MUDr. Grochál alebo MUDr. Brešťanský: Kto je lepší na ultrazvuk?
Ahojte, viete mi ,prosím, napísať vaše skúsenosti s jedným alebo s druhým pánom doktorom? Potrebujem ísť na morfologický ultrazvuk a rozhodujem sa ku komu. Ďakujem
Grochal.
Bola som u Grochalu, nevidel vrodenú chybu čriev … idem teraz k Čunderlíkovi do Ba. Môj gynekológ mi dal presný zoznam mien odborníkov, Brešťanský medzi nimi nebol, vraj odosiela keď vidí problém tiež k týmto odborníkom…
@momlife0206 Skús aj MUDr. Dráb. (Ba)
@momlife0206 dr.Brestansky v HC? Je to bezny gynekolog,pokial chces beznu prehliadku,alebo morfo,ok chod,ak nemas dake podozrenia u babatka..ak ano,radsej Grochalovi.
grochal, plna spokojnost aj pristup aj vysvetlenie , mal na nás vždy čas , všetko ukazal a komentoval , vysvetloval
Za mňa grochal. Všetko top. Aj povedal v ktorom týždni bude musieť ísť dieťa von a tak aj bolo.
@momlife0206 ja som počula tiež veľmi veľa na Grochala a bola som aj s prvým, aj s druhým… Pri prvom bol dôsledný (2,5 roka do zadu cca), pri druhom som už až taký pocit nemala.. Tak som si nechala urobiť aj morfo u môjho dr (keďže som mala vysoké riziko na DS) a ten môj mi úplne ukazoval každý detail, opísal jednotlivé komory v mozgu, bránicu, žalúdok, komory srdiečka atd atd.. a to bol o 1/2 lacnejsi a asi aj dlhšie kontroloval… 🤷🏽♀️
@liliblacky kedy si bola druhýkrát ? Mňa to čaká uňho čoskoro tak by ma mrzelo keby už nebol taký dôsledný
@momlife0206 porovnávas neporovnateľne. Grochal je topka v prenatalnej diagnostike. Brestansky je bežný gynekológ ale zase keď nemáš žiadny problém, morfo.Usg zvládne samozrejme aj on.
@dominika1922 nedávno, tak cca 4 mesiace do zadu čo som u neho bola.. predtým mi všetko pekne ukazoval a teraz podľa správy všetko ale videla som, že prepisal len pár údajov.. ale u neho je zase super tá appka, kde ti dá videá a fotky z toho USG ale platíš za to asi 10€ naviac.. (predtým. som to mala v cene)
Prosím vás a to keď chcete ísť k tomu Grochálovi tak poviete svojmu gynekológovi a on dá lístok alebo to je na vlastné náklady ?
Ak na vlastné náklady aká je prosím cena ?
Ďakujem dievčatá, dostala som od svojej Dr zoznam s menami a okrem iných tam boli aj tieto. Dr. Čunderlík ma nevie zobrať, keď potrebujem tak teda skúsim Dr. Grochála. Nemám našťastie žiadne problémy, ale čakáme dvojičky tak pre istotu.
@liliblacky za foto do apky sa platí? To veru dva roky dozadu nebolo. Iba za tlacenu pýtal 5€
@nika_val mne odporučila moja gyn, aby som išla ešte k niekomu okrem nej na morfologické sono (aj keď ja nepochybujem o jej znalostiach a je veľmi svedomitá pri každej kontrole), keďže čakáme dvojičky aby sme mali všetko potvrdené od viacerých Dr..dnes som tam volala, nezdvíhali, neskôr mi volali späť a už mám aj termín, veľmi milá sestrička
@momlife0206 ja mám zatiaľ za sebou len 1 kontrolu v 7tt a najbližšiu budem mať až v 13tt tak uvidíme čo mi povie potom moja dr, tiež ju beriem ako takú profesionalnejšiu doktorku (zaoberá sa viac na problémové pacientky, problémové tehotenstva a pod)
Tak uvidím zatiaľ čakám na to 2 vyšetrenie a potom keď tak budem riešiť ďalej 🙂
@dominika1922 tiež som bola prekvapená, ale cena za morfo bola 95€ tuším (5€ ak ide s Tebou niekto bez ohľadu na vek! tak neviem či aj za deti pyta..), ale ja som bola sama, muž bol s dcérou a ja som sa automaticky pýtala na tu appku, lebo prvej foto tam mame a potom som platila 105 €… a na bloku že morfo usg a transport fotiek alebo take čosi 🙈
@liliblacky aj za dieťa sa plati 5€ tak asi to bolo ono 🙂
@dominika1922 nie, ja som bola sama u Grochala, muž bol s malou doma, takze som čakala tých 95€ a ona, že 105€ a na bloku bolo, že fotografia, lebo som ostala prekvapená, že hm… už sa na vsetkom zarába 😀
@liliblacky teraz som to pozerala. Zdražel aj tak 😀 uvidíme keď tam pôjdem koľko zapýta

Grochal je top , druhého nepoznám