Máte skúsenosti s pôrodnicou v Liptovskom Mikuláši?
Ahojte,
chcela by som poprosiť ak ste mali niektoré skúsenosti s pôrodnicou v Liptovskom Mikuláši alebo sa sem len chystate, aby sme popísali 😉
heh jani🙂))dakujem ti krasne inak za navstevu,paradne mi padla,sme si pokecali... 🙂 ...to si nemala bohvieco s tymi snami 😀 ...no a bydem ti ho mrazit... 😀
plostica, uz más flaštičky na mliečko? ja som si ti nakúpila v Lídli také zeleninovo-ovocné šťavy v 3dl fľaštičkách, sú strašne dobré, také husté, a tie fľašky sa mi akurát vmestia do mraziaka. Mám ich už aspoň 10 🙂 predpokladám, že to bude dosť mať zásobu 3l mlieka, čo myslíš? 😒
heh jani,ale ked uz mu dosiel kamarat,boli neznesitelni,ich oco poslal k nemu 😅 ...lebo sa predvadzali a ako som vravela...puberta 😀
alinka,mno,daco doma mam...lebo ja si ti take veci odkladam,nikdy nevies kedy bude treba🙂)ale daju sa vyuzit aj s detskej vyzivy🙂) 😉 ...ja som si tiez kupovala ten cisto mrkvovy mi najviac chutil 😀 ..jasne,to bude stacit,ved ho budes aj krmit normalne,ak teda bude chciet,ale ides mat chlapa a ty sa radi bavia s cicuskami 😀 😀 😀
zuzi az na toho mojho on sa velmi rad hrajka s cicuskami aspon s tymi mojimi sa nechce 😀
Ahojte,
no to ste este dobre s tymi kilami, ja som za cele tehu pribrala 24kg, z toho 7kg mi zislo hned po porode a zvysok sa straca teraz. Uz mi treba zhodit iba 6kg do povodnej vahy... 😀
To mate fajn, ze mate mliecko, alinka v zdravotnickych potrebach dostat aj take sacky na skladovanie mlieka. Je to skladnejsie ako flasky, lebo sa neodporuca zamrazit viac ako 60-80ml do jednej flasky, kedze zvysok mliecka uz nemozes zamrazit spat.
Ja si idem zajtra kupit do LM, lebo v LH momentalne nemaju, a doma uz nemam kde ukladat. Mam plny suplik zamrazeneho mliecka v mrazaku.
Uz som zacala davat mlieko i susedkinej malej, kedze jej sa stratilo, a ja neviem co s nim.
A o tom sexe, my sme sexovali do poslednej chvile, a to uz ku koncu ked som prenasala,tak som manzela do toho normalne nutila... 😀 😀 😀
Put ako sa drzite?
Inak baby vy ste z Podbrezin? Ja som tam tiez byvala, kym som sa nevydala.
Teraz sa tam chystam k nasim na vikend, nestretneme sa? Napr.v cukrarni? Mnam dala by som si taky kolacik, alebo zmrzlinkovy pohar. 😀
😀 heh jani,aspon mas istotu,ze ti skoro za babami nezacne lietat 😀 😀 😀
ahoj bambulka 😉 to uz nemas az tak moc zhodit a ako ja vravim,ked mam chlapa,staci,ze sa jemu pacim,on povedal,ze keby som bola aj viac pribrala,ze mu to nevadi 😅 'na stastie 😀 ' to je dobre s tymi sackami ...a v nemocnici uz neodkupuju mlieko,ja som na nete v bazari citala jedna zenska predava po 240/l.....mmm,to ste mali dobre s tym sexikom 😀 my zial bohu nemozme,co pridem na kontrolu,vzdy povie a ziadny sex!!!!!🙂)))))) 😀 .....mno,ja som zo stosic,ale mam tam rodicov 🙂 som u nich ted 5 dni stravila a som uz aj rada,ze som doma 😅 ale ak sam mojmu minovi bude zas chciet ist,tak mozme sa na nete dohodneme,len ked on je taky spontanny,ze nevies co od neho cakat,ale v sobotu ma zapas,tak mozno aj ano 😀
bambiulka jasne ja suhlasim mozme sa stretnut a kde si tu byvala????inac ako ste dopadli s nozickami???? my idemen o 3 mesiace znova na kontrolu klbiky mame ok len este sa nam nedovyvijali jadierka lebo tie sa vraj az okolo 5 mesiaca ci kedy uz ani neviem 🙂
Ahoj,
put, ja som byvala v tych vysokych bytovkach pri Bille.
Nozicky mame v poriadku, vraj uz nemusim balit na siroko, a na KO ideme az ked budeme mat 4 mesiace. 🙂 Som rada, konecne si moze prdkat kolko chce 😀 😀 😀 😀 O tom stretku sa este dohodneme, vyhodim na chvilku brasku od compu. Ja idem k nasim uz zajtra poobede.
ahojte zienky,neviem,ci sa mi podari dostat na tie podbrezky,zajtra cakam navstevu...sa kamaratky rozhodli,ze uz ma konecne po 100 rokoch dojdu kuknut,kym su doma,ale este uvidime,co ako 😉
HEJ TAK prijemnu navstevu heh aj my ideme mat tento vykend az 3 navstevy ale bambulka neboj sa zvladame aj teba 😀
no jani a zajtra ideme este nasej slavke vynsovat,zajtra ma narodeniny...som total vytazeny clovek,rano som riadila a varila,chystala daco na smeknutie pre baby a konecne som sadla a uz ich len cakam...mino siell hrat hokejbal(zas),ale konecne mi dneska spojil postielku,uz bolo na case 😀
tak ste aspon tento vikend spolu🙂))pozdrav si ho a pusku malinkemu 😅 ....no ved ano 😀 teraz spinka,sa napapal,zakuril mi driemka na gavci 😀
Ahojte,
my tiez mame navstevy a kazdy okukava maleho...
Ostavam tueste buduci tyzden, takze sa ozvem 🙂
heh bambulka,to je tak,kazdy chce vidiet ten maly,mily zazrak,kt. mate 😅 😉 ...jasne cez tyzden...v piatok idem na sono,taze sa cestou dom stavim na podbreze,ak tam este budete... 🙂
heh baby mi sa uz prevraciame z bruska na chrbatik nieze by sme dnes zacali alednes sme to zvladli uz 5x za sebou a potom nas mama uz trapit nechcela 😀
Super put,
my sa este len vzpiname, no hadam to tiez coskoro zvladneme.
My ideme dnes do poradne tak som zvedava... 😅
😀 ty brdo jani,sikovny to chlapcek 😉 ..strasne rychlo to uteka...sa pamatam,ked ste este boli u nas a ani bando si este nemala...joj,sa nenazdame a budu veke tie detusiky... 😖
heh no vsak heh ale som rada ze na rodicovskom budeme najmladssie mamicky heh lebo dnes zeny mavaju deti az v 30 heh
bambulka kolko ty mas vlastne???
no je dost teraz mladych mam,co si tak vsimama ze je mala porodnost a v lm a okoly uz vyse roka je kazzda tretia tehotna,co si vsimam takto 😀
ahojte, plostica, ako sa mas? ja zufalo, strasne ma bolia panvove kosti, neviem ci preto tak skoro, ze cakam druhe, ale fakt je to na nevydrzanie niekedy. neda sa mi s tym chodit ☹ ale uz som vsetko doma oprala a vcera som pozehlila, tak som ready na pôrod 🙂 i keď všade hovorím, že ešte 6 týždňov a fakt to chcem dodržať 🙂

hej jasne odkladaj mi mliecko do flasiek heh a potom si ponho pridem