MUDr. Chládeková z Nitry - skúsenosti pri pôrode
Tie ktoré ste ju mali, alebo k nej patríte, ste s ňou spokojné? Môj gynekológ odišiel do dôchodku a Chládeková nastúpi v júni na jeho miesto.
Dr. Chládeková je úplne skvelá 🙂 ja som ju mala pri pôrode, ľudská, citlivá, no proste super bola! Je síce mladá, ale má už veľa praxe zrejme, nemôžem sa na nič sťažovať, ozaj.
@janulka257 Tak to ma tesí. Dúfam ze budem i ja spokojná. 🙂
Hadam ano 🙂 ved uvidite. Dajte potom vedieť 🙂
Tiež som rodila pri ur,Chládekovej,a možem povedať za seba,že super prístup.Akonáhle prišla,tak ma ukludnila. Proste milá osoba,čo vie kedy a ako má zareagovať.
Tak ja som k nej teraz objednaná na preventívku, nechám sa prekvapiť, Dr. Truska bol úžasný, verím, že aj ona bude super
Mne staci ak to bude raz za rok 🙂, alebo kazdy mesiac? By som sa zasmiala
@gaaaa tak mne išiel von zase miom, vraj som nemala ani otehotnieť, a podarilo sa 🙂, potom v tehu narástol na 11cm!! Po pôrode sa zmenšil ale po pol roku zase začal rásť, tak ma pripravili aj na možnosť, že nezachránia maternicu, nakoniec všetko dobre dopadlo. Cysta je vraj nebezpečnejšia, že môže prasknúť,
mne bola mudr. chladekova pri sekcii, bola som velmi spokojna, prijemny pristup, super
ona robi aj v FN alebo ako? Ked pisete ze ste ju mali pri porode...
Ja som tiez patrila k Dr.Truskovi a po nom ma automaticky prevzala Dr.Chladekova. Na mna posobi profesionalne a milo. 👍
@m.a.r.t.i.n.a Hej je dobrá.A pobrala kopu aj nových pacientok.
baby prosím vás, tie čo chodíte k Chladekovej, koľko sa u nej platí? ešte som u nej nebola, prešla som k nej automaticky od Trusku.
@maryana
Záleží za čo. Ja som u nej zatiaľ neplatila nikdy nič. Mám Dôveru

@lambertha Môžem sa spýtať kde bude ordinovať?