Názor na MUDr. Suchánka v Košiciach
Pekný deň prajem. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s Dr.Petrom Suchánkom v Košiciach a kde presne má ordináciu lebo ja nie som z KE a idem k nemu v utorok.Ďakujem...
@ladylenka21 Áno je trosku tvrdší, co sa týka komunikácie, jedna narovinu a priamo bez okolkov. Bol jediný ktorý mi pri prvom tehu povedal priamo hneď pravdu o tom že to nevyjde. Další dvaja doktori ma len balamutili a nechávali vo falošnej nádeji preto som aj pri druhom tehu šla hneď za ním. Vedela som že chcem aby so mnou doktor jednal otvorene a nemutil mi hlavu basnickami o tom ako bude všetko dobre a potom sa mi ospravedlňoval s tým že on vedel ako to dopadne ale kedže to bolo vytúžené babo tak sa bál o moju psychiku. Ty sama musíš vedieť aký typ osoby si, či chceš jednanie narovinu a bez pozlátka alebo potrebuješ jemnejší prístup.
@mimake jednanie na rovinu: moja prax: stojim na USG od rana, v FnsP, vypisana doma s rizikovym tehu, konecne panko prisiel, daco porobil, vysiel a na plnu hubu on uzna to nema nervy ide prec, je narobeny, bolo 11,00 rano . Pristavim ho ze som na rizikovom, uz 2,5hod tu stojim, ci by nemohol este 5min sa mi povenovat.
jeho to nezaujima a nech si to riesi niekto iny.
KKT !!! tolko moj nazor a nie ze jednanie na rovinu. sproste arogantne hovado, ak ma problem so sluzbami, platom, neuplatkami nech si to riesi s riaditelom a nech sa neodbavuje na rodickach. Nemam 20 a uz ani 30 aby si nejaky Suchanek, na mne ulavoval. A nie som utlocitna kvetinka, to len na objasnenie.
Rodila som vo Fnsp a moja prva otazka na prijme bola kto sluzi? Chvalabohu nie on
Ja som pri nom rodila prve dieta,bola som spokojna. Ako doktor mi sadol a nemam mu co vytknut 😉
Potom sme sa prestahovali na okolie,tak som volila Sacu,ale keby sme zostali na Furci,tak idem opat k nemu.
baby,je to starsi lekar???cca kolko rokov ma?
@eeffka taaaak asi nic....lebo ak si dobre pamatam(a to neviem 😀33rokov dozadu )...mamka mi spominala,ze mna rodil Dr.s takym menom...a vraj bol cerstvy absolvent a mamka mala velmi tazky porod,taaaakze sa pri nej neskutocne vytrapil a nebol mu kto z kolegov pomoc,lebo bolo dovolenkove obdobie a na odd.boli bud sami mladi alebo malo skuseni lekari(prave vtedy)
@eeffka to ma mrzí, ja som s ním žiadnu takúto skúsenosť nemala, dokonca suseda ktorá ma 5 deti pri ňom rodila všetky a tiež si ho pochvaľovala. A to mi hovorila ešte pred tým než sa dozvedela že aj ja chodím k nemu. Ale áno viem že niektoré ženy sa naňho sťažujú no ja za seba ho možem len odporučiť
Možno je dobrý odborník ale chýba mu ľudský prístup. ja som u neho nerodila ale keď som ležala po potrate v novej nemocke tak som ho zažila. Mne nevyhovoval, zdá sa mi namyslený, ke´d som sa ho na vizite chcela niečo spýtať, objasniť.... tak sa kukal na mňa, že čo od neho chcem... asi tak.
Tak uz som k nemu obj.cez mojho dr.tak snad to nebude take strasne.Myslim,ze co clovek to ina skusenost.Tak ma si ma len prehliadnut a urcit dalsi postup kedze babo nie je ok ☹...
Ja som u neho rodila druhé dieťa. Som diabetička a veľmi mi pomohol.Otvorený a férový prístup z jeho strany.Ako jediný lekár mi našiel abnormalitu placenty, pri ktorej hrozí vykrvácanie pri pôrode.Urobil mi cisarák a na krvácanie bol pripravený s dvomi transf. krvi. Všetko dopadlo O.K, ja i dcérka sme v poriadku.

pre mna arogantny, namysleny, naladovy frajer 😖
pokial viem, robi stale v novej nemocnici na Tr.SNP, tam sa da najst a niektory den robi aj uzv na 16.p.