icon

MUDr. Peter Mareš a neskoré termíny objednávania

sziwi
19. okt 2011

Ahojte,

zaujimalo by ma, ci je NORMALNE, ked vas v oktobri tetusky objednaju k dr. Maresovi na preventivku prehliadku az na februar??? 😲 Co tam po tom, ze to bude od poslednej priehladky dva roky (aj ked od ineho gynekologa), hlavne ked v zmluve mate dane, ze mate narok na prehliadku raz rocne!!!, co tam po tom, ked vam sam lekar povie, aby ste sa objednali k nemu na november, lebo vas zaradil medzi rizikove pacientky atd... Aj tak nemate narok na skorsi termin, lebo vsak nemate ziadne problemy... Akoze... Som trochu dost sklamana, ze si clovek zaplatil 120 eur a tie sluzby tomu prilis (podla mna vobec) nezodpovedaju...

latvia
19. okt 2011

@sziwi a ty sa akoze chces v oktobri objednat na november? 😅

latvia
19. okt 2011

@sziwi to, ze ty zaplatis 120 euro neznamena ze kedy lusknes, vtedy vsetko dostanes jak na tacke. okrem teba je tam dalsich par sto, mozno tisic zien ktore sa tiez chcu dostat na preventivku. a pokial vies, kedy by mal uplynut rok od poslednej preventivky, treba sa objednat uz dostatocne vcas a nie riesit to na poslednu chvilu 😉
a pokial si fakt rizikova a doktor ta chce vidiet v novembri, tak mu zavolaj ze ta objednali az na februar a ked on uzna za vhodne ta preobjednat tak to snad urobi, nie? 😕

sziwi
autor
21. okt 2011

@latvia Ja predsa ani netvrdim, ze by to malo byt hned, ako lusknem prstami... Len ma zarazilo, ze je cakacka 4 mesiace!!! Nevedela som (kedze som nova pacientka), ze si treba davat na objednanie sa na preventivku taky dlhy cas dopredu. Tolko k tomu! A co sa tyka volania lekarovi, snazim sa mu dovolat do ambulancie 3 den! a nic... Mna ako len zaraza, ze clovek si zaplati 120 eur a teda ocakava trosku iny pristup... Ako napr. u statneho lekara... Aj co sa tyka zdvihania telefonov, dovolania sa lekarovi a pod... To je to, co ma vytocilo ;)

alexandra_j22
26. okt 2011

ja som sa chcela k nemu objednat ako jeho nova pacientka a musim zavolat až teraz v novembri a cakam od konca augusta ... no a som este zvedava kedy mi dajú termín 😅 ale nevadí ... na dobre sa oplatí počkať 😉

izabela7
11. nov 2011

aj ja som si myslela, ze v Kochu bude vsetko na urovni, a za poplatok 120 eur je o zenu postarane. Ale potvrdilo sa, ze naozaj telefony stale obsadene a ked sa clovek dovolal, tak som mala "stastie" na neochotnu recepcnu. A mozem napisat, ze dr. Cupanik, Ditte a Mares uz neberu nove pacientky. Najst dobreho gynekologa v BA je velmi problem. Najmä, ak ma zena problemy.

ivanulienka81
13. nov 2011

ja som tiez pacientkou GPN (teda teraz uz Kochu) uz nejaky ten cas a nikdy som nemala casovy problem s objednanim, vzdy ma do mesiaca objednali... a vsak mala som ist na preventivku na jar tohto roku, kezde sa akurat stahovali, odlozila som to na jesen a teraz ako citam diskusie, tak asi sa mi ujde termin az na jar buduceho roka 😕 cize rocny poplatok v cudu 😠
@sziwi ked sidlili v Ruzinove, tak ambulacie fungovali lepsie, teraz sa viac zien stazuje na cakacie doby 🙄

amouramour
26. nov 2011

no jo pan doktor je velmi zaneprazdneny🙂moje poradne trvaju tak 4 minuty...aj mna koch sklamal, cakala som viac, takze rodit tam isto nebudem...

flutefo
19. dec 2011

Dievčatá, môžem Vám doporučiť dr. Demečka. Je super a dobrý odborník.

raduz06
20. dec 2011

Ja jsem se objednavala v oktobri k Maresovi a datum preventivky mam ve februari...ale kdyz jsem mela neco akutniho, mohla jsem prijit v ten samy den (sobota) vysetril me jiny doktor, ale vubec jsem necekala a vse bylo v pohode....holky je to i nemocnice, doktori jsou na roztrhani, nemuzeme cekat zazraky....pokud v poradni necekate 3 hodiny (jak tomu bylo na antolske-kdyz jsem rodila, koch nebyl jeste otevreny a poradna netvrvala 4 minuty, ale 2 ), tak si myslim, ze je to celkem dobre. Ale samozrejme zalezi na dane situaci, ale proste jinde to NENi o moc lepsi.