icon

MUDr. Peter Papcun z Bratislavy. Aký je?

ivka_alex
26. okt 2011

ahojky, MUDr. Peter PAPCUN - gynekológ - mladší ake mate skusenosti? pocula som že ordinuje na sukromnej na Zahradnickej a na štatnej v Ružinovskej? ake platby, pristup? dakujem za odpvoede.

Strana
z2
andy175
16. mar 2018

@lina117 ja mám termín 23.4. Budúci týždeň je odcestovaný ale v pondelok 26. mu mám volať a dohodnúť sa s ním. To už budem 35tt+4. Hádam to nie je neskoro na prvé stretnutie s ním. 🙂 a aj si ho mala zazmluvneného? Ako to potom funguje? keď to na mna príde, tak mu treba volať, alebo príst do nemocnice a oni ho budú volať?

janka830
30. apr 2018

@andy175
@lina117
Dobrý deň, prosím mohli by ste mi zaslať kontakt na MUDr. Papcuna? neviem sa nikde dohľadať kontaktu . veľmi pekne ďakujem

jolana83
9. máj 2018

@andy175
@lina117
@janka830
Ahojte, aj ja veľmi zháňam kontakt na MUDr. Papcúna, už sa mi to blíži a chcela by som si ho zazmluvniť. Mohli by ste mi prosím poslať? Dakujem

anjelikstrazny
26. nov 2018

@slavkapp dobry den, ako ste bola spokojna s porodom?

crystynka
23. apr 2019

@slavkapp
@85bambulka
@paura
@lina117
@zuzicka220
Ahojte, prosim poslali by ste mi cislo na dr. Papcuna? Rozmyslam, zeby som si ho zazmluvnila na porod. Dakujeem🙂

luc86
25. sep 2020

Ahojte, je to síce staršia diskusia, ale rada sa podelím o svoju skúsenosť, lebo som si tiež hľadala informácie pred operáciou. Pán doktor ma operoval v ružinovskej nemocnici, môžem vrelo odporúčať - čo sa týka aj odborného prístupu. Po operácii prišiel, všetko mi vysvetlil. Operácia bola bez problémov a bez komplikácii, veľmi rýchlo sa aj zotavujem🙂

pokracuje
31. jan 2023

@85bambulka Dobrý deň, môžem Vás poprosiť o telef.číslo pána doktora? Ďakujem veľmi pekne.

pokracuje
31. jan 2023

@janka830 Dobrý deň, môžem Vás poprosiť o telef.číslo pána doktora, ak Vám ho niekto posunul?Ďakujem veľmi pekne.

myska9992
22. apr 2023

@pokracuje dobrý deň, podarilo sa Vám ho zazmluvnit? Boli ste spokojná? Tiež by som si ho chcela zazmluvnit. Prípadne vedeli by ste posunúť kontakt, ďakujem.

Strana
z2