MUDr. Marián Špila v Banskej Štiavnici

kredencia
6. feb 2014

Ahojte, neviete mi niekto poradiť ako sa skontaktovať s pánom primárom Špilom ? Potrebujem sa objednať k nemu prvýkrát do poradne, nakoľko som už v 37 týždni tehotenstva a chcela by som rodiť práve u neho. Do Banskej Štiavnice to mám 100 kilometrov, tak tam nechcem ísť bez ohlásenia a zbytočne. Už som ho niekoľkokrát kontaktovala 045/694 23 33 (nikto už druhý deň telefón neberie) info@porodnicabstiavnica.sk (nikto neodpisuje štvrtý deň). Neviete náhodou či nemá dovolenku ? Ďakujem.

katkakovac
6. feb 2014

Pokiaľ viem, na stránke je napísané, že od 36 týždňa máš chodiť na poradňu. Nie je potrebné sa nahlasovať vopred. Ja som sa tam bola pozrieť pred vianocami a akurát tam nebol, ale sestričky hovorili, že sa vráti, len nevedeli za koľko. Predpokladám, že má dosť práce a nesedí celý deň v ordinácii/kancelárii pri telefóne. Proste choď na poradňu a tam sa určite s ním stretneš 😉

kredencia
autor
6. feb 2014

A neviete v ktoré dni sú poradne ? Myslím, že som niekde čítala, že v pondelok, utorok a vo štvrtok, ale nie som si istá.

katkakovac
6. feb 2014

je to všetko na stránke
http://www.porodnicabstiavnica.sk/10_nasa_porod...
pondelok, utorok a štvrtok o 12, je to úplne naspodu tej stránky.

preštuduj si celú stránku je tam celkové info. Aj sestričky mi hovorili, že stačí prísť, priniesť si tehotenskú knižku a tam sa všetko dozvieš. Personál je veľmi ochotný, príjemný, preto som si túto pôrodnicu vybrala. Aj keď to mám 1,5 hodinu cesty....🙂 Popýtaj sa na nemocničný hotel, stojí to 16,60 na deň a môžeš tam byť koľko chceš. Sestričky všetko ochotne vysvetlia 😉

kredencia
autor
6. feb 2014

Ďakujem, našla som to.
Teda poradne sú len od 12 hodiny aj v pondelok a utorok či od 12 len vo štvrtok ?

dobromila1111
6. feb 2014

Ahoj,ja som tam tiez isla bez objednania.Tak odpisal primar Spilla.Chodili sme uz na cca 8:00,kym ti natocia pasy,spravia poradnu.Od 10:00 sa potom slo k dr.Spillovi,ked si mala pasy a poradnu hotove.

kredencia
autor
6. feb 2014

Ďakujem, tak pôjdem teda v pondelok ráno bez ohlásenia.
A aké ste s ním mali skúsenosti ? Boli ste spokojné ?

eliz188
6. feb 2014

Ahoj pán doktor ŠPILA je naozaj Pán doktor je výborný a naozaj vie čo robí. odrodil môjho synčeka aj keď v ten deň nemal vôbec službu je milý a hlavne normálny. Ked som šla k nemu prvý krát ,išla som hneď ráno je dobre si vziať knižku alebo čosi lebo dosť dlho sa tam čaká ale majú tam veeelmi pohodlné sedačky o 12 v utorok a štvrtok je predporodná príprava a poradňa je pred ňou. Pán doktor má najradšej keď chodia ženy do poradne k nemu aby vedel ako sa vyvíja tehotenstvo a tak ,ale keď to máš ďaleko nieje to problém a do poradne môžeš aj naďalej chodiť k svojej doktorke. Ja som bola prvý krát veľmi nervózna nevedela som čo čakať všade kde som bola na kontrole a to som toho pobehala veľa my vyčítali že som tučná ako keby som o tom nevedela a popravde všetci ma len strašili. On nie porozprávali sme sa povedala som mu z čoho mám obavy a on ma uistil že už mal aj väčšie maminky ako som bola ja a že to nieje problém keď je miminko v poriadku,veľmi ma to ukludnilo. Ak ťa niečo zaujíma alebo sa chceš na niečo opýtať je dobre si otázky napísať lebo keď už budeš dnu ide to veľmi rýchlo a nemusela by si si na všetko spomenúť.Sestričky na oddelení sú naozaj super až na hlavnú sestru tá je trochu sekera ale s tou budeš v kontakte len na predpôrodnej príprave a sem tam na vizite Keď som tam bola rodiť ja bola tam jedna sestrička z handlovej taká staršia a mohutnejšia blondína je dobre si na ňu dávať pozor ak tam bude.Ona je strašná! samá neochota keď mi zavádzala kanylu na infúziu bola som ako ihelník a na po operačke no hrôza! deň po pôrode som si ju vôbec nepustila k telu ako náhle ju ku mne poslali vyžiadala som si inú sestričku nech si o mne myslia čo chcú. Ostatné boli super 🙂 . Na novorodeneckom pracuje sestrička ktorá má už hádam aj 70 desiatku, je to bývalá detská lekárka a je to najláskavejšia žena na svete. Keď už budeš mať miminko na svete nikdy sa neboj k nim zaklopať a poprosiť o pomoc či radu keď nude dieťatko plakať 🙂 vždy ti pomôžu aj o druhej ráno 😉 Ja som e´veľmi rada že som bola rodiť práve tam a ak budeme mať druhé dieťatko tak určite sa tam vrátim popravde bola to moja posledná a najlepšia dvojtýždňová dovolenka 😀 a zoznámila som sa tam so super dievčatami. ak by si chcela ešte niečo vedieť kľudne mi napíš. zatiaľ ahoj a veľa šťastíčka...

