Negatívna skúsenosť so zariadením Koch .
Chcela by som sa opýtať či máte nejakú negatívnu skúsenosť s gpn Koch. Ja som tam rodila a nebola som spokojna. Arogancia a odmietli odpovedat na moje otázky počas pôrodu. Podala som sťažnosť a odpovedali len že im je to ľúto ale všetko je a bolo v poriadku. V podtexte že ja so svojou skúsenosťou nie som v poriadku. Máte niekto podobnú skúsenosť s týmto zariadením?
Ja na tvojom mieste taketo veci neriesim a som stasna, ze zijes ty aj dieta, ja som rodila v ruzinove, robili mi ctga zrazu zacsli okolo mna behat sestricky, potom lekari, nikto mi nic nepovedal, len, ze rychlo cisarsky, a kedze som druhorodicka, podla vysledkov na ctg, som vedela, ze klesaju ozvy srdiečka. Bolo mi jedno, ci budem mat jazvu, ako budem rodit v pripade dalsieho tehotenstva...malu vytiahli o 5 min 12, obtocena pupocna snura 4x, hypotrofia....je zdrava, ziva, ti je podstatné
@womandarinka tak to si ozaj mohla odrodit bez poplatku, úplne ti rozumiem, zaplatíš čakáš niečo ,,viac,,
Ja som tiež rodila v Kochu. Prišla som s odtekajúcou plodovou vodou. Dali ma na predporodnú izbu bolo aso 23hod.. Muža posielali domov, prvorodička to bude nadlho kľudne príďte ráno. Nikam som ho nepustila😀 sestrička čo vtedy robila, mi dala zle monitor, vykazoval slabé kontrakcie.. Prišli kukli odišli.. Bolesti boli extrémne chytila som zimnicu (moje telo tak reaguje na silné bolesti). Sestrička doniesla ďalšiu perinu ktorou som bola zakrytá. Vonku 28 stupňov. Ked som začala na ňu naliehat ze tie bolesti sú veľmi silné posunula monitor na bruchu a zrazu vyskočili kontakcie do iných výšok, rýchlo zavolala doktora. Už som bola otvorená na 6cm. Konečne ma poslali na epiduralku. To bolo vykúpenie, konečne chvíľa kľudu😂 na to sa doktor pýtal sestričky či mi dala klystir či čo to. Že zabudla, tak opäť po epiduralke na izbu pre klystir. Po klystire som sa osprchovala a bolesti opäť začali, prišla som sama na salu bez sestričky či mi môže do pichnúť tu zázračnú tekutinu on že sadnite si pozrieme sa ako ste na tom. Vtom som začala spontánne tlačiť. Len doktor kričal že rodime a všetci behali hore dole pokiaľ sa zladili. Doktor sa ma pýtal či som bola na predporodnom kurze lebo som tlačila do hlasiviek a nie do brucha 😀 hovorím že nestihla som 36+1tt som rodila. Nejako ma zo zvýšeným hlasom navigoval, potom som už nevládala. Neviem čo mi vtedy povedal ale viem že ma tak nakopol že som konečne malú vytlačila dve hodiny po polnoci. Teraz sa na tom smejem. Mam zábavné spomienky. Tiež som sa prvé dni citila blbo lebo však sestrička zle dala monitor, nevnímala moje najväčšie bolesti sveta, nedala mi v správny čas výplach a to malo následok na pôrodom stole, a trpela som bolesti bez epiduralky oveľa dlhšie ako som musela keby to správne zhodnotila. Každý robíme chyby. V tvojom prípade len menej empatie ako si chcela. Buď rada že všetko je v poriadku. Tiež sú len ľudia a nie stroje s úsmevom 24h/7 dní v týždni. Svoju robotu si spravili a malý je zdravý a v poriadku.
Niekto to tu dobre vystihol. Spolok “kochovych”. Podľa toho ako si to napísala, si v práve. Lekár má pacienta ukľudniť, aj keby sa jo pýtal na úplne hovadiny. Aj keď jedným slovom len.
Mám za sebou 3 cisárske, dva na antolskej a jeden v kochu a tiež som bola nespokojná najmä so sestrami na šestonedelí a doteraz! Mám z toho zle pocity, takze tá chápem. Tak isto, že tam to človek ani nerieši a všetko mu príde až doma. Len mi rozum zastavuje nad týmito tu komentármi!! Ženy spamätajte sa.
Rodila som 1.dieta v Kochu a spatne hodnotim porod presne tak, ze som rada, ze som zdrava ja aj dieta. Najprv som myslela,ze aj druhe tam budem rodit. Ale este pred porodom som tam bola par dni hospitalizovana a mala som tu moznost stretnut lekarov a videla som akym sposobom komunikuju.
A tato skusenost ma odradila od toho ist tam rodit druhy krat. Niektori lekari/lekarky su mile a slusne vzdy, ale bola som sklamana zo spravania tych ich 'hviezd' ako Sebikova atd. Na vizite mi arogantne odvrkla a neodpovedala na moje otazky. A pre mna osobne nie je dovod ist rodit do Kochu kvoli luxusnym kachlickam, ale prave kvoli tomu, ze tam ocakavam ludsky a slusny pristup.
@womandarinka myslim, ze tie komentare, ze mozes byt rada, ze zijes su smutne 😕 a pisu ich baby, ktore si nikdy za zdrav. starostlivost nezaplatili.
Dovod preco platis ked mas moznost ju mat zdarma je, ze ocakavas VIAC t.j. minimalne ochotu a mily pristup personalu. Priserne, ze sa dokazu tvarit, ze ich obtazujes aj ked si si zaplatila. Sucitim s tebou.
@missdiva ďakujem si zlatá 😉
@paris3 hovoríš úplne presne čo si myslím aj aj
Rada by som este uviedla, ze druhe dieta som rodila v Hainburgu a pristup personalu sa absolutne neda porovnat. Vsetci maximalne slusni, profesionalni a ochotni. Nikto sa ku mne nespraval ako k nesvojpravnej a som im za to vdacna. A teraz, ked uz aj izby v Hainburgu su krasne moderne zrekonstruovane, tak to bol este super bonus.
@malasandrika kto to bol prosim co vam nesadla, uz mam len par dni na vyber lekarky v kochu
@tinam12345 sebikova vraj 🙂
@zuzumajko Fakt? ;) tak to nakoniec ani nemusim lutovat, ze sa neda rezervovat, ze berie len svoja pacientky ;)
@womandarinka ja mam a velmi zle,dieta trvale zdravotne nasledky

Ako pri tých všetkých komentoch od autorky, ako tam na ňu boli hnusni a arogantní som si vravela, že bože, zase dáka precitlivena pipka. Ale potom, keď zahlasila, že ona ako prvorodicka nevedela, že by mohla rodiť cisárskym, tak ju to ani nezaujímalo... Tak to bol klinec do rakvy. 🙈🙈🙈🙈🙈 Proste, tu sa hodí jedine hláška z jedného obľúbeného nemocničného seriálu minulého storočia (Nemocnica na okraji mesta) "Milá kolegyňko, kdyby hloupost nadnášela, tak vy tu už poletujete jak holubička"