Nadštandardné izby v Ružinove - oddelenie šestonedelia

juliar
27. máj 2016

Ahojte.

ležal niekto prosím v posledných mesiacoch na nadštandardnej izbe v Ružinove (oddelenie šestonedelia)?

O 10 dni by som tam mala rodiť a uväzujem či si znovu priplatiť.
Rodila som tam už 2 krát (2008 a 2011) a z izieb som bola sklamaná. V sprche plieseň, špina, nefungujúce rolety, TV nešla, staré vysoké postele kde sa po cisaraku vyšplhám len s bolesťami (stolčekov nebolo dosť) 😒
Niekde som čítala že to rekonštruovali v júli 2012, ale známa hovorila že tam nie je nič nové.

Viete poradiť či sa tam zmenilo niečo k lepšiemu?

A ešte otázočku. Nájde sa tu niekto, komu v Ružinove hneť po sekcii umožnili boarding? (teda priloženie bábetka ešte na pôrodnej sále)

dik!

mimla
27. máj 2016

Sedem mesiacov dozadu tam stále bola pleseň, postele sú stále vysoké ale už k nim konečne boli aj stupienky. Bonding nehrozil, možno ak si zazmluvníš niekoho, kto s tým nemá problém. Televízor púšťať ma nenapadlo. Okrem tej plesne, ktorú sa pravidelne pokúšali zničiť ale bezúspešne som si nejakú špinu nevšimla. Stolček sme mali každá svoj. Rolety fungovali.

alni
27. máj 2016

Ahoj rodila som tam 26.2 tento rok...zaplatila som si celu izbu sama pre seba takze uz len z toho dovodu by som si priplatila...mas svoj klud...co sa tyka posteli ano stale vysoke tiez som bola po sekcii takze dost bolestive vstavanie aj ked stolcek bol.
Cistota myslim ok ziadnu plesen som nevidela.

alni
27. máj 2016

Este co sa tyka tv isla tusim iba markiza a na par izbach je aj set top box co zakupili mamicky ktore tam lezali dlhsie tak mi aspon sestricka povedala

juliar
autor
30. máj 2016

Dik baby.
Ma este niekto skusenosti z poslednych mesiacov?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre