Plánovaný cisársky rez v Trečíne
-zaujimalo by ma ci ste mali babatka pri sebe?
-ci ste boli site klasicky alebo ste mali take kovove spony namiesto klasic.stehov?
-ake su setricky?
-ci ste mali dohod.lekara na sekciu?ak ano ktoreho odporucate?a kolko ste platili? dakujem
@lencucinka1 ja mam vopred urceny cisarsky ..kvoli operovenej maternici...takze u mna nebudu moct nejako vymyslat ci chcu -nechcu...musia...
@hruska5 aha to ma mrzí, ale ja som počula ževraj je cisár z viacerých dôvodov lepší..aj keď je jasné, že prirodzený pôrod je prirodzený ale menej toho hrozí pri cisárovi ( zaseknutie, šnúra okolo krku a tak ) a zas pri normálnom ťa môže rozrthnúť až po zadok fuu to musí byť hrozné, tiež už potom sex nebude taký ako bol pri normálnom pôrode. rozprávala som sa o tom s velmi vela ženami a všetky mi povedali čo rodili normálne, že sex potom bol totálne oničom aj keď sa dáva steh " pre manžela" či ako sa to volá...neboj všetko dobre dopadne 🙂 dúfam, že ti tu odpíšu na to čo si sa pýtala 🙂 držím ti palce 😉
@lencucinka1 dakujem...ano cisarsky ako aj sponntany porod ma svoje ZA AJ PROTI... 😉 aj tebe prajem vsetko dobre 🙂
@hruska5 ďakujem 🙂

@hruska5 ja ti asi nato neodpoviem ale ak sa nebudeš hnevať tak ti túto tému ukradnem len dám moje mesto 🙂 lebo presne toto aj mňa zaujíma..inak by som sa ťa spýtala že ty máš vybavený cisarsky alebo ako? lebo ževraj doktori to nechcu robiť