Môžem si vybrať pôrodnicu medzi Šacou a Rastislavkou?
ahojte
chcem rodit v saci, no v teho.knizke mam pripnuty papierik, na porodnu salu v starej na rastislavke. kedy mam povedat dr., ze kde chcem rodit, a kedy treba zacat poradnu v saci?
dr to povedz na najbližšej poradni a ona ti potom už poradí, čo a ako. 😉
Oni tí lekári majú každý svoj systém a ktovie ako si to predstavuje práve tá tvoja 😉
(u mojej boli tiež veci, ktoré ma prekvapili, pretože som si veci predstavovala inak, ale ona to robí tak a hotovo 😠 😉 )
papierik zobrat zahodit a je to a doktorke povedat ze budes rodit tak kde chces! 😀 sice netradicna rada ale na niektorych lekarov fakt treba zostra
a sice na slovensku by som ani rodit nechcela,....
jajato, ty žiješ v ktorej krajine, resp., kde sa chystáš rodiť?
Len kvoli tomu, že v čom je iný pôrod na slovensku ako inde? Nechcem tu mudrovať, len chcem povedať(napísať), že podľa mňa všetko záleží hlavne od v človeka - v tomto prípade od lekára. 😉 😉 🙂
Sstefi, musím súhlasiť...a mnohokrát tu mnohé dievčatá nadávajú na slovenské zdravotníctvo a slovenských lekárov, ale je veľa kočiek čo sú v zahraničí a vyslovene sa im "cnie" za naším zdravotníctvom + je tu ďalšia kopa kočiek čo vďačia slovenským lekárom za veľmi veľa.... takže by bolo dobré všetko nehádzať do jedného vreca 😔
terkaa aj ja chcem rodit v Saci, neviem sice kedy mas termin ty, ale mne by sa uz patrilo rozhybat 😉
baby súhlasím s tým, že netreba všetkých hádzať do jedného vreca a ani lekárov, ani pacientov..sme predsa každá iná, pôrod je u každého individuálny..viem už aj o takých, čo veľmi chceli rodiť v zahraničí a potom povedali, že zlaté slovenské sestričky a lekári..ťažký pôrod bude ťažký kdekoľvek na svete..a keď to má dopadnúť dobre, tak to dopadne aj u nás..
terkaa podľa mňa si papierik dostala preto, že amb. Tvojho obvodného gynekológa patrí do starej fakultky spádovo, ale rodiť tam nemusíš, nič záväzné to neznamená..ja tiež nerodím v spáde..veľa šťastia.. 🙂
bambulky, tak som sa rozhodla, ze pojdem tam kde podla dr. patrim. chcela som ist do saci, ale asi tri kamosky si nevedeli vynachvalit staru nemocnicu rastislavku. takze rozhodnute. papa

Terkaa, u nás je slobodná voľba, takže si môžeš vybrať, ale prepôrodnú prípravu musíš, resp. mala by si absolvovať v pôrodnici v ktorej budeš rodiť... tiež posledných 6 týždňov pred pôrodom sa má chodiť do poradne do pôrodnice kde budeš robiť... takže si tam zavolaj, eventuálne vyber lekára a dohodni sa 😉