Ktorá pôrodnica v Bratislave je najlepšia?

michi200
22. mar 2014

Ahojte, potrebovala by som poradiť, ktorá štátna pôrodnica je podľa Vás najlepšia v Bratislave. Som 38+1 tt, doteraz som chodila do Ružinova, ale nie som s ňou až tak veľmi spokojná. Dá sa to ešte v 38 ttvôbec zmeniť, nie je neskoro ? Ďakujem za rady.

tehulka2011
22. mar 2014

Ak sa bavime len o statnych, tak asi antolska. Ak si to mozes dovolit, tak Koch/Hainburg.

margarita
22. mar 2014

@michi200
zalezi na tom preco a s cim konkretne nie si spokojna...ja som v Ruzinove rodila uz 2x a chystam sa tam do tretice...kamosky rodili na antolskej alebo kramaroch a tiez by nemenili.
ide o to, aby si na to, co Ti vadi, nenarazila aj v tej dalsej porodnici 😉

pemizb
22. mar 2014

Alebo aby si nenarazila este na horsie. Nikdy nevies co ta caka inde....v ruzinove uz vies co a ako.....a tych par dni tam vydrzis. Ja som tiez rodila v ruzinove, iste z e vsetko sa mi tiez nepacilo, ale ved nikde nie je vsetko dokonale...ale s porodnikom som bola nadmieru spokojna....a podla mna tam maju dobrych lekarov.

dionyzka
22. mar 2014

... no podla mna, nakolko uz pomaly ides rodit - tuto otazku riesis neskoro. Vzdy mas na vyber. Je jedno, ci rodis na Antolskej alebo v Ruzinove, vsetko su to spadove nemocnice, preplnene, personal zle plateny a vycerpany. Je to len o tom na koho natrafis.
Mala si uvazovat nad Viednou - sukromnym centrom. Potom by si mohla povedat - je tu citit zmena.

michi200
autor
25. mar 2014

baby ďakujem za rady, ostávam v Ružinove, Antolskú aj tak prerábajú - linoleum a o Kramároch som tiež kadečo negatívne počula....

lulistek
29. sep 2015

Ktorá je najlepšia?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre