icon

Koľko ste ochotné zaplatiť za pôrod a súvisiace výdavky?

20. aug 2026

Zaujímalo by ma koľko ste ochotné zaplatiť za pôrod a s ním súvisiace výdavky.

anonym_d084a8
20. aug 2026

@anonym_autor max 1500e, ale našťastie som nemusela.

anonym_e2cae6
20. aug 2026

Pracujem, platim odvody a navyše nie som dobrovoľne ochotná zaplatiť ani cent. Absolvovala som to 2x a všetko bolo bez problémov.

anonym_472127
20. aug 2026

@anonym_autor zaplatim si len samostatnu izbu. Nic ine. Velmi dobre vedia odrodit aj v dobrych statnych porodniciach

glorikarebeka
20. aug 2026

Začo chceš platiť?odrodiť to musíš ty,bolesti budeš mať ty....tebe musí muž zaplatiť 🙃

autor
20. aug 2026
@glorikarebeka

Začo chceš platiť?odrodiť to musíš ty,bolesti budeš mať ty....tebe musí muž zaplatiť 🙃

@glorikarebeka ja nechcem za nič platiť. Svoje som si odrodila. Mám dve dospelé deti. Zaujímalo by ma to. Chcem porovnať so sumou ktorú nechali v pôrodnici brat so švagrinou. Ale tebe aj ostatným to môže byť jedno.

evkamotka
20. aug 2026

Okolo 1500 ma vysiel druhy porod z dôvodu, ze prvy som sla zadarmo v Ružinove a dopadlo to velmi velmi zle. Druhy bol v poriadku, aj by som prosila za tie peniaze🙂

anonym_d43bce
20. aug 2026

@anonym_autor nic.platim si vysoke zdravotne odvody a chcem za to nejaku zabezpeku ked potrebujem

anonym_ae6c0b
20. aug 2026

@anonym_autor ja sa chystám rodiť do Agel. Chcem nadštandardný pôrodný box ak bude voľný a aj samostatnú izbu ak bude voľná a za to sa platí. Možno aj lekára si zazmluvnim ale to ešte uvidíme plus aj za epidural sa tam platí. Do 1000€ by to malo byť maximálne

julish
20. aug 2026

Ja som si platila Kocha pri prvom, vtedy to bolo 1400 eur. Jedlo mi chutilo, no vsetko bolo asi klasicke. Nabuduce by som si zaplatila uz len porodnu asistentku, vsetko ostatne sa mi zda uz zbytocne

glorikarebeka
20. aug 2026
@anonym_autor

@glorikarebeka ja nechcem za nič platiť. Svoje som si odrodila. Mám dve dospelé deti. Zaujímalo by ma to. Chcem porovnať so sumou ktorú nechali v pôrodnici brat so švagrinou. Ale tebe aj ostatným to môže byť jedno.

@anonym_autor však tebe môže byť jedno koľko dal tvoj brat so ženou....

anonym_8a5ec2
20. aug 2026

To je velmi hypoteticka otazka. Mame poistenie, takze o com sa bavime? Starostlivost nad ramec? Zazmluvneny lekar? Samostatna izba? Koch?

Ja som platila 700€ dokopy za samostatnu izbu. Bola by som ochotna ist tak do 3000€ (napr. zazmluvneny lekar, laktacna, epidural) ale nebolo treba.

Nerozumiem co riesis svagrinim porod. Su to peniaze jej a jej manzela, ak su oni dvaja s tym ok, teba do toho velke kulove.

autor
20. aug 2026
@glorikarebeka

@anonym_autor však tebe môže byť jedno koľko dal tvoj brat so ženou....

@glorikarebeka čo nemôže ma to zaujímať? Tu sa nemôže položiť otázka? O čo je táto otázka horšia ako napr môžem otehotnieť z jedného styku?

autor
20. aug 2026
@anonym_8a5ec2

To je velmi hypoteticka otazka. Mame poistenie, takze o com sa bavime? Starostlivost nad ramec? Zazmluvneny lekar? Samostatna izba? Koch?

Ja som platila 700€ dokopy za samostatnu izbu. Bola by som ochotna ist tak do 3000€ (napr. zazmluvneny lekar, laktacna, epidural) ale nebolo treba.

Nerozumiem co riesis svagrinim porod. Su to peniaze jej a jej manzela, ak su oni dvaja s tym ok, teba do toho velke kulove.

@anonym_8a5ec2 všetko dokopy napr súkromná klinika , aj okolitých krajinách čr, hu a pod

michaela329
20. aug 2026

@anonym_autor platila som len apartmán - 300€. Ostatné bolo normálne v rámci poistenia.

anonym_d05823
20. aug 2026

Ahoj, mne teda značnú časť preplatila poisťovňa, ale rátala som s možnosťou, že nezaplatia nič - na mieste som zaplatila 2300€, 1900 sa mi vrátilo. Ale celkovo som bola ochotná investovať 2500-3000€.

anonym_472127
20. aug 2026

Boze.. niektore asi nemate co s peniazmi 😅

autor
Včera o 13:04
@anonym_472127

Boze.. niektore asi nemate co s peniazmi 😅

@anonym_472127 švagrina zaplatila viac ako písali ženy nad tebou

leidin
Včera o 14:47

Nic no. Dneska by som sla na porodny gauc alebo by som ostala doma. To je asi vsetko co ocakavam od porodu.