Máte skúsenosti s gynekológom v Dunajskej Lužnej alebo v okolí (Bratislava)?

nmhc
28. apr 2019

Ahojte zienky...stahujeme sa do Dunajskej Luznej. Chcela by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s gynekologom v zdrav. stredisku v luznej aki su, pristup atd. Som v 9tt. (Zatial som bola pri svojom na vychode) Popripade viete mi poradit nejakeho dobreho v okoli (aj BA) ,aby som nemusela velmi daleko dochadzat. Za vsetky odporucania vopred dakujem 😊

ajsha123
28. apr 2019

Dakedy robila v D.Luznej dr.Sojakova. Ci este robí, neviem, ale naisto ma ambulanciu v Šamoríne. Určite odporúčam

julinka66
28. apr 2019

Aj v Rovinke som videla reklamnú tabulu

charlotta3085
6. apr 2021

@nmhc ahoj , hľadala som nejaké recenzie na gynekológa v D Luznej a našla som tvoj príspevok . Chodila /chodíš nakoniec tam ? Odporúčas? Sťahujeme sa do Hamuliakova a tiež hľadám niekoho v okoli . Ďakujem 😊

nmhc
autor
6. apr 2021

@charlotta3085 nie nechodím ani som nechodila 🙂 šla som rovno do Ba mediconet 🙂 výborný gynekológ, prístup a všetko 🙂 inak na DL som poslednú dobu nepočula nič dobré odkedy sa tam vymenili ale tak neviem to posúdiť sama.

charlotta3085
8. apr 2021

@nmhc ďakujem za radu , tak pozriem aj ja ten mediconet 😉 na nete neboli žiadne recenzie na DL tak mi to bolo nejaké divne . Dobre recenzie mala doktorka v Šamoríne , ale neprijímajú nových pacientov .

nmhc
autor
8. apr 2021

@charlotta3085 áno o nej som počula tiež že je dobrá 🙂 ja som tam veľmi spokojná. A také prehliadky, vyšetrenia atď aj počas tehu ako mi tam robili som nikdy nezažila (v dobrom).

charlotta3085
8. apr 2021

@nmhc napísaná som ti správu 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre