icon

Kedy býva poradňa v nemocnici na Antolskej?

lenkadado
14. jan 2013

🙂 mile mamicky mohly by ste my poradit ako je poradna v nemocnici antolska moja gynekologicka ma uz posiela tam kedze tam chcem rodit .....dakujem za odpovede

Strana
z2
biancaadamko
17. aug 2015

Mate zazmluvneneho lekara ci nie? Dakujew

petrap88
18. aug 2015

@biancaadamko ja som nemala a bola som velmi spokojna

biancaadamko
19. aug 2015

@petrap88 kto ta odrodil? prisli az ku koncu ci chodil lekar priebehne? pytam sa lebo prvu som rodila v ruzinove a to prisli az ku koncu...

petrap88
30. aug 2015

ja som nakoniec isla cisarskym.. pri tom bol Korbel a este jedna doktorka taka mlada.. ale este predtým ked sme sa snazili ist normálnou cestou, tak boli pri mne zvacsa sestricky a chodila doktorka aj doktor pozerat a kontrolovat
@biancaadamko

biancaadamko
5. sep 2015

@petrap88 dakujem za odpoved a vela zdravicka prajeme

danielaboba
8. sep 2015

Mohli by ste prosim napisat ake su Vase skusenosti s jednotlivymi lekarmi na Antolskej?
Ktory lekar je OK , ktory menej......
Je vraj mozne ze na kazku kontrolu pridem k inemu lekarovi je to pravda?
Dakujem

petrap88
8. sep 2015

@biancaadamko Ďakujeme veľmi pekne a aj my prajeme veeeľa zdravíčka 😉

petrap88
8. sep 2015

@danielaboba ja som chodila do poradne posledný júnovy a potom v juli a to mali viaceri doktori dovolenky takze to tam bolo vselijake a bola som pokazde u iného lekara.. ale nemala som nejake zle skusenosti.. niektory boli taky nijaky ked uz mali pred dovolenkou a niektory uplne v pohode.. ale nic zle.. teda aspon pri mne..

danielaboba
8. sep 2015

ok dakujem
takze sa objednat k jednemu na konkretnu hodinu je viac menej ojedinele?

petrap88
20. sep 2015

@danielaboba noo tazko povedat.. skus zavolat a uvidis.. teraz uz nemaju tolko dovoleniek ako cez leto

delinka86
12. apr 2016

Ahojte maminky, tak ako píšu uz skúsene Maminy, ordinuje sa cely tyzden od 8:00-12:00. Najlepsie ist vchodom Poliklinika, sadnúť si pred dvere s najnižším počtom maminiek, je to jedno, dvere od c.24-26. Ja som išla Mudr.Dubčákovej, velmi príjemná, bola som dost vystresovana-nemám rada nemocnice. Prisla som az v case 10:40, neoplatí sa vraj chodit rano, lekári berú svoje súkromne pacientky, s ktorými maju zmluvu o pôrode. Vyšetrenie bolo rýchle, zaregistrovali ma do systému, potom som dostala dva výmenné listky, jeden na poučenia na PEDA-Epiduralku c.dveri 106, čakám tu teraz ked Vam píšem. Dnes som tu od 10:30. Parkovné za každú začatú hodinu 1€. Dnes im dam zarobiť 😄.
Druhý výmenný lístok bol na sono, bola som sa tam objednat, buduci tyzden mam prist 7:30 na odbery, sono mam az 10:30 takze buduci utorok to vidím na cely den. Na to poučenie o epidurálke musíte mat sprievodný lístok, ale ten mi dala sestrička automaticky. Napíšem Vam ake to bolo...

misinka866
25. máj 2017

Žienky, snáď mi tu niekto odpíše, posledné príspevky sú takmer rok staré 🙂 budúci týždeň mám ísť tiež už na prvú poradňu, moja Dr mi kázala najprv tam zavolať a informovať sa. Nik to ale nedvíha. Môžem tam teda len tak prísť, robia každý deň? Stále.plati to, čo je vyššie spomínané? Vipred ďakujem za odpovede. 👍

nufanufa
29. jún 2017

@misinka866 ahoj, ako si to nakoniec vyriesila? ja by som mala ist buduci tyzden prvykrat, tak by sa hodili nejake rady. bolo to tak, ako predtym pisali ostatne mamicky? 🙂

misinka866
3. júl 2017

@nufanufa ahoj, ano, proste len prídeš ku dverám hocijakeho Dr a čakáš. Skus sa pridať na skupinu Pôrodnica Antolská Bratislava. Som na mobile, neviem pridať link. Čokoľvek sa pýtaj do správy 😁

Strana
z2