Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?
Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....
ahojte ja som v 16tt a chcela by som vediet ci mozem ist aj inde na 3d sono kedze ho moj ginekolog nema a kolko to asi stoji dakujem
ahojte.. vysetrenie je uplne super, da sa telefonicky objednat a ked Vam nebude dvihat tak zavola naspat.. popozera mimi naozaj z kazdej strany.. ja som bola na zaciatku jula u neho a plati sa 50eur bez foto.. ale mala mala obe ruky a jednu nohu pred tvarickou takze sa ani nedala urobit fotka.. ale aspon viem ze je OK 😉
ahojte, chcem sa opýtať kočky, bola som na 3D v Hlohovci, ale na genetike mi odporučili morfologický ultrazvuk u Dr. G.v Martine, mám ísť ešte aj tam, ale 20 t. som teraz a neviem kedy bude mať volné, máte niekto skusenosti?, na 3D bolo všetko OK, zle som mala triplle testy a amnio som odmietla.... poradte prosim, dik
ahojte, chcem sa opytat ci to na to sono moze ist aj manzel so mnou? Alebo musi cakat vonku? Dakujem
@smalova môže ísť, aj so mnou bol snúbenec, dokonca aj mama, úžasný zážitok to bol 🙂
@elizabeth888 Ďakujem za odpoveď. A koľko si prsím ťa čakala na termín? Ja sa chcem objednať v pondelok a dúfam, že ma neobjedná až o tri týždne lebo to čakanie - to sa asi zbláznim od stresov ☹ Dnes som tam volala, ale nedvíhali.
no ja, ak si dobre spomínam, som tam v druhom trimestri prišla a počkala som na chodbe a hneď ma zobrali ale to som mala asi len šťastie 🙂 potom keď som šla v treťom trimestri tak som sa objednávala dopredu ale zdá sa mi že vôbec nebol problém, len to bolo už pred dvomi rokmi podľa mňa má už odvtedy aj väčšiu klientelu lebo napríklad ja osobne som sa ešte nestretla s tým, že by niekto bol nespokojný tak má asi toho veľmi veľa 🙂 ale neboj, on tam býva aj dlhšie cez deň, určite sa vám podarí nájsť nejaký termín, kt. bude vyhovovať obom, držím palce 🙂
@smalova ja ked som bola u neho,tak ma objednal do tyzdna,ozaj je to super zazitok,on objefnava podla tyzdna b ktorom si a co potrebujes vidiet,ci sa ma zamerat na vady,alebo skor na efekt 3D a foto,to nerobi v kazdom tyzdni,ja som bola v 16tom tt a potom v30tt,to som dostala aj foto
Ja keď som u neho bola, chcela som fotku a malá sa nechcela ani za svet otočiť tvárou. Tak sme sa ju snažili presvedčiť nejak 😀 ale herečka nespolupracovala...tak mi povedal, že vyšetrí inú a potom zas mňa. Strávil so mnou 1,5 hodiny 😉 veľmi milý a komunikatívny človek. Dokonca mi povedal, že ak sa pomýlil v pohlaví, že mi kúpi kočík on 😀 Čo sa týka termínu ktorý som mala podľa posledného menzesu ten som mala až 28.9. ale po jeho meraniach mi povedal 18.9. a sekol sa iba o 2 dni 🙂 ja som bola veľmi spokojná
@elizabeth888 daktujem pekne, no uz som objednana na 6.9. Dako vyckame. Citam,ze je to dobry odbornik a same chvaly na neho. Uz sa aj tesim. A drzte palce nak je vsetko ok
ja som bola u neho síce je to už už pomaly 2,5 roka. Ja som sa objednala cez jeho internetovú stránku, kde som napísala, v ktorom som týždni a on mi behom 2 dní zavolal späť a objednal ma. Cenu si už nepamätám, ale naozaj je veľmi dobrý, slušný , všetko povie, vysvetlí, všetko komentuje, že čo vyšetruje, čiže tam neležíš len ako trúba. Manžel bol so mnou a mal tam taký veľký televízor, kde sa na bábo díval. Okomentoval to, že ako na futbale. Odporúčam
Ahojte, pridavam svoju skusenost 🙂 Kazdej odporucam - uzasny, velky clovek, ktory pracuje aj nad ramec svojich povinnosti. Vyborny odbornik, vie poradit, pomoct. Ak cakate bi - mo dvojicky tak urcite odporucam od 12 tt - je to asi jeden z mala, ktory vie co je ttt transfuzny syndrom a co s nim.
