icon

Mudr. Grochál v 20. týždni tehotenstva – skúsenosti a ceny

slniecko_2919
25. aug 2026

Dievčatá sú tu niektoré ktoré teraz niekedy boli u nho na vyšetrení? Spokojne? Koľko ste platili?

denisa_deniska
25. aug 2026

Teraz sme boli 10.8. naposledy. Topka, určite neľutujem. Pekné fotky, všetko popísal, milé vystupovanie a správanie. Platila som spolu 140€ (v cene morfo sono, 1x sprievod, fotka plus fotky v appke). V tom 20tt som ani nerozmyšľala, že by som k nemu nešla (bola som aj v 12tt). 🙂

slniecko_2919
autor
25. aug 2026
@denisa_deniska

Teraz sme boli 10.8. naposledy. Topka, určite neľutujem. Pekné fotky, všetko popísal, milé vystupovanie a správanie. Platila som spolu 140€ (v cene morfo sono, 1x sprievod, fotka plus fotky v appke). V tom 20tt som ani nerozmyšľala, že by som k nemu nešla (bola som aj v 12tt). 🙂

@denisa_deniska super, vďaka za info 🙂 len sa chcem spýtať v akej appke fotky? A parkovanie tam neni problém?

denisa_deniska
25. aug 2026
@slniecko_2919

@denisa_deniska super, vďaka za info 🙂 len sa chcem spýtať v akej appke fotky? A parkovanie tam neni problém?

@slniecko_2919 je to aplikácia Tricefy, môžeš si stiahnuť vopred, a potom mu len povieš, že chceš fotky aj do appky (on to tam cez tvoj mail a následný link dotiahne), to stálo myslím 10€, ale už skutočne tých 10€ nikoho nezabije a veľmi milá spomienka, z každej návštevy mám 7-8 fotiek, plus aj také krátke videjko ako sa hýbe 🙂
Parkovanie je trošku problém, pred budovou kde sedí je parkovisko, bezplatné, ale býva plné (ale nám sa oba razy podarilo zaparkovať). Ak, tak treba parkovať pred nemocnicou vraj, to nie je ďaleko.