icon

Máte skúsenosti s Doc. Kleskeňom a MUDr. Čunderlíkom?

lucia20
26. júl 2010

Mohli by ste mi prosim Vas napisat vase skusenosti s UZV? Mali ste niektore s nimi zle alebo dobre skusenosti? potrebujem si ich porovnat..... dakujem za kazdu odpoved.

Strana
z3
luma1
23. máj 2015

Babule viete mi poradit do ktoreho tyzdna robi Dr Cunderlik prvotrimestrovy screening ? Niesom jeho pacientka idem k nemu do sukromnej.

lucyn77
24. jún 2015

nemáte niekto aktuálne skusenosti s dok. Čunderlíkom? Zvažujem ho, ale nie su tu aktualne statusy

luma1
24. jún 2015

@lucyn77 ja som bola u neho v 2012 a teraz pred mesiacom na prvotrimestrovy ja som spokojna je velmi zlaty vsetko poukazoval vysvetlil a 3.8 ideme zas na morfologicky ultrazvuk

lucyn77
26. jún 2015

@luma1 dakujem. Ja pojdem na morfologicky u Holanovi, je odbornik na slovo vzaty. Sice sa dost plati, ale stoji to za to, odddiagnostikuje všetko a velmi ludsky pristup. 3.8. budeš v ktorom týždni? Ak sa smiem spytat

luma1
26. jún 2015

Budem 21+2 no 80€ to stoji u dr Cunderlika a za prvotrimestrovy sme platili 95€

ladyblcha
6. aug 2015

@luma1 prosim ta, luma, nevies ci treba na ten prvotrimestrovy skrining so sebo tehotensku knizku alebo nejake vysledky od gyndaka mat?

luma1
6. aug 2015

@ladyblcha knizku ak mas zober, ja som este nemala takze som nebrala a netreba nic len seba a plny mechur :D bude ta posielat odpisat to ne najtazsie ale da sa zvladnut 🙂 ja som bola u neho pred 3dnami na morfologickom je uzasny velmi velmi zlaty doktor 🙂

ladyblcha
6. aug 2015

@luma1 praveze nemam este tehotensku, preto som sa zlakla, ci dnes mam bezat ku gyndakovi, nech mi ju rychle vypise a da. lebo v pondelok mam termin u cunderlika..
to s tym mechurom bude zaujimave :D tusim to odcikavanie budem do pondelku trenovat 😀 😀 😀
ja tiez mam uz termin k nemu na oktober, na morfologicky 🙂

ladyblcha
6. aug 2015

@luma1 dakujem ti pekne za info, aj rychlu reakciu. si mila 🙂

luma1
6. aug 2015

@ladyblcha ja som bola velmi spokojna s nim aj prve aj druhe tehu. Muz mi nakazal sa s nim uz rozlucit ze uz urcite neprideme lebo on tretie dieta nechce tak sme sa smiali s doktorom 😂 odpisat pojdes 1x a potom uz druhy krat vypisas vsetko je to sranda a hlavne dost neprijemne ked ti stlaca brucho a mas uplne plny mechur ale da sa to hlavne nech ne vsetko ok 🙂 ja som jak blcha stastna chcela som do paru a cakame naozaj dievcatko hned jak mi to povedal som sa rozplakala tak ma dr stale napominal lebo mi brucho skakalo jak som plakala a nevedel robit sono tak stale len ze Lucka este vydrz este vydrz :D ale zlaty je velmi budes spokojna uvidis aj sestricky su zlate potom napis ako si dopadla ;)

ladyblcha
6. aug 2015

@luma1 sestricky boli uz cez tlf velmi priatelske, co sa mi v poslednej dobe teda uz dlho nestalo 😀
mne este pohlavie asi nezisti, lebo som skoro, sice mozno sa mu odhali 🙂 ale ja este nemam doma ziadne dietatko, tak mi je to aj tak jedno vlastne ci baba, ci chlapec, ale parik je uplne naj mat, aj sestra ma parik 🙂
velmi sa po tvojich referenciach na neho uz tesim 😵 😵 uz len 4x sa vyspim 😀

luma1
6. aug 2015

@ladyblcha haha aj ja som tak ratala noci ze kolko sa este vyspim 😀 no mozno ti povie lebo mne pri prvom v 12+2 povedal ze 100% chlapec a tuto slecnu v 13+3 nevedel povedat az teraz v 21+2 🙂 zato som aj dufala ze to bude dievca lebo to je tazsie vidiet chlapcom uz id 12tr vytrcaju vajka 😀

ladyblcha
10. aug 2015

@luma1 ahoj, fakt bol super, vsetko poukazoval co mohol. Len aktivny bol drobec az moc, ale zmeral, zajtra vysledky z krvi upresnia dnesny utz, a miestami ked meral alebo hladal, tak sa usmieval, poocku som ho sledovala, ved mi bol v zornom uhle. To bolo mile.

nikolienkaa
30. okt 2016

Ahojte žienky,som v 32týždni,minuký týžden som mala poradnu a moj gyno videl na sone maličkému nejaké dve dutinky na obličkách opísal to ako " dutý system obličiek" ale som sa o tom informovala a že do 10mm je to v poriadku a jednu ma cca 6mm a druhu 8mm... no a moj doktor mi dal číslo nech sa objednám u kleskena,ale ako čítam recenzie,tak sa mi tam vobec nechce ísť,,,, špecializuje sa na toto aj cunderlik? mohla by som sa radšej jemu objednať ? dakujem za odpoved ak sa niekto ohlási 🙂 😲

liz_lemon
30. okt 2016

@nikolienkaa tiez som u neho bola, a isla som tam so strachom, co to bude zac, ale bol super, uplne v pohode clovek

meiwe
30. okt 2016

Klesken och moj boze preco pacient vysetruje pacienta? Ja som bola odoslana prebiehajuci potrat na ultrazvuk k nemu o 13:30 bolo vsetko uplne v poriadku o 15:30 som uz doma potratila a utekala na antolsku. Hlavne ze sa so mnou hadal o prvom synovi a jeho diagnoze ako je tazke ju urcit na ultrazvuku a ze on to vyucuje ze microcephalia a pod reci hlavne ze na antolskej primar vtedy vedel co to je aj urcil vsetko spravne. Jeden arogantny hnusny clovek ktory miesto toho aby zachranoval a pozoroval co sa deje vo mne sa zameriaval na nepdstatnu vec.

nikinka1111
30. okt 2016

ja mám skúsenosti s oboma a obe kladné. Čunderlík na môj vkus príliž milý...

nikolienkaa
31. okt 2016

Ženy neviem sa dovolať kleskenovi a cunderlik ma najbližší termín koncom novembra .... je tu este nejaký doktor co sa natoto špecializuje ? Prosiiiim
Dakujem

sangre
15. mar 2018

Ahojte kocky idem k dr.kleskenovi na morfo mam to v cene ked som.bola na amnio v zeleznicnej nemocnici ake mate skusenosti s morfo utz unho ??je spolahlivy vsetko poriadne popozera dakujem

wiwi22
31. mar 2018

@sangre ahoj, bola si uz na morfo? Bola si spokojna?
Ja mam ist tiez po amnio v zeleznicnej, ale mam uz asi mesiac objednany termin u holana tak teraz neviem ci mam ist na obidva alebo jeden zrusit.

sangre
31. mar 2018

@wiwi22 ahoj ano bola po tej amnio to.je len.zakladny morfo urcite chod ku holanovi ale vklude aj do zeleznicnej nic stym.nestratis a mas to v cene ...ale po amnio je to fakt lennzakladne merania u holana budes mat fotky a vacsi zazitok 👍👍😉

wiwi22
31. mar 2018

@sangre dakujem velmi pekne za odpoved

Strana
z3