Ktorú pôrodnicu v Košiciach odporúčate?
Dobrý mamičky som 1 rodička a mám takú menšiu depku akú pôrodnicu odporucaťe v ke staru nemocnicu alebo v sadci? Neviem ktorú s tých dvoch si mám vybrať počula som , poslednú dobu sťažností na sadcu ale chválili si tam doktorky len , že sestričky majú prístup 0bodov tak neviem nejakú dobrú radu ? Ktorú ....Neviem fakt a snubenec veľmi chce aby som šla do sadce len keď som tam bola na posledny v noci lebo celý deň mi bolo zle a úplne som nevládala nič ešte ani sa postaviť a vedela som že to len s tehotenstve nebude tak sme šli do sadce a tam malý prístup úplne že 0 bodov doktorke aj sestrička ma ubezpečovali len že je to s tehotenstva a že ich nemám vyrusovať pichly mi injekciu a ma poslala domov a išla som k svojej gynekologické a ťa mi zistila že som mala moc v krvi a že s akého dôvodu ma neprialy že to ako je možné že ma nevysetrili poriadne žiaden moc nič mi nebrali nič pozrela ma či mi netvrdne brucha a že s mi pychne injekciu aby mi nebolo zle a ma poslala domov tak neviem no poraďte mi
@ptmt1011 Tak ako že ja tiež som počula len chváli na staru že jednak je tam nové to oddelenie a , že sú tam veľmi dobrý doktori a aj sestričky tak uvidíme no ako ja určite by som išla do starej ale tak snubenec je taký že on ne zle do sadce že tam je dobre ale tak nemám dobre skúsenosť s tamat a aj svagrina sa sťažovala tam na sacu že správanie sestriciek o bodov jeden doktor začal pôrod a dokončil druhý ten prví už nemohol lebo mu končila zmena takže si myslím že je to také tam , že lepšie asi ťa stará no
@momkaa sorry ale keď takým štýlom ako sa pýtaš na nemocnicu sa bavíš aj s personálom v nemocnici tak sa nečudujem, že ti prídu na 0 bodov. A je to Šaca a nie sadca. A trochu viac popracuj aj na gramatike. A k tvojej otázke: Manželka v Šaci rodila dvakrát a vždy bolo všetko na profesionálnej úrovni. Rodila pri jednom lekárovi obe deti. Personál, čakačka, izby, strava atď všetko super. A pri druhom to bolo ešte lepšie. Sú tam nové nadštandardné izby, nové nadštandardné pôrodné boxy ktoré sme zažili a nemali sme ani pocit, že rodí na slovensku. Fakt na úrovni. Ale treba si zaplatit za nadštandard. Ale aj my sme sa s každou sestričkou, upratovačkou, lekárom atď bavili na úrovni. Mali sme ich v úcte a jednoducho povedané ako ty k nim tak oni k tebe.

Sadca???