MUDr. Jacinová a MUDr. Karásková - skúsenosti
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, zistila som, ze cakam babatko. Len nedavno som zacala chodit do nestatnej ambulancie, kde sa striedaju - Dr. Jozef Adam, Dr Jacinova a Dr Karaskova. Pan doktor Adam ma myslim uz dost pacientok, tak sa rozhodujem, medzi tymi dvoma pani doktorkami...Vedeli by st emi poradit, ktoru uprednostnit? Dakujem krasne : )
dakujem pekne, ja som totiz uz u jacinovej bola raz, preto sa pytam na karaskovu, lebo rozmyslam, zeby som sla s tehotenstvom uz ku nej...dakujem : )
@paparkam ...este by som sa chcela opytat, ci v tej ambulancii davaju uz po prvom vysetreni obrazok, lebo som citala na ich stranke, ze je mozne mat zaznam z dietatka v brusku na cd/dvd/usb nosici... to asi az neskor, vsak? A treba si tam potom foto pytat ? dakujem pekne za odpoved
@daandra aj ja som sa tesila uz v 12tt na prvy obrazok, no bohuzial, neinformovala som sa pred tym, tiez som citala na ich stranke 😒 , ale Adam mi povedal ,ze on to nema, tak som tiez bola smutna, ak ti mozem odporucit chod inam na ultr. ja som potom v 18tt bola u Dosedlu, mam fotecku 🙂, ma lepsi ultrazvuk, ako u Adama ,aj v 30tt pojdem radsej k Dosedlovi 😉
faakt ? no totoo, to som dost sklamana..ved kazdy sa tesi na prvu fotku : ( A to mozem ist aj inam na ultrazvuk? To ich o tom musim informovat? Alebo ako? Ci to len tak sa mozem inde objednat? ale potom by mi uz oni nemali robit, nie? aby toho nebolo vela..
nie je za co : ) Ona robi piatky a pondelky, (piatok 7. marca ma dovolenku ) tak asi by bolo najlepsie zavolat tam piatok al. pondelok a dohodnut rovno termin .Aby si zbytoćne dlho necakala v cakarni kym vybavia tie objednane...
Ahojte chcem sa opýtať kde je p.doktorka Karaskova. Mám ísť na preventívnu prehliadku a pozerám že už nepracuje

@daandra ja chodim k Adamovi,ale ,ak by som si mala vybrat medzi Jacinovou a Karaskovou,tak Karaskova 🙂