Kedy ísť za pôrodníkom?

valeria1920
7. mar 2018

Dobry den som v 26tt a chcem sa opytat kedy je vhodny cas ist oslovit porodnika, kedze moja gynekologicka nie je aj porodnik tak kedy treba ist. A ako to funguje, normalne oslovit a potom co zazmluvnuje sa to nejako alebo plati sa pri tom hned alebo po porode? Skutocne neviem. Dakujem za rady

pininka
7. mar 2018

Najlepsie ked budes mat od niekoho info o dobrom porodnikovi,vacsina to robi tak ze ta odrodi ked ma sluzbu a vtedy netreba zazmluvnovat. Ja som vzdy isla v siedmom mesiaci.

karmela
7. mar 2018

@valeria1920 mesiac pred pôrodom si vyberieš pôrodnicu v ktorej chceš rodiť a už chodíš na poradňu každý týždeň tam po prípade oslovis aj dr ktorého si vyberieš pre pôrod a ten ti bude robiť poradne.Zamluvnit sa neoplatí to radšej dať jemu niečo do vrecka a odrodi tá keď bude mat službu.

ebi88
7. mar 2018

@karmela ale ale, “nieco do vrecka?”

karmela
7. mar 2018

@ebi88 tak či dá 200€ za zazmluvnenie alebo 100€ ako všimne dr a dohodnú sa tak myslím že tak budú spokojný obaja 😊

pelian
7. mar 2018

Ja som bola tiež v siedmom mesiaci si dohodnúť pôrodníka

harmona
7. mar 2018

A uz mas aj nejakeho vybraneho?

valeria1920
autor
8. mar 2018

@pelian takze staci v 7. mesiaci?

bimbambim
8. mar 2018

ja som to nechala na nahodu Nehladala som nikoho co z toho ked som aj tak nikoho nepoznala a podla mna zbytocne vyhodene peniaze.

anshelia
8. mar 2018

Nie je nutné hľadať nejakého pôrodníka, podľa mňa sú to zbytočné výdavky navyše, ktoré sa dajú využiť aj lepšie 😉

bimbambim
8. mar 2018

@anshelia moja rec zbytocne vyhodene peniaze / aj ked to ma lekar zaplatene ale mne sa tiez nechce ist do prace vtedy ked nemam robit ak mu nevyde sluzba to si nemoze ani nic naplanovat lebo musi cakat kedy dotycna zacne rodit / 🙂

mattia_my
6. apr 2018

Ja som si pri synovi nezazmluvnila porodnika a bola to chyba! Rodila ma mlada dr., ktora to nezvladla a kym nasli skuseneho kolegu, skoncilo to akutnou sekciou, syn skoro neprezil. A to som rodila vo fakultnej nemocnici v krajskom meste, nie v malej kde nemaju dost skusenosti.
Ak ide porod hladko,je to mozno zbytocne, no ako prvorodicka to dopredu nevies.
Skus mozno pouvazovat o zazmluvneni porodnej asistentky. Bude pri tebe cely cas a poradi ti. Mozno je ona i lepsia volba ako doktor..

ukulela
6. apr 2018

do prdele, baby, ze daj radsej vsimne??? tak sa necudujme, ze mame porodnictvo v riti ... mna skoro piclo - sedim si uz dole bez v kabinke na gynde a v ambulancii pacientka vyklada doktorovi , ako sa upokojila, ked sa dohodli na cisarskom a ze teda ide ku nemu a tu mu s priatelom ponukaju cez leto tyzden v apartmane v bulharsku aj s dopravou a bla bla ... do perdele. vychyteny doktor, referencie paradne, taka som bola rada, ked som sa k nemu dostala - keby som mala moznost z principu menim hned. uvedomujete si, ze ked sa s doktorom "dohdoenet" a odriodi vas pocas sluzby, je to s vyvolavackou, vacsimi bolestami, ... na vas ukor?
@mattia_my jaj - dufam, ze nie v BB. ja teraz zvazujem - BB alebo BR. v BR som rodila prve, vsetko OK, aj doktori, sestricky vynikajuce, teraz idu rekonstruovat konecne, ale rodil ma asi jediny a najvacsi masiar v okrese. a nie som si ista, ci sa v BR da zazmluvnit - uz by som sa k nemu dostat nechcela. musim zistit, ci este k porodom chodi. v BB som pocua presne - kopa mladych neskusenych. no a potom si vyber ...

nela6
6. apr 2018

@bimbambim súhlasím, nikto z nich za teba nebude tlacit...

mattia_my
6. apr 2018

@ukulela rodila som v BB, v r.2016. Ta Dr.odisla uz par tyz.po nasom porode ( nie kvoli nemu :D, nahoda).Ja mam teraz termin koncom jula a chcem rodit SC, tak neviem kam pojdem... Pozri skupina Porodnica BB,pisali tam, ze sa v BB neda teraz nikto zazmluvnit...nezistovala som to este, neviem potvrdit. Bola som v decembri na gyn.urgente, pozerala ma taka mlada dr.- sikovna, pedantna,no ked by nastala krizova situacia, tak neviem...pocula som aj dobre, aj zle, tak si vyber :D.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre