MUDr. Hlinšťák - Železničná poliklinika v Bratislave

sagitta8
12. mar 2012

Mate niekto skusenosti s tymto lekarom? Gynekolog - porodnik

wks
12. mar 2012

Ja som k nemu chodila celé druhé tehotenstvo..ordinoval na VW v BA v DNV,zaujíma ťa niečo konkrétne? Ale mám od kamošiek info že z VW odišiel..ty si teraz u neho a kde ordinuje?

silvik1
12. mar 2012

@sagitta8 ja som k nemu chodila keď ešte pracoval vo VW, ale nič moc lekár - teda pokiaľ má riešiť nejaký problém. mával aj dosť blbé hlášky typu - kamarátka bola tehotná a bola zvyknutá ešte predtým športovať, tak sa ho spýtala či a ako môže športovať počas tehu. jeho odpoveď - ak chcete potratiť tak kľudne športujte. a je toho ešte viacej.

sagitta8
autor
12. mar 2012

@wks
Ahoj, diky za reakciu, ja som k nemu chodila volakedy davno a zdal sa mi uplne fajn. Ale je pravda, ze nikdy som nemala nejaky problem. Potom som bola ale mimo a nevedela som ho vypatrat. Konecne som ho nasla a teraz ordinuje v Železnickej poliklinike na Trnavskom Myte, ale zda sa mi to ako uplne iny lekar. Velmi dlho sa u neho caka, rychlo ma len kukol a poslal prec, ziadne otazky nic, a hned bral dalsiu pacientku. Teraz sa snazime o babo a ked som mu minuly rok hovorila, ze sa na to chystame, tak v podstate nepovedal nic, len ze mam prist o rok na preventivku. Tak neviem... U teba bol v pohode? Mozno mal len zly den

sagitta8
autor
12. mar 2012

@silvik1 Ahoj, chodila som k nemu a bol fajn, aj tak posrandoval a nikdy som nemala stres z vysetrenia. Ale ako som aj WKS pisala, zda sa mi, ze sa zmenil a kedze chceme babo, tak neviem, ci u neho ostat, alebo hladat niekoho ineho...

silvik1
12. mar 2012

@sagitta8 napíšem Ti IP

wks
12. mar 2012

tak neviem ako sa chová ked sa človek snaží o bábo,lebo tam je potrebné aj prehovoriť s človekom povzbudiť a dať rady..ja som k nemu prišla tehotná 6tt,menila som lekára a kamošky mi ho doporučili...len nie som si istá či je tento doktor tá opora čo sa týky psychiky..lebo vyšetriť vyšetrí...ale ved to každý lekár..urobí tie isté testy ako aj každý iný..len ako som už spomínala neviem či sa od neho dá očakávať aj psych.podpora ak sa náhodou chvílu bábätko nedarí..dúfam že som ti trochu pomohla rozhodnúť sa🙂

sagitta8
autor
12. mar 2012

@wks Hej presne, dakujem za radu a bol aj tvoj porodnik?

wks
12. mar 2012

@sagitta8 teraz si nie som istá či mi odoslalo čo som ti písala,tak napíšem to ešte raz🙂 v tom čase ked som čakala druhé dieťa iba ambuloval a už nerodil..či rodí opäť neviem..6 týždňov pred pôrodom sa spýta bud.mamičky či má vybratú pôrodnicu a pôrodníka..ak nemáš dá ti tip..ale samozrejme neprehovára nikoho do ničoho..ja som sa rozhodla pre Antolskú(rodila som tam aj 1.krát) a 6 týždňov pred pôrodom chodíš na poradňu už k lekárovi čo ťa bude rodiť do nemocnice ak to necháš na náhodu je to tvoja volba..

sagitta8
autor
12. mar 2012

@wks dakujem velmi pekne za radu

wks
12. mar 2012

@sagitta8 nie je za čo🙂 kedykoľvek...a prajem ti aby sa ti splnil ten váš sníček🙂

opica
12. mar 2012

@sagitta8 ja chodim vedla ku korenovi a ten je perfektny a teda u hlinstaka som nikdy nevidela vela ziem cakat, tym chcem zareagovat na to, ze tam necakas dlho.

sagitta8
autor
12. mar 2012

@opica Ahoj, no ja som tam bola zatial raz na vysetreni a to som cakala cez dve hodiny a raz na sone, to bolo cez hodinku. Ja som sa aj chcela objednat telefonicky, ale povedal mi, ze sa to neda, ze vlastne sa ani nemusim objednavat, ze pridem a cakam..

luminuska
10. aug 2014

baby, máte prosím nejaké nové info o tomto doktorovi? Teraz robí v ProCare na Betliarskej, ale čo sa týka doporučení.. ďakujem.

lianka123
11. feb 2015

@luminuska zial som musela odist. procare.. on neriesi nic, vsetko mu treba podat na tanieri.. je toho vela co robil zle

luminuska
11. feb 2015

@lianka123 Dakujem za info 🙂

fatma1
7. apr 2015

@lianka123 Ahoj. Prosim, mozem sa dozvediet viac informacii ohladne tohto lekara? Budem ti vdacna za kazdu radu. Dakujem

lianka123
10. apr 2015

@fatma1 uz som to tu popisovala. neviem preco to vymazali. ja mam velmi negativnu skusenost. zabuda, straca, neriesi. ako pacient som ho nezaujimala.

miuskaa25
26. jún 2015

mala som problemi od 2010 a on tvrdil ze to nejsu zenske veci. zmenila som doktora a ten po prvom vysetreni nasiel bakteriu ktora mi sposobovala vsetky dlhotrvajuce problemi. predpisal mi lieky a som OK. dr. hlinstak sa vobec nesnazil najst pricinu.

zuzanag1
26. jún 2015

ja som bola s Dr. veľmi spokojná, dobrý prístup, starostlivosť.... jediný riešil moje problemy. robil v ZNAP na Šancovej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre