MUDr. Grochal - vaše skúsenosti
Ahojte, objednala som sa na vysetrenie k MUDr. Grochalovi a chcela by som vediet ake mate s nim skusenosti + ako to tam cenovo vychadza 🙂
@ka3nka7 je to normálne sono cez bruško a zobrať si treba len tehotenskú knižku.
ja som bola vcera a bolo to uzasne vsetko vysvetlil ukazal a povedal pohlavie ako prve
Aj ja to už mám za sebou. Vyrazili sme o niečo skôr pre istotu ak by sme sa stratili 🙂 boli sme tam o pol hodinu skôr ale nečakali sme ani 5 minút. Veľmi som spokojná všetko skontroloval vysvetlil - malinka je zdravá všetko je ok, urobil nám krásnu fotku tak sa už druhý deň dohadujeme na koho sa podobá viac 😀 :-P
My sme u pána Grochala tiež veľmi dobre dopadli. Síce som mu zabudla povedať, že čakám dvojičky, ale nakoniec sme stihli pokukať všetko čo bolo treba a žiadna mamička kvôli mne nečakala navyše 🙂 A okrem správy, že je všetko úplne v poriadku ma potešil aj informáciou, že čakám dve dievčatká. S jeho prístupom som nadmieru spokojná a ak to dovolí zdravotný stav, určite k nemu pôjdem aj v 30tt, tak ako odporučil. 🙂
Je to uzasny doktor.vsetko ukaze, vysvetli. Mozem len odporucit.
Vrelo odporucam pana doktora 🙂 v 20tt bol velmi precizny s vybornym ludskym pristupom,
Na 30 tt som sa objednavala na piatok poobedie, aby som Si nemusela brat neplatenie volno
V tyzdni a vyhovel mi 🙂 dakujem za tip s usb klucikom 🙂 z prveho sona mame len 1 fotku malej.
Veľmi milý, ochotný, ľudský pán doktor, maximálna spokojnosť 🙂 ja len odporúčam 😉
kočky prosim vas, da sa u MUDr.Grochala urobit aj video z uzv? 🙂
@myleontina ano robia 🙂 ked sa budes objednávať spomeň to a oni ti povedia ci si mas nieco priniesť alebo nie. Stoji to s vyšetrením 80 alebo 90 ecok, klamala by som.. My nemame video. Ale v čakárni na cenníku je.
@rominaz dakujem pekne 🙂
@myleontina zamalicko uzite si to 🙂
@blondik85 ano bola som a bolo to perfektnee 🙂 ja som bola v 18tt a idem zase v 30tt aby som videla ako vyzera nasa bambulka 🙂 prisli sme tam o pol hodky skor a hned nas zobral co som bola uplne ze waaau 😀 este som sa ani nestihla zadivat na monitor uz hovoril ze je to dievkaa 😀 moj mm bol uplne hotovy a na takom podrobnom usg som este nebola ako u nho, presli sme kazdy cm telicka nasej princeznicky ukazal nam chodidielko, aj prstiky na rucke aj kazdy organ vsetko skontroloval, vsetko nam pekne ukazoval, opisoval za taky usg by som dala aj 100€ dufam ze to pan doktor necita 😀 😀 😀 😀 takto by podla mna mal vyzerat lekar 🙂
@blondik85 ja som mu volala a on sa spytal v ktorom tt som a podla toho ma objednal 🙂 pocas tehotenstva sa robia 3 usg v 12tt, 20tt a 30tt a on to robi presne tak isto, moj lekar drzi bobrika mlcanlivosti pri usg vzdy povie len ze je vsetko v poriadku a ja chcem vediet co vsetko je v poriadku, aka je velka kolko vazi ako sa nam posuva termin a pod a ci vsetko funguje presne ako ma + ak by bol nejaky problem tak MUDr. Grochal to tam na 100% uvidi aspon podla recenzii co som na nho citala a hlavne preto chcem ist aj v 30tt
A nahodou nevies ci mi da v pohode aj "p-cko" do prace aj pre manzela 🙂?
@blondik85 ja som volala v 16tt a pri nom som bola 18+3tt 🙂 zavolaj mu on je strasne mily v telefone, on sam si robi objednavky, ak by ti nahodou nedvihal tak zavola spat 🙂 teraz mi povedal ze mam zavolat v 28tt aby ma objednal na 30tt 🙂 vsak aj moj lekar je super ale co sa tyka toho, ze mi maminky potrebuje asi milion krat pocut ze vsetko je z nasim pokladikom v poriadku vyhrala Grochal 🙂
MUDr. Grochal je špička vo svojom odbore...nejde ani tak o to video alebo fotku,ale o vysokú odbornosť. V prvom rade potrebujeme vedieť, či je dieťa v poriadku. Nám ukázal všetko - mozgové komory, nosnú kostičky, ocnu sosovku, stehennu kosť, srdce s prudiacou krvou, ruku a dĺžku jednotlivých článkov prstov, ukázal pohlavie, to ze mala plný mechúr a pod. Všetko sú to markery, ktoré môžu naznačiť vrodené chyby, Down napríklad. Ak by sa mu niečo nezdalo, hneď povie a odporučí amniocentezu...
Cca dva mesiace dopredu porodila mamička totálne poškodené bábätko, bola na sone iba v 'domčeku', kde bolo všetko ok. Áno, za tie dve minúty sa to určite dá zistiť...vrrr
som z Handlovej takže gynekologa mam tu ale u Grochala som bola dvakrat na kontrolu ... raz pred 20 tyždnom (mala som ist aj skor) a potom este raz okolo 7 mesiaca... Môžem len odporučiť. Veľmi príjemný lekár. Vyšetrenie na vysokej úrovni rovnako aj ambulancia a prístup sestričky. Veľmi profesionálne. Vidí všetko. Vopred Vám povie či je bábo ok alebo nie. Pozrel mi malú od hlavy až po palce na nohách. Všetko vysvetľuje. Môže byť pri tom aj partner alebo hocikto iný mama...sestra atd. Stojí to síce nejaký ten peniaz ale stojí to za to. 😉
@blondik85 my sme boli u neho sobotu...kvôli manželovej práci... 😉
@lajlilinka a tam sa kolko priplaca?za vikend?🙂
Cenník ma aj na nete, ale tuším, že sme platili 70?80? Skôr 70... To aj spolu s fotkou...
no baby, takze my ideme na kontrolu teraz v sobotu a uz sa nevieme dockat, pan doktor bol uz v telefone velmi prijemny, tak drzte palce, aby bolo malinke v poriadku 😅
môžem poprosiť o chvíľku vášho času s vyplnením dotazníka, venujúcemu sa téme alternatívnych spôsobov vedenia pôrodu, pre potreby bakalárskej práce? http://www.survio.com/survey/d/D8N6R2U6X5E1X4L0A .....ďakujem vopred 🙂
@anjelik1989 je mi to veľmi ľúto 😰 do budúcnosti prajem veľa šťastia, aby sa všetko podarilo tak ako si prajete. Niekedy je osud naozaj nespravodlivý.
Hovorí sa, že peniaze nie sú všetko, ale v tomto prípade je to asi výnimka...tie peniaze u Dr. Grochalu sú naozaj dobrá investícia...
Držím palce a posielame veľa silnej energie 🙏

Ahojte, tiež som sa objednala u Dr. Grochala mám tam ísť tento štvrtok, chcela by som sa opýtať či mi neviete povedať ako presne vyšetrenie prebieha a či si tam aj potrebujem niečo zobrať alebo vôbec nič. Ďakujem 🙂