icon

Malacky pôrodnica - Ako zistím čas narodenia?

viva13
3. nov 2010

ahojte, chcem sa spýtať či niekto zháňal z malackej nemocnice svoj čas narodenia. Lebo ja som kontaktovala nemocnicu a povedali mi, že tie údaje zistím u jedného pána v blave čo má nastarosti archív, tak som kontaktovala jeho a on mi povedal, že on záznamy z pôrodníc nevedie. Že si to mám zistiť u obvodného, žeby som to mala mať v karte, ale to tam nemám :( Nájde sa tu niekto kto si to nejako inak zistil, ak áno ako?

bajlinka
4. nov 2010

Ahoj viva13, hlásenie z pôrodnice sa zakladá na matrike v archíve, takže pokiaľ si sa narodila v Malackách ták sa obráť na "obvodný úrad "na matriku a tam ti to pohľadajú.

viva13
autor
4. nov 2010

Ano narodila som sa v Malackách. dakujem velmi pekne 🙂

jurci
9. nov 2010

Ahojte, tiez som riesil podobnu vec a za matriky som doatal odpoved:

"Je nám ľúto ale čas narodenia nie je údaj, ktorý sa zapisuje do knihy narodení."

Takže neviem, slepá ulička je toto asi :(

viva13
autor
10. nov 2010

@jurci
Ja som už zohnala, jurči potrebuješ to ešte zistiť? dám ti kontakt na pani, čo mi v tomto pomohla 😉

saranata
22. jún 2011

@viva13
ahoj snažím sa zistit tiež tento udaj a narodila som sa rovnako ako ty v Malackách, možeš mi pomoct a poslat kontakt alebo sposob akým si to zistila......dakujem

wawkeo
29. jún 2011

Ahoj, ja som sa narodila v Bratislave na Bezrucovej v r. 1981 a surne by som potrebovala zistit cas svojho narodenia. Prosim o radu.

evaroo
22. mar 2012

Ahoj, narodila som sa v Bratislave na Sulekovej, a potrebujem zistit cas mojho narodenia. Mozete mi prosim pomoct a poslat mi kontakt, alebo informaciu ako/kde to mozem zistit. Momentane som v USA.
Dakujem

sab01
17. aug 2012

@viva13
Dobry den viva, mohli by ste mi prosim Vas poslat kontakt na tu pani, surne potrebujem zistit cas narodenia, tiez som sa narodila v MA. Dakujem vam velmi pekne. Sabina

laura2712
3. jan 2013

Ahojte, tiez hladam cas svojho narodenia v karte to nemam a narodila som sa v Trnave da sa to neako zistit a co archiv v nemocnici?

habova
27. máj 2013

dobry den potrebovala by som zistit hodinu narodenia svojho ale nemocnica v ktorej som sa narodila uz nefunguje ta nemocnica sa volala koch v bratislave moje tel cislo je 0904653126 bola by som rada keby mi nekto pomohol v tom dakujem

plysko81
19. jún 2013

ahojte,
potrebujem taktiež súrne zistiť presný čas narodenia, prosím o radu kde sa dajú tieto údaje zohnať narodila som sa v Bratislave na Sulekovej ulici.

kikuliiik
8. okt 2013

Ahojte neviete mi niekto poradiť kam sa premiestnili záznamy o narodení dieťaťa z beručovej nemocnice po jej zrušení? Tolko som už googlila a samé hluposti mi to vyhadzuje :/

martinkamartinko
13. mar 2014

Dobry den..chcem sa spytat presny cas najdem na matrike?som od Topolcian..ci kde ho najdem??vopred dakujem

mihalkoo
12. okt 2014

Ahojte, ja tiež potrebujem poradiť ako zistim v akom čase som na Bezručovej v BA porodila svoje dve už dospelé dcéry??? Pomožte mi prosim ako to zistím, dakujem pekne 🙂

smudloamuro
3. apr 2015

@viva13 dobrý deň mohla by som poprosiť o kontakt na pani ktorá Vám pomohla pri hľadaní zistenia presného času narodenia dieťaťa? Veľmi pekne ďakujem.

viva13
autor
3. apr 2015

@smudloamuro dobrý den, narodili ste sa v Malackách?

smudloamuro
25. máj 2015

Dobrý deň trochu neskoro odpisujem bola som v nemocnici. Ja som to potrebovala pre svoju dcéru stále mi pripomína že neviem presný čas no bolo to už veľmi dávno tak si presne nepamätám" Narodila sa v Bratislave na Šulekovej

zvedavaotazka
23. máj 2016

@viva13 Ahoj Viva13. Mám tiež záujem zistiť čas, kedy som sa narodila v Malackej pôrodnici. Mohla by si mi tiež posunúť spomínaný kontakt? Ďakujem veľmi pekne. Ahoj.

smudloamuro
23. máj 2016

@viva13 v bratislave na sulekovej

carodejnicka1610
11. máj 2017

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda jsi prosim nekde našla hodinu narozeni v Bratislavě na Bezrucove? Taky hledám údaj. Dekuji moc. Markéta

danka_h
31. máj 2018

@viva13 Ahoj Viva13, prosim Ta, kde zistim presny cas mojho narodenia? Narodila som sa v Malackach. Dakujem krasne!

denisa2019
31. máj 2018

@carodejnicka1610 Prosím, podarilo sa zistiť?

viva13
autor
Autor odpoveď zmazal
carodejnicka1610
1. jún 2018

@denisa2019 Mne ne. Nevim,kde hledat :(

danka_h
2. jún 2018

@carodejnicka1610 zatial ani mne. V pondelok skusim pozrieť u lekarky v karte.

darinac111
5. nov 2023

@viva13 Dobrý deņ, uż davnejsie ste tu davali informaciu, ako sa Vam podarilo zistit presny cas Vasho narodenia,vedeli by ste mi poradit? 🙂 Vopred dakujem za odpoved