MUDr. Trška Radomír v Banskej Bystrici
Aké sú vaše skúsenosti s ním ako s gynekológom? Rodila nejaká žena pri ňom? Aký bol? Ďakujem
@janulkalaura stačí si tam zavolať, cena je 50 Eur
@carea dakujem ale maly ma uz pol roka
jejda 🙂 ja som nezbadala rok ja že je ešte 2015 🙂)))))) 😀
Ahojte. Moja skusenost s Dr. Trskom je trochu ina. Pan doktor ma vela pacientok, takze sa niekedy unho citim ako na "beziacom pase". Kazdopadne, pán doktor je velky stresoň. vzdy, ked od neho odchadzam, sa citim hrozne, ako ta najchorejsia a najneplodnejsia zena pod slnkom (pri tom som mlada zdrava baba a nic mi nie je). Robi aj z najmensieho komara, toho najvacsieho somara. Ked som u neho bola pred pol rokom, povedal ze mam vysoku sliznicu maternice (11mm-standard je 9mm) a ze by mi odporucal operaciu. Vraj pocaj nej sa mi sliznica vybere, a potom budem brat hormony na jej udrzanie v nízkej hladine az do 3.mesiaca tehotenstva. Lebo s tak vysokou budem mat problem s babom. Ked som tam bola po pol roku, mala som sliznicu maternice 13mm a on ma za to pochvalil, vraj to je pre otehotnenie vyborne, lebo sa lahko a dobre zahniezdi vyjicko. Skoro mi oci vypadli. Povedala som mu, ze minule ma s tym poslal na operaciu! sam sa cudoval, ze to sa vraj neoperuje a nevie preco mi to povedal. Ja som 6mesiacov verila, ze by som mohla mat problem otehotniet, lebo predsa doktor to povedal!! A cela som sa bala operacie. Dalsi problem... nevedel rozoznat na ultrazvuku cystu a bol vyplaseny ze by to mohlo byt mimomaternicove tehotenstvo (co samozrejme nebolo). Cize on je stresák najvacsieho zrna. Je to dobre v tom, ze nic nezanedba. Zle je to v tom, ze pri kazdom ultrazvuku a nezvycajnom otoceni dietatka vam bude robit stresy, ze by mohlo zomriet a ze by mohlo sa zle vyvijat atd atd atd... nevie si rozmysliet co povedat nahlas a co si nechat pre seba, nevie zvazit ton hlasu... a zbytocny prehnany stres je posledne co prvorodicka potrebuje... toto nie je iba moja skusenost. ja vam baby odporucam poobzerat sa inde, aj ja uz hladam.
Musím sa vyjadriť k Dr. Trškovi aj ja, keďže na lekar.pluska mi nechcú zverejniť moju recenziu. Kým som chodila k tomuto doktorovi, nevedela som, že sa dá chodiť ku gynekológovi aj bez stresu. Dve hodiny som strávila v čakárni asi vždy, ale to by nebol problém. Vyšetrenie bolo vždy neskutočne bolestivé, čo sa ešte zhoršilo, keď mi diagnostikoval vrodený "druhý, menší krčok". To, že by som mu tam vedela aj steny hrýzť od bolesti mu nikdy nevadilo (a vlastne ani krvavé stery). Neriešila by som to keby som sa nepresťahovala a nezmenila lekára za moju terajšiu doktorku. Tá sa druhý krčok naozaj veľmi snažila nájsť avšak neúspešne. Prišla len na to, že mám pošvové septum (priečku v pošve), ktorá by mi mohla prirodzený pôrod dosť komplikovať. Poslala ma k inému lekárovi a ten to potvrdil a priečku som si dala odstrániť. Roky som chodila k Dr. Trškovi a stále si mlel to svoje - dva krčky a dva, pre mňa hrozné, stery - veľmi nadšený svojím objavom. Veľmi dlho mi trvalo kým ma presvedčili, že ich nemám.
Takže súhlasím s predchádzajúcim komentárom : pán doktor vidí zvláštne veci a ani ja ho odporúčať nemôžem.
Ja som s ním veľmi spokojná, je dôsledný, má čas na podrobné vyšetrenie (najmä v tehotenstve) a nikdy nič nezanedba. Prešla som k nemu po opačnom prípade, kedy sa doktorke zdalo najjednoduchšie riešenie pre cystu operácia. Je skvelý jeho prístup, aj prístup sestričky. Teraz robí aj 3D sono, čo je skvelé pri tehotenstve 👌😉

Ahojte...ak sa môžem opýtať?stačí sa len objednať k panovi doktorovi?ja by som chcela len to 3D sono...tak ak mate niake skusenosti.dakujem a neviete nahodou aka je cena?este raz dakujem