Môžem cez víkend zavolať do pôrodnice?
Ahojte, myslíte že cez víkend by som mohla zavolať do pôrodnice a spýtať sa či náhodou neslúži pán Primár? Chcela by som sa s ním dohodnúť ohľadom pôrodu nejaké veci keďže v pondelok mám termín a mám prísť už na hospitalizáciu ale chcela by som to poriešiť ešte pred tým... Nebude blbé volať na pôrodnicu a pýtať sa či náhodou neslúži a ak áno či by som mohla prísť za ním? Ďakujem za rady
Je absurdne chodit otravovat lekarov do sluzby.Najdes si ho ,ked dojdes na hopitalizaciu.
A primara si aj zazmluvnujes k porodu?
@anavixy chcela by som..
No, podľa mňa ak si si ho chcela zaznluvnit tak sa to rieši skôr a určite by som nevolala.. skus sa spýtať tu co potrebujes
Tak no, to si mala alebo aspon mohla riesit aj skor. Ale ano, mozes kludne zavolat do porodnice, spytat sa ci sluzi a ak sluzi, tal zavolat jemu a spytat sa, ci by si si ho mohla zazmluvnit a pripadne aj za nim rovno prist.
Áno áno, viem že som to mohla riešiť skôr ale nejako som si myslela že to v pohode dám aj bez toho aby som si niekoho zazmluvnila, som prvorodička a extrémne sa bojím každým dňom viac a viac
Ale nechám to do pondelka, on v pondelok by aj tak mal byť na oddelení 😊 snáď dovtedy neporodim 😁
Pri prvom porode sa pri mne vystriedali 3 lekari 😁 bolo mi to dost jedno v tej chvili. Vsetci boli mili. Pri druhom som rodila uz v mojom rodnom meste a mala som svoju gyn.
Aj tak som nevydržala a dovolenku má celý týždeň a aj budúci...
Kde ides rodit? Neboj sa, primar ma aj zastupcu, nestoji odd len na nom, porodis v pohode aj bez zazmluvnenia, skor by som uvazovala nad zazmluvnenim dobrej PA co ta pocas porodu podpori a usmerni 🙂
@petulda333 neries, nestresuj zbytocne. Ano, prvorodoicka nevie, co ma cakat .... ale neboj, postaraju sa o teba dobre. Mas premyslene, ci chces epidural? Ci bude muz//niekto pri tebe? Z mojich 2 skusenosti - ak nie su ziadne neocakavane komplikacie, zaklad je spravne dychat. A predychas potom vsetko, aj kontrakcie a bude vsetko OK. Ja som pri druhom mala velmi milu sanitarku, co stala pri mne a preddychavala mi ako cvicitelka 🙂 Skratka ked tam budes, pytaj sa, pytaj si pomoc, rady, instrukcie. Drzim ti palce.
@ukulela pracujem v tej nemocnici v ktorej budem aj rodiť, partner pri pôrode nebude a Epi u nás v nemocnici nepichaju... Majú len na úľavu tzv.rajsky plyn ak dobre viem
Komplikácie, no ja celé tehotenstvo mám vyšší tlak, skončila som aj v nemocnici v 28tt pre podozrenie na preeklampsiu ale chvalabohu sa to nepotvrdilo no tlak je stále vyšší a beriem aj dopegyt 4x denne aj magnerot 3x denne, preto sa bojím že čo bude, kedy to príde
...môj gynekológ má posiela už v pondelok na hospitalizáciu, je to prvý termín pôrodu, druhý termín mám 12.4., ale predpokladám že si ma tam nebudú nechávať do nekonečna a nejako dopomôžu malej von keďže sa ani neotváram zatiaľ
epi by mali pichnut v kazdej, len si za to zaplatis podla cennika. ale aj rajsky plyn je urcite fajn, mne ho neponukli, u nas ho asi este vtedy nemali. Neviem, ako teraz.
@ukulela to bolo asi pre autorku
Nakoniec som porodila 6.4., bez zazmluvnenia lekára, máme to za sebou a doma máme malú princeznú 😊

Za pokus nič nedáš. Pri najhoršom nebude mať na teba cas