MUDr. Janíček

krpecblaznivy
17. aug 2015

Aké máte skúsenosti s pánom doktorom? Nejaký je nepríjemný a čo som a bavila s krstnou a pár ľudmi tak je nejaký negatívny. U mňa bol neznesiteľný. Čo mu stúpla sláva do hľavy? Na začiatku ho všetci chvália a teraz som nepočula ani jedno pekné slovo na neho.. Ďakujem za odpoveď.

tevia
17. aug 2015

ja som na neho pocule same chvaly... ??? Som zvedava, co sa tu dozviem, lebo nad nim uvazujem...

gabrielasofia
18. aug 2015

ja k nemu chodím a nemám problém... len tento rok som ešte nebola a tiež som počula, že si toho vzal moc na plecia, velmi vela pacientiek a zostal nervný.. je to škoda, lebo inak je výborný v tom čo robí. Počula som dosť sťažností od žien..

krpecblaznivy
autor
27. aug 2015

bola som u doktora eliása v tt, ten mi zistl, že doktor janíček je jedno veľké hovado.. keby sme ešte čakali na to kedy mi príde menzes, tak som neplodná.. chýba mi nejaká látka, telo si myslí, že ju má lebo je podobná tej druhej látke.. teraz berem tabletky na spustenie menzesu a potom idem na krv a ďaľšie vyšetrenia.. doktor janíček to dobre zanedbal, mal to hneď začať riešiť.. snúbenec bol riadne naštvaný na toho pána doktora, že to neriešil.. mohol mi spôsobiť neplodnosť.. toto sa nedá vyliečiť, ale iba utlmiť.. čiže nikdy nebudem zdravá.. od utorka beriem poctivo tie tabletky, aby so mohla byť mamina.. čiže neodporúčam aby niekto chodil tomuto doktoro janíčkovi, lebo sa môže stať, že aj pri vás zanedbá liečbu a zostanete neplodné, alebo ešte horšie..

golianka
4. sep 2015

tiez som na neho pocula same chvaly, preto som k nemu isla a bola som velmi sklamana. dobry je mozno k tehotnym pacientkam, no tym, ktore maju problem s otehotnenym nepomoze asi s nicim. ani folikulometriu nedotiahol poriadne do konca a tvrdil, ze som v poriadku. iny doktor potom zistil, ze mam pco a skoro nic nie je v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre