MUDr. Orosová na Antolskej

anoma
7. jan 2014

Ahojte,
mate pls. niektora z vas skusenost z porodu s doktorkou Orosovou z Antolskej? Hladam k nej info na nete, ale vela tu toho nie je:(

Dakujem

pericolosa
12. apr 2015

Ahojte, ja mam skusenost s pani doktorkou. Uz sa po novom vola MUDr Belušákova. Rodila som u nej pred par dnami a neviem si ju vynachvalit. Nemala som ju zazmluvnenu.... popravde som o nej nikdy nepocula. Bola velmi mila, ochotne odpovedala na moje otazky a komunikovala so mnou ako s clovekom. Velmi mi sprijemnila porod. Velmi som sa ho bala...nevedela som co mam cakat ale mam pocit ze aj ona ma na svedomi to, ze som sa citila, ze je o mna dobre postarane a nicoho sa nemusim bat. Na druhej strane som bola dost sklamana z tych vsetkých lekarov s tolko opakovanými menami tu na MK ze akí su uzasni...a vsetci si ich zazmluvnuju. Chodila som k jednemu takemu do poradne....a musim povedat ze som mala pocit ze ak ho nemam zazmluvneneho tak na mna z vysoka kasle.....neviem aky by bol pri porode bez zazmluvnenia....ale mala som celkovo pocit ze ti lekari sa staraju iba vtedy ked si ich zaplatis. Doktorka Belušakova bolo to najlepsie co som si mohla priat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre