MUDr. Jakub Daniš v nemocnici na Antolskej
MUDr. Jakub Daniš nemocnica Antolská prosím mate niekto skúsenosti ?
Dakujem 🙂
@kaculda2 viem,že pred 3. rokmi pracoval pre tento inštitút https://www.frais.sk/zeny/o-nas?gclid=EAIaIQobC...
Skús sa keď tak u nich informovať
Ahojte, mate niektora zazmluvneneho dr Danisa z antolskej?
Ahojte 🙂 prosim vas viete mi poradit ako to funguje na Antolskej ked si chcem zazmluvnit MUDr. Danisa? Pravdepodobne budem mat plánovanú sekciu (prvu dcerku som mala akútnou sekciou a zle mi to zasili v Ruzinove takze preto bude musiet byt znova sekcia). Kedy treba ist na poradne do porodnice? Az od 36tt alebo skor sa snim dohodnut atd? Chodi sa k nemu na poradne na antolsku? Co sa tyka zoznamu veci do porodnice tak to mi da on na poradni? Pripadne nejake info co je dobre si zobrat aj mimo zoznamu atd? Rodila som pred 8 rokmi v Ruzinove a tam je to celkovo ine a nemam dobre skusenosti…Dakujem velmi pekne za kazdu radu🙏🙏🙏
@mischel123 ahoj, ja som rodila na Antolskej pred par mesiacmi. Chodila som do poradni k dr Danisovi. Zavolaj si do ambulancie, tusim c.d. 108, aby si vedela v ktore dni ordinuje. Oni Ti povedia ktory den mas prist, aby tam bol. No a ptm uz s nim osobne dohodni veci. Myslim, ze od 36tt staci chodit, ale aj to Ti povedia po telefone.
Ja som rodila v maji a stacili mi veci zo zoznamu. Akurat nocnych kosiel som si vzala na kazdy den jednu, vloziek viac a aj plienok pre babo som mala viac (ratala som tak 8-10 na den). Ale ja som sa predzasobila, lebo by mi nemal kto doniest dalsie veci, respektive by to bolo komplikovane. Na jar bol povinnostou aj repelent proti komarom, idealne elektricky. Teraz by to uz malo byt bez komarov. A samozrejme respiratory, idealne klobuciky na dojcenie, krem na bradavky, cumel(ak ste zvykli pouzivat). Na stranke maju napisane presny zoznam a aj na chodbe pri ambulancii mali na vyveske zoznam co treba. Drzim palce.
@sandra_1990 môžem sa spýtať či v celkovej Markíze alebo spinali?
@macicka222 nakoniec bola nutná celková anestéza

Ahojte viete kde pan MUDr. Danis ordinuje okrem antolskej? Chcela by som ho za svojho gynekológa ale nemôžem sa dopátrať ci ma niekde ambulanciu. Ďakujem