Oplatí sa navštíviť prehliadku pôrodnice?
Ahojte, boli ste niektorá na obhliadke pôrodnice? Oplatí sa tam chodiť ?
Čo som videla tak tam len poukazujú miestnosti, pustia nejakú prezentáciu.. tak neviem či sa to oplatí tam chodiť vôbec 🙈😁
Strav cas lepsie....
Netreba. Ak si rozhodnutá, kde budeš rodiť, netreba. Ak máš vyhliadnutych viac pôrodníc, choď sa pozrieť aby si si vedela zvážiť, kde je napríklad ludskejsie prostredie
@nika_val ak ti na tom záleží, tak choď. Mňa by to zbytočne stresovalo.
@kavasmliekom ako mala som veľa otázok ale na väčšinu som našla odpoveď na internete
Priestory som videla na fotkách majú to pekne pofotené a iné neviem či ma niečo zaujíma..
Jedine na čo som nenašla odpoveď je:
Keď prídem už do pôrodnice, tak dobre vyšetria ma a idem na nejakú tú izbu (vzdycháreň tomu hovoria tuším). Na tej izbe som sama alebo viacero mamičiek? Môže byť na tej izbe so mnou partner ?
Netreba. Ak si rozhodnutá, kde budeš rodiť, netreba. Ak máš vyhliadnutych viac pôrodníc, choď sa pozrieť aby si si vedela zvážiť, kde je napríklad ludskejsie prostredie
@bambulkaaskatulka som rozhodnutá, nakoľko som obrovský stresák tak volím najbližšiu pôrodnicu k bydlisku
Nedala by som cestovať niekam dlhšie 🙈😁
@nika_val urcite ano, budes vediet ako to tam realne vyzera atd. Aspon ja som to ocenila. Lebo pre mna su nemocnice labyrint a potom dogrcana a ubolena hladat kde to vobec je. Hlavne viem co od toho mozem celkovo cakat. Ako ked vidis nejaky hotel a zistis, ze infinity pool vyzera napr inak ako na obrazkoch.
@bambulkaaskatulka som rozhodnutá, nakoľko som obrovský stresák tak volím najbližšiu pôrodnicu k bydlisku
Nedala by som cestovať niekam dlhšie 🙈😁
@nika_val pri prvom pôrode, aj keď som mala plánovanú sekciu, som bola medzi mamičkami na vzdycharni, ale to bolo 16r dozadu. Posledne dva pôrody som išla rovno z izby na sálu a potom nejaké dve hodiny niekde na "odpočívadle" 😀 kde sa premaval každý, ale bola som za plachtou. 😄 Aj tak som bola omamena, tak mi to bolo jedno. Myslím, že na vzdycharen, ak budeš mat nadštandard, bude môcť byť s tebou partner.
Inak tuna zase úradoval admin 🤦 Zmenil názov kde sa jasne písalo Prehliadka pôrodnice Trnava
A aj som dávala diskusiu do sekcie mesta Trnava ale prehodili mi to inde 🙈
Takže v príspevku som už nespomínala dané mesto 😁 ale teda zaujímala ma hlavne tá skúsenosť s konkrétnou pôrodnicou Trnava
@kavasmliekom mňa takisto.