MUDr. Špila, Banská Štiavnica. Máte skúsenosti?
zakladám túto tému pre pacientky primára pôrodnice v Banskej Štiavnici MUDr Mariana Špilu, ako aj pre budúce mamičky, ktoré rozmýšľajú, že by chceli rodiť práve pri ňom. Zaujímali by ma vaše skúsenosti s ním.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
chvalabohu to dopadlo dobre a nemocnica zostava, peticia za zachovanie banskostiavnickej nemocnice dopadla k spokojnosti nas vsetkych, ktori sme boli za jej zachovanie, tak ja sa velmi tesim 😀 a dufam ze vsetko bude prebiehat v pohode a dopadne dobre a v lete v tejto uzasnej porodnici s fantastickou atmosferou privediem na svet nasho druheho maleho cloviecika 😵
Ja som tam zienky rodila a neodporucam Vam tam ist.Dr Pahuly ci ako sa to vola tak ja som pri nom rodila no bola som pokusnym kralikom nevedel ani ........nevedel co ma robit a ani zasit ma nevedel.Otrasne vedenie proste cele zle.Kvantita prestala kvalitu.Hrozne je to tam a ked ma dietatko problemi tak tam nemaju pomoc pre to dieta.Prevazaju ho do B.B.porodila som v stredu o 22:50 a na druhy den ma poslali domov ze som v poriadku,aby mali kde ulozit ine mamicky tak ma vysackovali na chodbu.Moj malinky bol odvezeny do B.B a to mi povedali 20min.pred odvozom maleho.A NIE SOM JEDINA co sa stazuje na porodnicu v B.Stiavnici.Uz aj koluju reci ze to chcu zrusit ale je mi jedno ci to tam bude,alebo nie,lebo ja sa tam urcite nevratim ked budem cakat babo.NEODPORUCAM porodnicu v B.S
Ahojte, neviete náhodou ako sa volá doktorka v BŠ? taká mladunká blondínka. Inak ja na túto pôrodnicu nedám dopustiť. rodila som tam obe deti. prvé u Špilu a druhé práve u tejto doktorky za asystencie primára.
@gitane prihlas sa do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6485/ a dozvies sa tam viacej, pred mojim druhym porodom sa tiez vo velkom hovorilo o zatovreni nemocnice, spisovala sa aj peticia a chvalabohu ju nezavreli tak dufam ze zotrva nadalej 🙂 a mrkni sa do tej skupiny su tam aktualnejsie info ako tu, toto forum uz tak nefunguje
@mouse33 @michellemi je to na betón. Informácie sú z prvej ruky. Od mája už neberú pacientky. Primár robí čo môže. Medializuje sa to, podpisuje sa opäť petícia. Štiavničania sa chystajú protestovať
ahojte akurat včera som sa dozvedela že baby ktore maju ešte májové termíny pôrodu stihnu odrodit do 31.5.2016 v Štiavnici všetky ostatne mamičky sa budu presúvat do Žiaru nad Hronom :(
31.marca sa v čase od 14-tej do 16-tej bude pred Bansko-Štiavnickou nemocnicou konať protest proti zatvoreniu gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia.
@katecameron takisto k nemu dochádzam, je to super lekár, vďačím mu za moje deti a moje zdravie.

@vranka6 Srdecne gratulujem k dcerke... Ja by som tiez chcela ist rodit do BS, pocula som len same chvaly a prosim ta nevies aka je tam teraz situacia so Spilovym odchodom?