Moja nedávna skúsenosť s Bardejovskou pôrodnicou

ukume
24. máj 2017

Ahojte, rada by som si precitala nejake aktualne postrehy, skusenosti s BJ porodnicou. Ja som z PO a chcela by som ist rodit do BJ, takze ak je tu niekto s rovnakym pripadom, budem o to vdacnejsia. Kedze som druhorodicka, troska sa obvam ci je tam dostatok casu na presun, kedze vela mamiciek tvrdi ze ten druhy porod je o dost rychlejsi nez prvy. Viem ze neporodim za 5 minut, no predsa sa obavam ci odhadnem ten "spravny" cas. Ani sa nechcem uponahlat, ani ist na poslednu chvilu.
Dakujem za vase prispevky.😉

tomka04
24. máj 2017

@ukume, ja som rodila pred dvoma tyzdnami v BJ nemocnici a bola som spokojna. Na prvorodicku som mala porod rychly a bezproblemovy, doktorka aj sestricky boli pocas porodu neskutocne mile a povzbudive 🙂. Akurat som rodila v case, kedy vsetky izby boli plne obsadene /aj na gynekologii/, takze som dve hodiny stravila v boxe a az potom ma presunuli na izbu. Ja som chcela jednotku, ale ta volna nebola, tak ma dali na dvojku izbu. Sestricky zo sestonedelia i novorodeneckeho boli mile, na nejaku vyslovene hnusnu a odmeranu sestricku som nenarazila 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre