icon

Obsah kufríka Happy baby

2. jún 2025

Ahojte baby. Tie z vás, ktoré ste dostali v pôrodnici kufrík Happy baby, čo všetko obsahoval, prosím? Prípadne ak máte aj foto nejakú... Mne ho nedali, neviem, či sa minul alebo prečo, keďže som videla, že ostatným maminám deň predtým dávali, možno záležalo od sestričky... Teraz mi je ľúto, že som sa na to nespytala a rozmýšľam, že ho objednám, dám sa objednať za cenu poštovného... Len teda, či sa oplatí, či obsahuje niečo užitočné...
Ďakujem veľmi pekne

sandasan
2. jún 2025

Ahoj ja som si objednala nedávno komplet všetky tri balíky + tam bola možnosť aj nejakého festivalového za 1,99€ určite odporúčam pridať aj ten ak ešte je.
Toto všetko obsahovali tie balíky.

blaazi
2. jún 2025

Obsah sa meni podla sponzorskych darov, je tam mnozstvo letakov, ja som zlavy nevyuzila, plienocky (1-2ks) boli uz male, cumlik nam nesadol, z intim vlozky som dostala alergicku reakciu (prvy raz v zivote:o), vyuzili sme pramenitu vodu, praci gel, 1ks cajika, a nejake vzorky kremikov a gelov. Jeden som potom zacala kupovat, takze ako marketing to malo vyznam, ale dobrovolne by som za to nechcela platit 🙂

lucinka1324
3. jún 2025

Ani mne ho nedali, zabudli na mňa. Tak som si ho vypýtala v deň odchodu a dali mi 🙂

henika263
23. jún 2025
@sandasan

Ahoj ja som si objednala nedávno komplet všetky tri balíky + tam bola možnosť aj nejakého festivalového za 1,99€ určite odporúčam pridať aj ten ak ešte je.
Toto všetko obsahovali tie balíky.

@sandasan ahoj, na sttanme maju baliky s nejakym dalsim produktom,napr.weleda olej.To si kupovala tie baliky alebo bola nejaka ina ponuka?kolko ta tie baliky vysli?

sandasan
23. jún 2025
@henika263

@sandasan ahoj, na sttanme maju baliky s nejakym dalsim produktom,napr.weleda olej.To si kupovala tie baliky alebo bola nejaka ina ponuka?kolko ta tie baliky vysli?

@henika263 mám tieto a vyšlo to s poštovným cca 16,50€

henika263
24. jún 2025
@sandasan

@henika263 mám tieto a vyšlo to s poštovným cca 16,50€

@sandasan ďakujem