Pridávam sa - my sme boli s ním nadmieru spokojní. Vyšetrenie trvalo cca 20 minút, bola som aj s mužom a fakt maximálna spokojnosť. 🙂 Popozeral nás, malá mu ukázala prostredníček na monitore, tak celkom sranda. Môžem len odporúčať
😎 😀 ahoj.. pridavam aj ja... aj ked doj drobec ma uz 2 roky. S dr. Grochalom som bola veeelmi spokojna..zazitok na cely zivot. Velky profesional..a velmi projemny clovek. Ak budem zasa tehu...urcite tam znovu skocime. 🙂))
ne niektorych 3 D sa tie deticky ani nedaju rozoznat... on ma skvelu pracu... ODPORUCAM.
Pán doktor je milý príjemný, veľmi podrobne ti poukazuje a zhodnotí všetky orgány bábätka a vysvetlí všetko, čo budeš chcieť. Prípadne spraví aj fotku alebo DVD, jeho sono je kvalitné. Ja som bola u neho na prvom vyšetrení v 20tt a na budúci týždeň idem znova v 30tt. Môžem ho len odporučiť.
@janka57 ahoj je to už dva roky čo som bola u Dr. Grochala a bol to naozaj super zážitok. Nikdy nezabudnem. Objednal ma presne v termíne kedy bolo treba urobiť vyšetrenie a bola som tam v sobotu. Tiež nám všetko vysvetlil, poukazoval a ubezpečil že je všetko v poriadku. Prajem aj vám nech to dobre dopadne.
@janka57 .ahoj... chcem sa podelit aj ja..mozno ukludnit... 😎 Ked som bola tehu..vysli nam zle vysledky z krvy..podozrenie na Downov syndrom. objednala som sa u dr. Grochala..a ten nam urobil podrobne vysetrenie na ultrazvuku. premeral kazdu kosticku,,a ukludnil nas ze babetko je zdrave.. nic nenasvedcuje tomu ze by malo davnov syndrom. Je to uzasny clovek.. velky rofesional.vsetko vysvetlil..poukazoval. To sa potom potvrdilo aj na Amnio..na ktoru nas potom nezavysle od neho poslali z genetiky v Martine. Nas chlapcek je naozaj zdravucke krasne dietatko..a potvrdilo sa to co nam Dr. grochal povedal. esteúred amniocentezou. Prajem vela zdravicka.. ak nieco, kludne piste..rada odpoviem. 🙂 🙂 😀
@lucinka144 dakujem veľmi pekne aj vám.ja som sa v pondelok dozvedela prvé zlé výsledky. podozrenie na DS 1:40. hned v stredu som bola v martine na opakovanie testov, výsledky budú teraz v utorok, amnio som hned odmietla, a moja doktorka mi hned povedala o Grochalovi, vraj sa ešte za svoju prax nezmýlil a amnio je nebezpečná pre dieťa a premna zbytočná, takže v 20tt hned po Vianociach idem k nemu. je vás už dosť a hoci idem k nemu prvý krát viem že aj naše bábatko je zdravučké a že mi to potvrdí aj doktor.
u nas to bolo tak isto.. prve testy nam vysli zle.... a aj v Martine na genetike ked ich opakovali nam vysli sice lepsie..ale stale hranicne ..!! takze hlavu hore.. 🙂 Nakoniec vsetko dobre dopadlo... a Dr. Grochal je odbornik... ten vam to len potvrdi ze je to ok. Drzim palceky.. 🙂
@janka57
@lucinka144 dakujem naozaj si veľmi cením že ma takto podporujete 😉
Ja mam velmi dobre skusenosti je to velmi dobry lekar u mna sa v nicom nepomilyl chodte !
odporúčam Mudr.Grochal je jeden super doktor, je milý a vysvetlí všetko, aj keď nam nepovedal dobré správy, fakt ho odporúčam každej
@mirka0817 ahoj, smiem sa spytat, ako ti to dopadla? bola si na tej amnio alebo si sla k doktorovi Grochalovi?
babenky a kolko ste platili u dr.*Grochalu?
@norcima dakujeeeem 🙂

@schvarzy
@tunylyk dakujem kocky..tak skusim sa tam objednat,ci by ma vzali aj po dovolenke aj ked budem v inom tyzdni..dakujem