Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?
Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....
hm veru..ja ju mam zatial na stene nad postelou a vdzy ked mi tam pohlad padne tak vidim svojho drobceka 🙂
@regrutik ahoj, ja som dost chuda, na vysku 171cm som mala pred tehu 48,5kg v 12tt 48kg a teraz v 17tt mam tiez okolo 48,5kg strasne pomaly priberam, iba po gramoch, ale uz to vyzera, ze to nepojde dole ale len hore...nechapem, lebo ani zle mi nebyvalo, jest mi chuti...konecne mi zacalo rast brusko, zatial bolo ako lata rovne, sice to okolie nevidi, ze mam brusko, ale ja ano...neboj sa ak sa mas po zdravotnej stranke ok, tak nemusis mat obavy a ostatni by sa nemali tym zapodievat...aj mne moj hovori, ze nie som tehotna, ked som taka chuda....a ty mas kedy termin porodu?
oooo ooou ja nechcem lezat v nemocnici fnuk...no ale ak to ma pomoct tak hej no ale dufam ze do deviateho maja este priberiet kilo aspon
ano priamo.....a ty si odkial??mozno sa aj pozname ci ??? ozaj chcem sa spytat myslis ze staci co som dnes zjedla...no toto: 1 chlieb, 2 banany, francuzske zemiaky, 2 kridelka s ryzou, jednu sladkost, a teraz dobem chrumky a este budem kakavko si robit s chlebom...je to v pohode nie???? len sa to nejak nechce na mna lepit ale brusko mam kopcek 🙂
ahojte babenky...prajem krasny podvecer...chcem sa vas spytat kolkokrat sa chodi na skrining...ja idem teraz v 20tt a potom sa este ide??
@weronika187 a to len ak budem chceit alebo povinne...chcela by som si dat spravit DVD ale v tom vyssom stadiu aby sa viac vrtelo babo
@regrutik je to len ak budes chciet, nie je to povinne 🙂 my sme boli aj v tom 30tt a sme veeeelmi spokojni 😀 ak chces DVD, myslim, ze najcastejsie sa robi okolo toho 25-28tt, no skus dr. Grochalovi zavolat, resp. napisat mail a on ti isto odpise a poradi, kedy je babo najlepsie vidno 😉
no dobre dakujem pekne za radu...ved 18teho tam idem tak sa ho opytam a uvidim..aspon si odlozim dovtedy nejake korunky 🙂
Dievčatá, túto kliniku vám môžem len a len odporúčať, super vybavenie, úžasný doktor, ja som tam bola už 2krát a chcela som vedieť pohlavie bábätka, len sa nám nechcelo ukázať, tak až na 3 krát (2x som sa musela ísť poprechádzať) sa nám to podarilo. Doktor bol zlatý, počkal kým sa nám bábo ukáže, zatiaľ si meral iné hodnoty, no úplne super. Ja ich všetkým odporúčam. Vyšetrenie stojí 25 eur - aj aj foto tak 7 eur naviac ale stojí to zato.
Babky, ja som tam bola prvy krat v 13tt aj s manzelom....ten mal zazitok🙂 snad vacsi ako ja....doktor vsetko dokladne pozrel....cena je 25e...ale naozaj to za to stoji....nikde vam sono, tak dlho nerobia....teraz sa chystam znovu k nemu v 20tt....moja doktorka mi ho osobne doporucila, ze je skvely odbornik...som zvedava, ak bude babatko pekne vidiet, budem chciet aj fotecku...a snad sa dockam verdiktu....ci to bude ozaj chalan....ako predpovedal, ked som tam bola 1x. Baby urcite ho chodte skusit, nebudete sklamane!!!
Ahojte, aj my ideme o tyzden v stredu, napisem ako sme dopadli, ale same dobre referencie, tak sa tessim 🙂
My sme u Dr. Grochala boli 3x, v 20., 25. a 30. tyzdni. Cakame dvojicky, takze sme si chceli byt isti, ze je naozaj vsetko v poriadku. A moj doktor ho odporucal tiez, hlavne kvoli sonu, ktore ma naozaj super. Takze ja Dr. Grochala urcite odporucam 🙂.
@baby2011
Ja tam idem v nedeľu, tak trošku so strachom. V triploch mi vyšlo málo hcg tak mi ich museli včera
opakovať ☹
. Ozaj je to priamo v areáli nemocnice alebo niekde mimo? Robil ti len merania alebo máš aj foto?
Koľko si platila? Nevieš či pustia dnu aj manž, s dcérou?
Ď.
@vrabciatko ahoj, je to oproti vstupu do nemocnice na lavej strane cesty, za lekarnou Beatrix- ja tam take strkove parkovisko na nom zaparkujete a v zahrade je oranzova budova- je tam viacero lekarov. Robil mi aj merania, aj mam foto- krasne vidiet tvaricku. Platila som 37 Eur- nabuduce si to dam ale aj nahrat na CD o nieco viac to stoji, chystam sa tam v 27 tt opat. Doktor uplne zlaty, 5krat sme boli dnu a von- aby mohol pomerat vsetky kosticky a srdiecko ako bolo treba, velmi trpezlivy a zlaty pri vysvetlovani. Urcite Vas pustia dnu vsetkych co s tebou pridu, maju tam nachystane stolicky pre "pozerajucich".
@baby2011
ďakujeeem za vyčerpávajúce info, tak sa začínam na to pomaličky tešiť 🙂 😉 🙂
@baby2011 Ahoj my sme boli v stredu....o 17-30...akurat ze nas objednal dva pary na tu istu hodinu...ale inak ok, chvilku sme si pockali...no my sme boli dnu tiez dost dlho...ale potvrdil nam chlapecka, takze manzel sa tesil moc moc...tiez sme sa museli ist vonku trosku poprechadzat...maly nechcel ukazat nostek....a bol otoceny dolu hlavickou....tak ma to trosku vystrasil, ze sa mam ist dat kuk doktorke, ci sa neotvaram...ale vcera som bola a vsetko je ok...a este sme mali obtocenu snurku...okolo krku...ale povedal, ze to je bezne, ze je este malicky tak sa kruti...ze sa nemame bat...platili sme 30 eur...isiel od 1.8.2011 s cenami hore...dalsie sono mam v 30tt...kedze som mala unho predchadzajuce ultrazvuky budem platit iba 25🙂 inak tusim stoji 30. drzkam palceky...nech nam to vsetkym dobre dopadne!!!!
Ahojte maminky aj ja som bola s manželom u Dr. Grochala. Tiež môžem iba odporúčať. Ja som tam išla hlavne preto, že mi vyšiel pozitívny triple test. Môj gynekológ mi ho odporučil, že je odborník na prenatálnu diagnostiku. Bol veľmi príjemný, milý všetko pomeral povysvetloval. Krásne bolo všetko vidieť nie ako na takom klasickom sono. Ozaj nelutujem a možno si to ešte zopakujeme. Manžel bol nadšený. Bol to pre neho veľký zážitok za tých 30€ to určite stálo.

ahojte, ja 12tt+5 a uplna spokojnost, mal velku trpezlivost, lebo malinke sa nechcelo spravne natocit, aby pomeral co treba, tak som tam bola dve hodiny, utz robil na trikrat, vsetko pekne vysvetlil a je fakt odbornik, pred rokom a pol ma operoval a ma vysoko odborne skusenosti, vedomosti aj zo zahranicia....chystam sa znova v 20tt cize niekedy v polovici maja, uz sa nevieme dockat, ked uvidime malinke a aj pohlavie, v 12tt nam povedal, ze to vyzera na chlapceka 🙂