MUDr. Kostolný zo sanatória Koch
Mate s nim nie kto skusenosti? A ako ste boli spokojne s porodom v tomto zariadenī. Mam termin cca o 58 dní a neviem ešte či tam ostanem aj rodit.
Dakujem lenuska. A kde si rodila ty ? Mimochodom krasne dievcatko . Nech sa vám dari. Ja cakam chlapceka 🙂 . Uz sa zacinam trosku obavat, ale snad , dufam posittivny pristup personalu , mi pri prichode maleho na svet pomoze. 🙂
dr kostolny je spickovy gynekolog odbornik max spokojnost
Ahoj. Ja som rodila v Kochu v decembri. U doktora Ditteho ale vsetci tam su velki odbornici. Zariadenie je vyborne, tiez pristup personalu... od upratovaciek az po doktorov a sestricky. Aj druhy krat by som tam rodila a to som sa brutal bala porodu.
Doktor Kostolny je fakt odbornik ako operater. Kto chce sekcii, nemoze sa stazovat. Ale pri prirodzenom porode je to hruza. Nekomunikuje, vysetrenia robi fakt dost necitlivo a celkovy pristup mi pride na lekara niekde z Antolskej, nie v Kochu. Ja by som si ho k porodu nebrala.
Je tu sukromna skupina zien, ktore rodili alebo planuju rodit u kocha. Pridaj sa. Ja tam uz chodim do poradne, zhodou okolnosti dr.Kostolnemu. Ma svojsky humor, netreba sa ho bat. Spytal sa ma, ci mi tvrdne brusko a uz ma hnal na kozu. Tam si vsimol, ze mam modriny na nohach, tak sa pytal odkial. Picham si injekcie na riedenie krvi. Tak ma dodzubal, ze co som nepovedala. Tak som ho dodzubala, ze sa este nepytal na ostatne ochorenia😀 on sa neurazil, akurat uz sme sa bavili trochu inak. Mozes si vybrat kohokolvek ineho aj na poradne, aj k porodu. Inak som z pristupom u kocha spokojna, po skusenostiach zo statnych zariadeni porod uz len tam😉
@katkakovac Ja viem, ja som tam aj pisala. Ja som mala katastrofalny porod v Kochu prave kvoli Kostolnemu a Zacokovi. Takze preto vravim, ze ja by s nim uz nerodila ani za peniaze. Uz pri zavadzani vyvolavacky bol strasne necitlivy, potvrdila mi to aj spolubyvajuca, ktorej tiez zavadzal prostaglandin. Jedine plus bolo, ze ked to skoncilo sekciou, urobil ju fakt dobre. Ale ja si doteraz myslim, ze nebyt toho necitliveho pristupu a otrasnej komunikacie, tak porod nemusel tak dopadnut.
@lucretia7 on je operatér, tak sa podľa toho správa. Ja dúfam, že sa mu pri pôrode vyhnem, pri poradni mi nevadí. Al eitž som kde-čo čítala.... Zatiaľ rozmýšľam či zazmluvňovať niekoho, alebo to risknúť. Zvlášť, keď chcem po sekcii rodiť prirodzene. V utorok ma čaká konzílium, kde to budem obhajovať, bude tam aj on, tak som zvedavá.... Budeš tam opäť rodiť?
@katkakovac Katka, ja by som si zazmluvnila. Doteraz si vycitam, ze som to neurobila pri prvom porode, mohlo to dopadnut uplne inak. Naozaj su tam aj zli lekari... Ja este nie som celkom rozhodnuta, je to medzi Kochom a Hainburgom. Ale asi vyhra Koch, predsa len pre dieta je to bezpecnejsie, chcem velmi aj ja druhy porod prirodzeny, ale nie na ukor babatka. Aj ked ako sa o Kochu tvrdi, mozem porodit spontanne, ale prirodzene asi nie, uplne bez zasahov a liekov ti to myslim nedovolia.
@lucretia7 ale koho? ja ich tam nepoznám... Každá píše inak. Viem, že sa sťažujú na externistov, niekedy zas záleží na tom ako sa ktorý lekár vyspal. Priznám sa, že z opakovanej sekcie mám obavy 😒 o peniaze mi nejde, skôr o to, že naozaj netuším koho si zazmluvniť....
@katkakovac Co tam poznam lekarov a aj som citala, tak chybu urcite neurobis s Ondackovou, Maresom alebo Marcisovou. To su super lekari a pri nich je najvacsia sanca porodit spontanne po sekcii. A hlavne ta budu akceptovat. Externistu alebo spominany Kostolny sa s tebou ani nebavia, ci si nieco prajes alebo nie. A psychicke nastavenie je vraj na prirodzeny porod najdolezitejsie.
Doktor Ditte bol super... závadzal mi vyvolávačku a aj ma odrodil... stále ma chodil kontrolovať... pýtal sa... vysvetlil... Ale do poradne a som chodila k doktorovi Smolíkovi... tej je môj gynekolog už niekoľko rokov... srandista... výborný je ako lekár... akurát že som mala termín cez vianoce a to mal už dlhodobo naplánovanú dovolenku... ale vyšetrovala ma pred pôrodom aj Dr. Vačková... tiež skvelá bola...
Ditte a Mares. Osobna skusenost aj velka spokojnost. Celkovo ale Koch je najlepší ak nie sú veľké komplikácie. Ak by náhodou boli veľké komplikácie aj čo sa týka rodičky, skôr by Ťa asi previezli do nemocnice. Koch je naozaj iba pôrodnícko gynekologické oddelenie aj ked v tomto smere na vynikajucej urovni. Aj som tam rodila aj som tam bola na amniocenteze a naozaj som bola velmi spokojna. Rozhodnutie je na tebe. Drzim palce.

Ahoj,nemam skusenost aky je Dr. Kostolny pri porode,ale je to moj gynekolog chodila som k nemu pocas celeho tehotenstva a mozem povedat,ze aj ked ma obcas svojsky humor,je to skvely clovek a odbornik.Ja som s nim spokojna a pocula som ze aj pri porode je super.