Pobyt v pôrodnici aj s manželom
Ahojte prosim je niekde na SVK realne, ze moze byt manzel po porode na izbe so mnou aj dietatom cez noc?
Dakujem moc. 🙏
maju viacere porodnice moznost rodinnej izby, otazne je ci bude vtedy akurat volna ... ani u Kocha nemas istotu, ze nebude apartman obsadeny...
@elizabet173 v kochu iba v apartmane, na beznej izbe nie. Je tam doplatok 1000e za apartman ak maju teda volny.
Saca to ma (mala), pocas covidu to zakazali a neviem ci je to uz znovu dovolene.
Väčšina pôrodníc má takýto apartmán, akurát musí byť voľný a to nenaplanujes. V Žiline napr. Taký tiež maju
AjTrencin. Ale neda sa rezervovat, musis mat stastie aby bola zrovnavolna, myslim ze maju take dve
Samozrejme, takmer vsade. Akurat hotelovych izieb s manzelskou postelou je menej, treba mat na ne stastie. My (LV) mame napr nadstandardov 7, ale hotelove su z toho len 2.
Ahoj, neviem odkiaľ si, ale viem, že aj Nové Zámky majú túto možnosť, keď si priplatíš nadštandardnú izbu.
Ja som tak bola ,žijem v Ba ,kvôli tomu som išla rodiť do Levíc , mala som apartmán (zariadený ako obývačka ) muž tam bol so mnou celý čas 7 dní, platilo sa 20 eur na deň ( 7 rokov dozadu )
v každej nemocnici je to tak, že musí byť voľná. nikdy nevieš dopredu kedy budeš rodiť.
Koch ma apartmany ak sa nemylim dva, ale musis mat stastie na to aby bol volny, doplaca sa este navyse k cene porodu 1000 eur
@darkswan to je to, vsade som citala, ze BS ich mala viac... jedine na cisarsky sa to da rezervovat, ci?
ja som Zilina ale tu rodit nechcem...
Samozrejme, my sme tak boli v Žiline s mužom v auguste 5 dní. Platilo sa 70€ na noc, myslím že tam takých izieb majú 6? Bolo to tam veľmi pekné, manželská posteľ, kresielko, stôl s dvomi stoličkami, chladnička, vlastná kúpeľňa
Jasne, zavolaj si do konkretnej nemocnice a opytaj sa (MT aj ZA to maju).
Spisska Nova Ves. Pred Covidom sme tak boli. Boli sme na 2lozkovom nadstandarde