MUDr. Gulčík alebo MUDr. Čubaňová. Koho si vybrať?

paloma29
27. máj 2011

Ahojte,nenasla som nic na tychto lekarov,tak by som sa chcela opytat hlavne obyvateliek cadce , potrebujem si najst gynekologa v cadcipretoze mi vysiel pozitivny tt, predtym som chodila do ostravy,ale teraz to neprichadza v uvahu, uz som pocula nieco na tychto dvoch lekarov ale neviem sa rozhodnut,tak by som chcela pocut teda precitat si vase nazory ,skusenosti....dakujem.....mam vykend sa rozhodnut

penelope999
14. aug 2011

Síce neskoro ale predsa :D Pani Dr. Čuboňová neberie ženy, ktoré u nej nie sú zaregistrované a prídu už rovno tehotné. To sa treba u nej nahlásiť, sestrička ťa objedná keď je voľný termín a treba čakať. Dr. Gulčík nemá žiaden problém vyšetriť pacientku keď má podozrenie na tehotenstvo, netreba sa u neho ani objednávať zoberie každú ženu. Čo sa týka referencií na týchto dvoch Dr. o jednom aj o druhom počuť len samé pozitíva. Ale keďže potrebuješ vyšetrenie asi čo najskôr tak potom pán Dr. Gulčík. Ale určite už svojho gynekológa máš, tri mesiace od otázky sú dosť dlhá doba 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre