icon

Odchod z pôrodnice bez bábätka?

niky2515
28. jan 2019

Ahojte, chcela som sa opýtať stretla ste sa už niektorá s tým že : momentálne som 4 deň po spontánnom pôrode a v pôrodnici mi povedali že ja môžem odísť domov ale bábätko tam musím nechať do zajtra pretože ráno musí absolvovať nejaké testy. Mate s tým niektorá skúsenosť? Že Vás poslali domov a bábätko si nechali tam? Predsa len treba ho kojiť a tak. Ďakujem

Strana
z3
weronikavs
29. jan 2019

@ukulela to je pravda. Tam to beru automaticky. Ona vsak bola prvorodicka. VTedy nas tam bolo celkovo vela. Tak aj skorej pustali. ja som bola po sekcii a na 4ty den sme isli domov.

zdenin
29. jan 2019

@weronikavs prva dcerka mala zltacku tak sme tam boli tyzden ja som bola ok ale prepustacie papiere mi dali az ked sme spolu odišli...sice mi nepovedali ze ja mozem ist ale ani by ma nenapadlo teda

kassandra25
29. jan 2019

@niky2515 ja by som urcite neodisla, aleze rob si co chces, ked to sama nevies aľudí cudzich ludi sa to tu pytas

nistika
29. jan 2019

to nejako smrdí. a v ktorej nemocnici že si to rodila? teda robí sa niečo podobné v afrike. potom povedia že dieťa zomrelo a pritom ho niekam predajú. ja len že toto sa asi vážne nikde nerobí. nešla by som nikam. každý dnes vie že bábätko matku potrebuje bez ohladu na to či ho dojčíš alebo nie

lacibo
29. jan 2019

@niky2515 to čo je preboha za požiadavku zo strany nemocnice, jasné, že dieťa by som si nenechala hádam ani do 8 rokov , nieto ešte novorodenca úplne samé v nemocnici..to je bez debaty..a vyšetrenia sa dajú pobehať aj z domu už s malým v krajnom prípade..

lacibo
29. jan 2019

@podhorov no to ťa celkom chápem, aj ja by som nemohla inak, a tá mamička - tomu sa hovorí, že "krkavčia mater" či urážam ešte aj tých vtákov teraz😉

dai
29. jan 2019

@niky2515 v tvojom prípade môžeš normálne zostať s babom... Ono je to také divne lebo vlastne po pôrode sa o teba stará gynekologické a o bábätko novorodenecké oddelenie - ti aj prepúšťajú domov... Ja som sa napr. Tento pôrod pýtala domov na 3ti deň - povedala som to novorodeneckym aj mojim lekárom - zariadili to tak aby sme mali obaja všetky testy hotové ten 3ti deň +boli sme ok, tak nás oboch prepustili - malinký mal prepúšťaciu správu skôr ako ja... Ale teda odišli sme spolu.
Pri mojom prvom synovi som ale odišla sama keďže bol na jis a mne pobyt na novorodeneckom po psychickej stránke nerobil dobre... Za malým som chodila 2x do dňa, keď ho pustili na oddelenie patologických novorodencov tak ma prijali opäť k nemu...
Toto ale nie je tvoj prípad, normálne daj vedieť ze odídeš keď bude malinký ready...

aikibaba
30. jan 2019

@niky2515 ahojky kre si rodila?

bielavila
30. jan 2019

@niky2515 toto som v zivote nepocula, ja som bola s oboma detmi v porodnici skoro 3 tyzdne lebo nemali vahu na prepustenie, ja som bola ok, ale normalne som lezala v nemocke kym nepribrali a nepustili nas domov...bez dietata by som v zivote neodisla...ine to je ked su napr predcasne narodene deti na jiske a tam musia byt aj niekolko mesiacov, vetdy mamky za detmi dochadzaju, ale inak v ziadom pripade

Strana
z3