icon

Oplatí sa navštíviť prehliadku pôrodnice?

nika_val
15. jún 2025

Ahojte, boli ste niektorá na obhliadke pôrodnice? Oplatí sa tam chodiť ?
Čo som videla tak tam len poukazujú miestnosti, pustia nejakú prezentáciu.. tak neviem či sa to oplatí tam chodiť vôbec 🙈😁

kavasmliekom
15. jún 2025

@nika_val ak ti na tom záleží, tak choď. Mňa by to zbytočne stresovalo.

zooeynka
15. jún 2025

Strav cas lepsie....

bambulkaaskatulka
15. jún 2025

Netreba. Ak si rozhodnutá, kde budeš rodiť, netreba. Ak máš vyhliadnutych viac pôrodníc, choď sa pozrieť aby si si vedela zvážiť, kde je napríklad ludskejsie prostredie

nika_val
autor
15. jún 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom ako mala som veľa otázok ale na väčšinu som našla odpoveď na internete
Priestory som videla na fotkách majú to pekne pofotené a iné neviem či ma niečo zaujíma..
Jedine na čo som nenašla odpoveď je:
Keď prídem už do pôrodnice, tak dobre vyšetria ma a idem na nejakú tú izbu (vzdycháreň tomu hovoria tuším). Na tej izbe som sama alebo viacero mamičiek? Môže byť na tej izbe so mnou partner ?

vevesh
15. jún 2025

@nika_val rodila som v zahranici a ano, za mna sa oplatilo. Bol rozdiel vo vybave, v pristupe, v moznostiach, vo vybavovackach - toto som si vopred takto prezistila, ci porodnica splna moje poziadavky, ktore som mala...

nika_val
autor
15. jún 2025
@bambulkaaskatulka

Netreba. Ak si rozhodnutá, kde budeš rodiť, netreba. Ak máš vyhliadnutych viac pôrodníc, choď sa pozrieť aby si si vedela zvážiť, kde je napríklad ludskejsie prostredie

@bambulkaaskatulka som rozhodnutá, nakoľko som obrovský stresák tak volím najbližšiu pôrodnicu k bydlisku
Nedala by som cestovať niekam dlhšie 🙈😁

kiki68
15. jún 2025

@nika_val urcite ano, budes vediet ako to tam realne vyzera atd. Aspon ja som to ocenila. Lebo pre mna su nemocnice labyrint a potom dogrcana a ubolena hladat kde to vobec je. Hlavne viem co od toho mozem celkovo cakat. Ako ked vidis nejaky hotel a zistis, ze infinity pool vyzera napr inak ako na obrazkoch.

kavasmliekom
15. jún 2025
@nika_val

@bambulkaaskatulka som rozhodnutá, nakoľko som obrovský stresák tak volím najbližšiu pôrodnicu k bydlisku
Nedala by som cestovať niekam dlhšie 🙈😁

@nika_val pri prvom pôrode, aj keď som mala plánovanú sekciu, som bola medzi mamičkami na vzdycharni, ale to bolo 16r dozadu. Posledne dva pôrody som išla rovno z izby na sálu a potom nejaké dve hodiny niekde na "odpočívadle" 😀 kde sa premaval každý, ale bola som za plachtou. 😄 Aj tak som bola omamena, tak mi to bolo jedno. Myslím, že na vzdycharen, ak budeš mat nadštandard, bude môcť byť s tebou partner.

nika_val
autor
15. jún 2025

Inak tuna zase úradoval admin 🤦 Zmenil názov kde sa jasne písalo Prehliadka pôrodnice Trnava
A aj som dávala diskusiu do sekcie mesta Trnava ale prehodili mi to inde 🙈
Takže v príspevku som už nespomínala dané mesto 😁 ale teda zaujímala ma hlavne tá skúsenosť s konkrétnou pôrodnicou Trnava

kikusenka1
15. jún 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom mňa takisto.