dobromila1111
6. feb 2014

ja
si uz presne nepamatam,ktore dni robia poradne,ale myslim,ze pondelok
to nebol..kazdopadne,skus aj takto navecer zavolat tym sestrickam,oni
potrebne povedia.Ja som tam na predpor,pripravu nechodila,mala som ju
spravenu v BB a v pohode.Muz mohol tiez byt pocas porodu so mnou.Pan
doktor je uzasny,odbornik a starostlivy,od zaciatki velmi ochotny
pomoct.Ak bude druhe,urcite pojdeme opat tam.Ja len odporucam.A nepoznam
cloveka,ktory nie..🙂

dobromila1111
6. feb 2014

A ta tetuska doktorka je fakt uzasna.Ona to uz ani nerobi pre peniaze,ale preto,ze ma rada deticky🙂

hastrmistr
6. feb 2014

Pozri si na ich stranke jeho cislo,normalne mu zavolaj ze chces v bs rodit,on ti povie kedy,urobi si na vas cas aby to tam vsetko poukazovasl,porozpraval 🙂. Ja som u neho rodila 2krat a inde by som neisla ,tiez som 1,45hod dochadzala 🙂 sestricky boli pred 6rokmi lepsie ako teraz,ale primar to tam ma pod kontrolou,je to uzasny clovek,plny porozumenia.urobi vsetko preto aby si bola spokojna 🙂

kredencia
autor
7. feb 2014

Ani dnes sa tam nedá dovolať ☹
Prosím Vás, vie niekto či prebiehajú aj v súčasnosti poradne aj v pondelky ?

dobromila1111
7. feb 2014

Ja mam na sestricky poznacene tc 0456942337.Skus:)
A pondelky poradne nerobia.Je tu dalsia diskusia k Porodnici v BS a tam to baby spominaju.Pa

kredencia
autor
7. feb 2014

Ďakujem.

dobromila1111
7. feb 2014

daj vediet,ci sa ti podarilo dovolat 🙂

kredencia
autor
7. feb 2014

A neviete ešte náhodou niekto či má mať primár od 4.2. do 18. 2. dovolenku ? Čítala som to v inej diskusii.

dobromila1111
7. feb 2014

tym sa netrap,ci ma dovcu alebo nie.Vzdy ho tam niekto zastupuje.Ked Ti ale neodpisal a nedviha telefon,je mozne,ze ju ma..

kredencia
autor
7. feb 2014

No, vyzerá to tak ☹
Ja len preto, že od pondelka budem v 38. týždni tehotenstva a mám indikáciu na sekciu. Chcela som rodiť u neho ☹

dobromila1111
7. feb 2014

Ooo, to ma mrzi..☹
Ale neboj, je to tak, ako to ma byt a vsetko bude v poriadku 🙂
Len tento tyzden by si asi mala poriesit tu nemocku, ked mas indikaciu na cisarak...

lenuska1212
5. jan 2015

Ahojte, chcem sa opýtať ako to je teraz s pôrodnicou v BŠ, rozpráva sa že ju mali zavrieť, je to pravda? Rodil niekto teraz po novom roku v BŠ, ak áno, ako to teraz tam je?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre