icon

Nemocnica Medissimo. Aké majú podmienky a ceny?

cigaretka5
9. apr 2010

Ahojte dievcata rodila niektora z vas v tejto sukromnej nemocnici? Ake su pidmienky a Ceny?

nanika
9. apr 2010

hop cigaretka a kde si vzala, ze tam je porodnica... lebo ja som preliezla stranku a taka info tam teda nie je...

nastasia
9. apr 2010

v medissime nie je porodnica

cigaretka5
autor
9. apr 2010

a sakra a kde je nejake dobre sukromne zaradenie? niekto tu pisal ze v marci maju opatovne otvarat Koch ale neviem to niekde najst

dugyna
9. apr 2010

cigaretka..medisimo nema porodnicu bohuzial.
a ku kochovi sa nebudem radsej vyjadrovat...to nech ani neotvaraju..

marcy30
9. apr 2010

kocha maju otvorit az na jesen

titkovamiriam
11. apr 2010

ja som v kochu rodila mareka a bolo to super,prve dve som na kramaroch 😝 😝 😝 a to sa u kocha nedalo porovnat.rodit sa uz nechystam no mohli by to uz konecne otvorit mali na jar no stale sa to posuva

alenk
13. apr 2010

sak kocha otvaraju uz aspon rok vkuse

rainee
23. aug 2011

porodnica tam nie je, ale asi vsetky odborne ambulancie. tiez by ma zaujimalo ci aspon nejake ukony preplaca poistovna. konkretne som uvazovala nad gynekologiou a pediatrom, ak mate prosim niekto skusenosti s lekarmi, prosim vase nazory.

swiss
23. aug 2011

prepláca aj poisťovňa, majú zmluvu s Unionomv celom rozsahu zdravotnej starostlivosti a s ostatnými posťovňami len nejaké základné úkony. My máme veľmi dobré skúsenosti s detskou ortopedičkou (má ambulanciu aj na Kramároch, ale tam by sa mne osobne trepať ani vyčkávať nechcelo), ortopédom pre dospelých, chirurgiou a fyzioterapiou. Posledné tri absolvoval priateľ a veľmi dobrý výsledok po rokoch trápenia sa s kolenom. Švagor je spokojný s imunológiou a alergológiou. 🙂 Gynekológ je tam ževraj tiež veľmi dobrý, ale to je podľa mňa individuálne. Každému vyhovuje v tomto smere niečo iné. Pediatria bolo pre nás dosť ďaleko vzhľadom na časté poradne v prvom roku, takže to neviem, ale ambulancia je veľmi príjemná (ordinuje v nej aj ortopedička pre deti, preto viem ako to tam vyzerá).

tilly
26. dec 2011

@swiss zaujalo ma trapenie tvojho priatela s kolenom... ako to vyriesili? bol na operacii???
co stoji zhruba taka operacia v medissime? napr. fixacia zlomeniny, alebo meniskus alebo nieco take? a oplati sa to tam??? zo statnych zariadeni mam husiu kozu, hnus...

swiss
7. máj 2012

neviem či je to ešte aktuálne, ale aj tak keby si potrebovala. Vyriešili to tak, že porobili všetky vyšetrenia vrátane MRI, aby zistili rozsah poškodenia, žiaľ už to mal v takom stave, že sa to dalo len operovať, ale nebolo to nič hrozné, ostali mu na kolene len také malé dva fliačiky ako keď odpadne malá chrastička, nie väčšie ako 5mm. Operácia nestála nič, keďže je poistenec Unionu. Určite sa oplatí, dostal termín do týždňa od komplet výsledkov z vyšetrení, len niečo do toho prišlo, už si nepamätám čo to bolo, malý mal vtedy len mesiac, tak som mala dosť roboty okolo neho, tak fakt neviem, ale v pohode vyšli vústrety a preložili termín ako mu to vyhovovalo. Za 4 dni po operácii bol doma, takže super. Starostlivosť si tiež chválil a izby sú presne také ako na fotkách. 🙂