaju do novej nemocnice. Maju najlepsiu neonatologiu. Ja si neviem predstavit zeby som po porode lezala v starej a malu by preniesli do novej. Takze som rodila v novej nemocnici u dohodnuteho porodnika. Odrodil dalsich 5 deti v rodine a som spokojna. Prenasala som 3 dni, navrhol riesenie, dala som na jeho nazor a nelutujem. Pekne, ciste, akurat vymalovane, separe izba, strava az na izbu, sestricky 90% ochotne, pomohli, vysvetlili, ukazali ako prvorodicke vsetko.
Ty myslíš, že detskú Jisku majú len v novej, Šaca ak stará nemocnica len klasika novorodenecké. Ja som rodila prvýkrát v starej a potom dvakrát v novej a za mňa jednoznačne nova. Sestra aj kamoška rodili v Saci a teda pototo sa z toho netreba.
@tanicka124
@pininka1 dievčatá, ale samozrejme že JISka je len v novej nemocnici. Ale @danielkadandy píše, že v ŠACI nemajú novorodenecké, ale to majú v každej pôrodnici na Slovensku. A tak isto súhlasím, že v Šaci ani v starej nemocnici by som nerodila práve preto, že tam nie je JISka.
@lenja123 tak som pocula ze vraj ak by bolo nieco s babatkom museli by ho previezt vrtulnikom..
@danielkadandy rodila som v Saci a za mna 100% ak je babo ok a je bezproblemove tehotenstvo ( myslim dietatko je ok ) tak by som rodila urcite len tam. Ja som mala problem zdravotny a preto som si vybrala Dosedlu ( on je presne na take gynekologicke komplikacie top).
@danielkadandy tak určite by ho neniesli zo starej nemocnice do novej vrtuľníkom. A ani zo Šace. Veď sanitkou je to rýchlejšie tých pár km. ALE pre dieťa, ktoré je predčasne narodené, má problémy s dýchaním, alebo nejaké vážne vrodené ochorenie je aj tých pár desiatok minút prevozu z jednej nemocnice do druhej rozhodujúcich.

2x v Novej. Ked to je bez problemov a do par dni doma tak fajn. Prvy krat vsak bola akutna sekcia a bola som tam dlho..skoro mesiac..a prvorodicka...citila som sa velmi zle.