MUDr. Dosedla z Košíc. Máte kontakt na neho?
Ahojte, ja by som sa chcela opýtať na kontakt na Mudr. Dosedlu v Košiciach. Nikde sa k nemu neviem dopracovať a jak vidim samá chvála je naňho 🙂 Prosííím kto vie, nech sa podelí 🙂) Ďakujem
Ahojte mozem sa opytat? Idem na 1.trimestralny skrinng k Mudr.Dosedla viem len ze je to na 3.poschodi,ale najdem to tam? Dalsia otazka ci sa plati za obrazok, budu sa pytat na anamnezu choroby v rodine? a treba mat plny mocovy mechur lebo asi sa uz bude utrazvuk robit cez brusko? Dakujem
Je to namysleny chudak, na ktoreho by mala dat viac pozor manzelka. rad totiz ohmatava sestricky pred zrakmi pacientok, no a potom zatiahne zaluzie a ...! Chlapec je rad nad veco!!!
urcite u neho neodporucam morfologicky ultrazvuk,za ktory som zaplatila 35eur,na posteli som lezala 5minut,z toho 4min.riesil so sestrou svoju dovolenku,podpisoval dovolenkove papiere a ani slovkom sa nevyjadril o babatku...velmi poplaseny,namysleny,riesi 1000veci naraz..nabuduce urcite Myslava,co sa tyka 3D USG...
@elisssasa ja som uz treti den nahnevana sama na seba,ze som nebola radikalnejsia a netrvala na tom,aby to aspon laskavo okomentoval..hlavne,ze viem,kedy berie dovolenku 😀 ked tu citam,co vsetko doktor rozprava pr 3Dčku a ako dlho sa zvykne robit,tak mi je do placu...a to som tam este chcela zobrat manzela,lenze nemohol sa uvolnit z prace...
Ahoj,
mam otazku ohladom Dr Dosedlu. Pocuvam, ze je velmi dobry. Tiez som uz mnoho krat pocula, ze si za sluzby necha "podakovat". Viete nieco o tom?
Dakujem
Poďakovať si nechá. Či uz oficiálne alebo pomimo. Ale takto funguje celá Šaca. Proste bez penez do hospody nelez. Zvlášť keď chceš rodiť u primára.
Či je dobrý, posud sama. Ale je tuším ročník 81 a uz tam niekoľko rokov šéfuje.
A áno, jeho prístup je občas taký no, svojský. Holt, môže si to dovoliť.
Ja Dr Dosedlu odporúčam veľmi mili a zlatý doktor.
ahojte kočky, viem, že sa to tu už riešilo, ale nemáte aktuálny kontakt na ambulanciu, ak sa chcem objednať na morfologický ultrazvuk k MUDr. Dosedlovi...? ďakujem 🙂
ahojte, prosím Vás, nebola niektorá teraz na 3D ultrazvuk v Saci? Mate aktualny kontakt? Skusam sa tam dovolat uz treti den a nedari sa, tak neviem, ci mam spravne cislo (723 41 84). Dakujem krasne
My sme boli velmi spokoni...boli sme u neho na 3 ultrazvukoch a mozem povedat ze nelutujem ani jedneho eura,naposledy som tam bola na fetalny screening+prietoky a odniesla som si aj 2 foto maleho 😊...co sa tyka dovolania sa do ambulancie tak treba skusat,mne to trvalo niekolko dni kym mi zdvihla sestricka....
@anka3x3 tak to neviem lebo vsetke baby co tam boli tak mi pisali ze prave kvoli downovi tam sli tak neviem...ja ked som volala sestricke tak som jej povedala ze mam pozit testy na downa a ona ze v ktorom tt som a objednala ma na 21 tt.. mozno sa to nerobi uz v 23 tt ale na tento iden isto kvoli downovi...ved aj moja gyn ma tam kvoli tomu poslala...tak uz co bude... pojdem tam aj tak
Dosedla určite kontroluje aj nosovú kostičku, čo je jedným z hlavných príznakov Downa... on kontroluje v podstate všetko... ja som bola spokojná, kontroloval nosovú kostičku, šijové prejasnenie, obličky, srdce, plúca, močový mechúr, stehennú kosť... a všetko popri tom komentoval...

@duplinka bolo by super keby sa dalo na ten den 🙂 usetrilo by sa vela na benzine 🙂 ved tolko peniazkov treba pre babatko, na vsetky tie vecicky 🙂