Kedy býva poradňa v nemocnici na Antolskej?
🙂 mile mamicky mohly by ste my poradit ako je poradna v nemocnici antolska moja gynekologicka ma uz posiela tam kedze tam chcem rodit .....dakujem za odpovede
@biancaadamko ja som nemala a bola som velmi spokojna
@petrap88 kto ta odrodil? prisli az ku koncu ci chodil lekar priebehne? pytam sa lebo prvu som rodila v ruzinove a to prisli az ku koncu...
ja som nakoniec isla cisarskym.. pri tom bol Korbel a este jedna doktorka taka mlada.. ale este predtým ked sme sa snazili ist normálnou cestou, tak boli pri mne zvacsa sestricky a chodila doktorka aj doktor pozerat a kontrolovat
@biancaadamko
@petrap88 dakujem za odpoved a vela zdravicka prajeme
Mohli by ste prosim napisat ake su Vase skusenosti s jednotlivymi lekarmi na Antolskej?
Ktory lekar je OK , ktory menej......
Je vraj mozne ze na kazku kontrolu pridem k inemu lekarovi je to pravda?
Dakujem
@biancaadamko Ďakujeme veľmi pekne a aj my prajeme veeeľa zdravíčka 😉
@danielaboba ja som chodila do poradne posledný júnovy a potom v juli a to mali viaceri doktori dovolenky takze to tam bolo vselijake a bola som pokazde u iného lekara.. ale nemala som nejake zle skusenosti.. niektory boli taky nijaky ked uz mali pred dovolenkou a niektory uplne v pohode.. ale nic zle.. teda aspon pri mne..
ok dakujem
takze sa objednat k jednemu na konkretnu hodinu je viac menej ojedinele?
@danielaboba noo tazko povedat.. skus zavolat a uvidis.. teraz uz nemaju tolko dovoleniek ako cez leto
Ahojte maminky, tak ako píšu uz skúsene Maminy, ordinuje sa cely tyzden od 8:00-12:00. Najlepsie ist vchodom Poliklinika, sadnúť si pred dvere s najnižším počtom maminiek, je to jedno, dvere od c.24-26. Ja som išla Mudr.Dubčákovej, velmi príjemná, bola som dost vystresovana-nemám rada nemocnice. Prisla som az v case 10:40, neoplatí sa vraj chodit rano, lekári berú svoje súkromne pacientky, s ktorými maju zmluvu o pôrode. Vyšetrenie bolo rýchle, zaregistrovali ma do systému, potom som dostala dva výmenné listky, jeden na poučenia na PEDA-Epiduralku c.dveri 106, čakám tu teraz ked Vam píšem. Dnes som tu od 10:30. Parkovné za každú začatú hodinu 1€. Dnes im dam zarobiť 😄.
Druhý výmenný lístok bol na sono, bola som sa tam objednat, buduci tyzden mam prist 7:30 na odbery, sono mam az 10:30 takze buduci utorok to vidím na cely den. Na to poučenie o epidurálke musíte mat sprievodný lístok, ale ten mi dala sestrička automaticky. Napíšem Vam ake to bolo...
Žienky, snáď mi tu niekto odpíše, posledné príspevky sú takmer rok staré 🙂 budúci týždeň mám ísť tiež už na prvú poradňu, moja Dr mi kázala najprv tam zavolať a informovať sa. Nik to ale nedvíha. Môžem tam teda len tak prísť, robia každý deň? Stále.plati to, čo je vyššie spomínané? Vipred ďakujem za odpovede. 👍
@misinka866 ahoj, ako si to nakoniec vyriesila? ja by som mala ist buduci tyzden prvykrat, tak by sa hodili nejake rady. bolo to tak, ako predtym pisali ostatne mamicky? 🙂
@nufanufa ahoj, ano, proste len prídeš ku dverám hocijakeho Dr a čakáš. Skus sa pridať na skupinu Pôrodnica Antolská Bratislava. Som na mobile, neviem pridať link. Čokoľvek sa pýtaj do správy 😁

Mate zazmluvneneho lekara ci nie? Dakujew